Makelaars in Ter Apel

Vergelijk de prestaties van de makelaars

Hier vind je een overzicht van de recente ontwikkelingen op de woningmarkt in Ter Apel, de gemiddelde vraagprijzen, de prestaties van makelaars en andere relevante statistieken.

In het afgelopen jaar zijn er 16 makelaars actief geweest in Ter Apel. Deze makelaars ondersteunen je bij de woningtransacties. Een makelaar in Ter Apel helpt bij het kopen of verkopen van een woning in buurten als Ter Apel.

Wanneer je op zoek bent naar een makelaar in Ter Apel zijn de statistieken en eerdere prestaties van de makelaars van belang.

Prestaties makelaars in Ter Apel afgelopen 12 maanden

 • Gemiddelde vraagprijs € 298.000
 • Gemiddelde verkooptijd 61
 • Prijsverschil afgelopen jaar € 32.000
 • Aantal transacties 58
Meer informatie over jouw woning en de huizenmarkt in Ter Apel
Vraag direct een online makelaarsvergelijking aan in een paar minuten.

Actuele huizenmarkt Ter Apel

In Ter Apel is de gemiddelde vraagprijs van de afgelopen 3 maanden voor een bestaand huis momenteel € 311.000. Vergeleken met dezelfde periode een jaar eerder is dit een stijging van € 32.000 van de huidige vraagprijs. Dit zorgt ervoor dat meer woningen in de verkoop gegaan zijn in Ter Apel.

Bij de verkoop van een huis in Ter Apel is op dit moment het gemiddelde oppervlakte 126 vierkante meter. Doordat de vraagprijs € 311.000 is, zorgt dat voor een gemiddelde vierkante meterprijs van 2500. Dit inzicht helpt wanneer je een huis wilt kopen of verkopen in Ter Apel. Een lokale makelaar kan je verder adviseren of jouw bieding of vraagprijs van je woning goed is. Een makelaar uit Ter Apel weet of de vraagprijs hoger of lager moet zijn dan € 298.000.

Het meest voorkomende energielabel in Ter Apel is C. Dit energielabel geeft aan hoe energiezuinig de woningen in deze woonplaats zijn. Het kan belangrijk zijn voor kopers die waarde hechten aan duurzaamheid en energie-efficiëntie.

Deze statistieken en variabelen bieden een diepgaander inzicht in de woningmarkt en de prestaties van makelaars in Ter Apel. Onthoud dat deze gegevens gebaseerd zijn op recente beschikbare informatie en dat ze onderhevig kunnen zijn aan veranderingen. Voor de meest actuele en gedetailleerde gegevens is het raadzaam om contact op te nemen met een lokale makelaar.

Meest verkopende makelaars in Ter Apel

Benieuwd welke makelaar het beste presteert in Ter Apel? Hieronder ontdek je welke makelaar het meeste woningen verkoopt in Ter Apel. Dit gaat over de afgelopen 12 maanden. Het overzicht geeft aan dat Kral Westen Makelaardij de meeste woningen heeft verkocht de afgelopen periode. Bij het vergelijken van verschillende makelaars in de top 5 van Ter Apel, is het van belang om rekening te houden met zowel het aantal transacties, de verkoopprijs en de verkoopsnelheid van de makelaars uit de regio Ter Apel.

Populaire buurten in Ter Apel

Ga je een huis verkopen in een specifieke buurt in Ter Apel? Of ben je juist op zoek naar een nieuw huis? Ontdek de populairste buurten van Ter Apel. In iedere buurt zijn andere makelaars actief. Zo heeft iedere makelaar zijn eigen kwaliteiten.

 • 1. Ter Apel

  Verkooptijd
  53 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 308.000
  Woningen verkocht
  35
 • 2. Ter Apel 't Heem

  Verkooptijd
  57 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 264.000
  Woningen verkocht
  12
 • 3. Ter Apel-West

  Verkooptijd
  70 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 303.000
  Woningen verkocht
  5
 • 4. Agobuurt

  Verkooptijd
  54 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 188.000
  Woningen verkocht
  3
 • 5. Barnflair

  Verkooptijd
  198 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 437.000
  Woningen verkocht
  2

Top 5 woningen verkocht in Ter Apel

In Ter Apel zijn de afgelopen maand 58 woningen verkocht. Makelaar Kral Westen Makelaardij verkocht de duurste woning. Hieronder een overzicht van de top 5 woningen verkocht in Ter Apel.

Scroll naar rechts om de hele tabel te bekijken.

Adres Makelaar Prijs
Ruitenkamp 15 Kral Westen Makelaardij € 650.000
Rundezoom 21 Bert Stadman Makelaardij | NVM € 569.000
Barnflair Oost 18 Kooistra Feenstra Bedrijfsmakelaars € 525.000
Westerstraat 209 Huize Muller Makelaars € 499.000
Koningstraat 10 Mijn Makelaar Dekker & De Vreeze € 475.000

Veelgestelde vragen over de huizenmarkt in Ter Apel

Hoeveel makelaars zijn er actief in Ter Apel?

+

In de afgelopen 12 maanden zijn er 16 makelaars actief geweest in Ter Apel. Deze makelaars hebben allemaal één of meer woningen verkocht in Ter Apel.

Wat kost een makelaar in Ter Apel?

+

De gemiddelde courtage van een makelaar in Ter Apel is tussen de 1% en 1,21%. Daarom variëren de kosten van een makelaar in Ter Apel van € 3.000 tot € 3.600.

Wat kost een aankoopmakelaar in Ter Apel?

+

De kosten van een aankoopmakelaar in Ter Apel zijn € 1.500 a € 2.200. De kosten van een aankoopmakelaar zijn vaak een vast bedrag. Gemiddeld kost een aankoopmakelaar 0,5% tot 0,75% van de aankoopsom.

Wie is de beste makelaar van Ter Apel?

+

De meest verkopende makelaar van Ter Apel is Kral Westen Makelaardij. Dit betekent niet dat het de beste makelaar is. In Ter Apel zijn meerdere makelaars actief met allemaal hun eigen specialiteit, zoals type woning, prijsklasse, verkoopstrategie en het verkoopnetwerk.

Kan je een gratis waardebepaling krijgen voor in Ter Apel?

+

Een makelaar kan een gratis waardebepaling voor je huis uitvoeren. Om de gratis waardebepaling in Ter Apel aan te vragen kun je de beste makelaars vergelijken. Op dat moment komen de 2 beste makelaars langs voor de gratis waardebepaling bij jouw woning in Ter Apel.

Hoe werkt het?

Voorkeuren

Selecteer jouw voorkeuren

Klik op de rode knop en selecteer jouw voorkeuren.

Selectie van makelaars

Selectie van beste makelaars

Selecteren de meest geschikte makelaars bij jouw voorkeuren.

Makelaars nemen contact op

Makelaars nemen contact op

De geselecteerde makelaars nemen vrijblijvend contact met je op.

contract

Jij kiest de makelaar

Tot slot kies jij de makelaar die bij jou past!