Makelaars in Ter Apelkanaal

Vergelijk de prestaties van de makelaars

Hier vind je een overzicht van de recente ontwikkelingen op de woningmarkt in Ter Apelkanaal, de gemiddelde vraagprijzen, de prestaties van makelaars en andere relevante statistieken.

In het afgelopen jaar zijn er 5 makelaars actief geweest in Ter Apelkanaal. Deze makelaars ondersteunen je bij de woningtransacties. Een makelaar in Ter Apelkanaal helpt bij het kopen of verkopen van een woning in buurten als Jipsingboermussel en Zandberg.

Wanneer je op zoek bent naar een makelaar in Ter Apelkanaal zijn de statistieken en eerdere prestaties van de makelaars van belang.

Disclaimer: In Ter Apelkanaal zijn er de afgelopen periode weinig huizen verkocht. Hierdoor kunnen de prijsverschillen erg groot zijn, omdat dit slechts gebaseerd is op enkele woningen.

Prestaties makelaars in Ter Apelkanaal afgelopen 12 maanden

 • Gemiddelde vraagprijs € 266.000
 • Gemiddelde verkooptijd 73
 • Prijsverschil afgelopen jaar € 0
 • Aantal transacties 6
Meer informatie over jouw woning en de huizenmarkt in Ter Apelkanaal
Vraag direct een online makelaarsvergelijking aan in een paar minuten.

Actuele huizenmarkt Ter Apelkanaal

In Ter Apelkanaal is de gemiddelde vraagprijs van de afgelopen 3 maanden voor een bestaand huis momenteel € 246.000. Vergeleken met dezelfde periode een jaar eerder is dit ongeveer gelijk van € 0 van de huidige vraagprijs. Dit zorgt ervoor dat hetzelfde aantal woningen in de verkoop gegaan zijn in Ter Apelkanaal.

Bij de verkoop van een huis in Ter Apelkanaal is op dit moment het gemiddelde oppervlakte 109 vierkante meter. Doordat de vraagprijs € 246.000 is, zorgt dat voor een gemiddelde vierkante meterprijs van 2300. Dit inzicht helpt wanneer je een huis wilt kopen of verkopen in Ter Apelkanaal. Een lokale makelaar kan je verder adviseren of jouw bieding of vraagprijs van je woning goed is. Een makelaar uit Ter Apelkanaal weet of de vraagprijs hoger of lager moet zijn dan € 266.000.

Het meest voorkomende energielabel in Ter Apelkanaal is A. Dit energielabel geeft aan hoe energiezuinig de woningen in deze woonplaats zijn. Het kan belangrijk zijn voor kopers die waarde hechten aan duurzaamheid en energie-efficiëntie.

Deze statistieken en variabelen bieden een diepgaander inzicht in de woningmarkt en de prestaties van makelaars in Ter Apelkanaal. Onthoud dat deze gegevens gebaseerd zijn op recente beschikbare informatie en dat ze onderhevig kunnen zijn aan veranderingen. Voor de meest actuele en gedetailleerde gegevens is het raadzaam om contact op te nemen met een lokale makelaar.

Meest verkopende makelaars in Ter Apelkanaal

Benieuwd welke makelaar het beste presteert in Ter Apelkanaal? Hieronder ontdek je welke makelaar het meeste woningen verkoopt in Ter Apelkanaal. Dit gaat over de afgelopen 12 maanden. Het overzicht geeft aan dat Kral Westen Makelaardij de meeste woningen heeft verkocht de afgelopen periode. Bij het vergelijken van verschillende makelaars in de top 5 van Ter Apelkanaal, is het van belang om rekening te houden met zowel het aantal transacties, de verkoopprijs en de verkoopsnelheid van de makelaars uit de regio Ter Apelkanaal.

Populaire buurten in Ter Apelkanaal

Ga je een huis verkopen in een specifieke buurt in Ter Apelkanaal? Of ben je juist op zoek naar een nieuw huis? Ontdek de populairste buurten van Ter Apelkanaal. In iedere buurt zijn andere makelaars actief. Zo heeft iedere makelaar zijn eigen kwaliteiten.

 • 1. Jipsingboermussel en Zandberg

  Verkooptijd
  80 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 224.000
  Woningen verkocht
  3
 • 2. Ter Apelkanaal

  Verkooptijd
  85 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 198.000
  Woningen verkocht
  2
 • 3. Sellingerbeetse

  Verkooptijd
  26 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 530.000
  Woningen verkocht
  1

Top 5 woningen verkocht in Ter Apelkanaal

In Ter Apelkanaal zijn de afgelopen maand 6 woningen verkocht. Makelaar Kral Westen Makelaardij verkocht de duurste woning. Hieronder een overzicht van de top 5 woningen verkocht in Ter Apelkanaal.

Scroll naar rechts om de hele tabel te bekijken.

Adres Makelaar Prijs
Voorbeetseweg 2 PAGO adviesgroep € 530.000
Zandberg 39 Erdman Makelaardij Hypotheken en Verzekeringen € 325.000
Ter Apelkanaal West 97 Kral Westen Makelaardij € 250.000
Jipsingboermussel 24 Kral Westen Makelaardij € 207.500
Ter Apelkanaal Oost 23 Mijn Makelaar Dekker & De Vreeze € 145.000

Veelgestelde vragen over de huizenmarkt in Ter Apelkanaal

Hoeveel makelaars zijn er actief in Ter Apelkanaal?

+

In de afgelopen 12 maanden zijn er 5 makelaars actief geweest in Ter Apelkanaal. Deze makelaars hebben allemaal één of meer woningen verkocht in Ter Apelkanaal.

Wat kost een makelaar in Ter Apelkanaal?

+

De gemiddelde courtage van een makelaar in Ter Apelkanaal is tussen de 1% en 1,21%. Daarom variëren de kosten van een makelaar in Ter Apelkanaal van € 2.700 tot € 3.200.

Wat kost een aankoopmakelaar in Ter Apelkanaal?

+

De kosten van een aankoopmakelaar in Ter Apelkanaal zijn € 1.300 a € 2.000. De kosten van een aankoopmakelaar zijn vaak een vast bedrag. Gemiddeld kost een aankoopmakelaar 0,5% tot 0,75% van de aankoopsom.

Wie is de beste makelaar van Ter Apelkanaal?

+

De meest verkopende makelaar van Ter Apelkanaal is Kral Westen Makelaardij. Dit betekent niet dat het de beste makelaar is. In Ter Apelkanaal zijn meerdere makelaars actief met allemaal hun eigen specialiteit, zoals type woning, prijsklasse, verkoopstrategie en het verkoopnetwerk.

Kan je een gratis waardebepaling krijgen voor in Ter Apelkanaal?

+

Een makelaar kan een gratis waardebepaling voor je huis uitvoeren. Om de gratis waardebepaling in Ter Apelkanaal aan te vragen kun je de beste makelaars vergelijken. Op dat moment komen de 2 beste makelaars langs voor de gratis waardebepaling bij jouw woning in Ter Apelkanaal.

Hoe werkt het?

Voorkeuren

Selecteer jouw voorkeuren

Klik op de rode knop en selecteer jouw voorkeuren.

Selectie van makelaars

Selectie van beste makelaars

Selecteren de meest geschikte makelaars bij jouw voorkeuren.

Makelaars nemen contact op

Makelaars nemen contact op

De geselecteerde makelaars nemen vrijblijvend contact met je op.

contract

Jij kiest de makelaar

Tot slot kies jij de makelaar die bij jou past!