Bosma & Schuur

Bosma & Schuur is een makelaar gevestigd in Sappemeer. Dit makelaarskantoor is een gemiddeld kantoor. Hierdoor verkoopt het kantoor in verhouding ongeveer evenveel woningen als andere makelaarskantoren in de regio. Met vestigingen, biedt Bosma & Schuur hun uitgebreide diensten regionaal aan.

Dit makelaarskantoor is qua aantal woningtransacties gemiddeld. Bosma & Schuur is een makelaar die woningen verkoopt die een redelijk gemiddelde verkoopprijs hebben ten opzichte van andere woningen in Sappemeer en omgeving. De makelaar is daarom actief in een gemiddelde segment. Ontdek de belangrijkste statistieken van Bosma & Schuur. Waar zij veel woningen verkopen, hoe snel de makelaar is en wat voor een soort makelaar de makelaar verkoopt.

Deze cijfers over de makelaar zijn op basis van openbare informatie. Er kunnen geen rechten worden ontleend aan de cijfers. De statistieken van makelaars kunnen afwijken van de daadwerkelijke prestaties doordat de informatie niet openbaar beschikbaar is.

Prestaties Bosma & Schuur in de afgelopen 12 maanden

  • Gemiddelde vraagprijs € 300.000
  • Gemiddelde verkooptijd 47
  • Prijsverschil afgelopen jaar € 34.000
  • Aantal transacties 21
Meer informatie over Bosma & Schuur
Vraag direct een online makelaarsvergelijking aan in een paar minuten.

Top 5 plaatsen waar Bosma & Schuur verkoopt

Bosma & Schuur is het meeste actief in Sappemeer. Dit makelaarskantoor verkoopt verder wel in andere plaatsen, zoals te zien is in de top plaatsen waar Bosma & Schuur woningen verkoopt. Daarnaast verkoopt Bosma & Schuur ook woningen in andere plaatsen.

Makelaar Aantal transacties Gemiddelde prijs
Hoogezand 10 € 317.000
Sappemeer 8 € 283.000
Appingedam 1 € 300.000
Schildwolde 1 € 225.000
Slochteren 1 € 349.000

Type woningen die Bosma & Schuur verkoopt

Naast het prijssegment waar een makelaar actief is, is het type woning van belang. Iedere makelaar verkoopt meer of minder van een specifiek woningtype. Uit het overzicht hieronder is te zien dat Bosma & Schuur diverse woningtype heeft verkocht de afgelopen 12 maanden. Het type woning wat Bosma & Schuur het meeste verkoopt is vrijstaande woning.

vrijstaande woning
50%
2 onder 1 kapwoning
25%
hoekwoning
15%
tussenwoning
10%

Veelgestelde vragen over de huizenmarkt in Bosma & Schuur

Wat kost Bosma & Schuur bij de verkoop van een huis?

+

Het kantoor bepaald hun eigen prijs. Over het algemeen rekenen makelaars een courtage van 1% tot 1,5%. Dit is waarom de minimale makelaarskosten € 3.000 zijn. De maximale kosten zijn € € 4.500. Dit is echter aan de hoge kant.

Wat zijn de kosten van Bosma & Schuur voor de diensten als aankoopmakelaar?

+

Als aankoopmakelaar wil je altijd een vast bedrag. Wanneer Bosma & Schuur je als aankoopmakelaar helpt zullen de prijzen waarschijnlijk tussen 0,5% en 0,75% van de aankoopsom liggen. Dit is gemiddeld tussen de € € 1.500 en de € 2.300.

Waar is Bosma & Schuur actief?

+

Bosma & Schuur heeft de afgelopen periode in 5 plaatsen woningen verkocht. Dit is onder meer in Hoogezand, Sappemeer, Appingedam, Schildwolde en Slochteren.

In welk prijssegment is Bosma & Schuur actief?

+

Bosma & Schuur is actief in een gemiddelde prijssegment. Dit is vergeleken met de plaats waar Bosma & Schuur actief is. De gemiddelde vraagprijs in de afgelopen twaalf maanden is € 300.000. De gemiddelde prijs per vierkante meter is € 2.600 per vierkante meter.

Soortgelijke makelaars in Sappemeer

Benieuwd welke makelaar vergelijkbaar is in de regio van Sappemeer en vergelijkbaar is aan Bosma & Schuur. Dit op basis van het aantal verkopen, de gemiddelde verkoopprijs en en mix van allerlei verkoopcijfers.

Hoe werkt het?

Voorkeuren

Selecteer jouw voorkeuren

Klik op de rode knop en selecteer jouw voorkeuren.

Selectie van makelaars

Selectie van beste makelaars

Selecteren de meest geschikte makelaars bij jouw voorkeuren.

Makelaars nemen contact op

Makelaars nemen contact op

De geselecteerde makelaars nemen vrijblijvend contact met je op.

contract

Jij kiest de makelaar

Tot slot kies jij de makelaar die bij jou past!