Makelaars in Siddeburen

Vergelijk de prestaties van de makelaars

Hier vind je een overzicht van de recente ontwikkelingen op de woningmarkt in Siddeburen, de gemiddelde vraagprijzen, de prestaties van makelaars en andere relevante statistieken.

In het afgelopen jaar zijn er 6 makelaars actief geweest in Siddeburen. Deze makelaars ondersteunen je bij de woningtransacties. Een makelaar in Siddeburen helpt bij het kopen of verkopen van een woning in buurten als Siddeburen.

Wanneer je op zoek bent naar een makelaar in Siddeburen zijn de statistieken en eerdere prestaties van de makelaars van belang.

Prestaties makelaars in Siddeburen afgelopen 12 maanden

 • Gemiddelde vraagprijs € 331.000
 • Gemiddelde verkooptijd 67
 • Prijsverschil afgelopen jaar € 15.000
 • Aantal transacties 19
Meer informatie over jouw woning en de huizenmarkt in Siddeburen
Vraag direct een online makelaarsvergelijking aan in een paar minuten.

Actuele huizenmarkt Siddeburen

In Siddeburen is de gemiddelde vraagprijs van de afgelopen 3 maanden voor een bestaand huis momenteel € 283.000. Vergeleken met dezelfde periode een jaar eerder is dit een stijging van € 15.000 van de huidige vraagprijs. Dit zorgt ervoor dat meer woningen in de verkoop gegaan zijn in Siddeburen.

Bij de verkoop van een huis in Siddeburen is op dit moment het gemiddelde oppervlakte 189 vierkante meter. Doordat de vraagprijs € 283.000 is, zorgt dat voor een gemiddelde vierkante meterprijs van 1500. Dit inzicht helpt wanneer je een huis wilt kopen of verkopen in Siddeburen. Een lokale makelaar kan je verder adviseren of jouw bieding of vraagprijs van je woning goed is. Een makelaar uit Siddeburen weet of de vraagprijs hoger of lager moet zijn dan € 331.000.

Het meest voorkomende energielabel in Siddeburen is B. Dit energielabel geeft aan hoe energiezuinig de woningen in deze woonplaats zijn. Het kan belangrijk zijn voor kopers die waarde hechten aan duurzaamheid en energie-efficiëntie.

Deze statistieken en variabelen bieden een diepgaander inzicht in de woningmarkt en de prestaties van makelaars in Siddeburen. Onthoud dat deze gegevens gebaseerd zijn op recente beschikbare informatie en dat ze onderhevig kunnen zijn aan veranderingen. Voor de meest actuele en gedetailleerde gegevens is het raadzaam om contact op te nemen met een lokale makelaar.

Meest verkopende makelaars in Siddeburen

Benieuwd welke makelaar het beste presteert in Siddeburen? Hieronder ontdek je welke makelaar het meeste woningen verkoopt in Siddeburen. Dit gaat over de afgelopen 12 maanden. Het overzicht geeft aan dat Makelaardij Reilink Vastgoed de meeste woningen heeft verkocht de afgelopen periode. Bij het vergelijken van verschillende makelaars in de top 5 van Siddeburen, is het van belang om rekening te houden met zowel het aantal transacties, de verkoopprijs en de verkoopsnelheid van de makelaars uit de regio Siddeburen.

Populaire buurten in Siddeburen

Ga je een huis verkopen in een specifieke buurt in Siddeburen? Of ben je juist op zoek naar een nieuw huis? Ontdek de populairste buurten van Siddeburen. In iedere buurt zijn andere makelaars actief. Zo heeft iedere makelaar zijn eigen kwaliteiten.

 • 1. Siddeburen

  Verkooptijd
  65 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 286.000
  Woningen verkocht
  17
 • 2. Siddeburen Buitengebied

  Verkooptijd
  85 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 710.000
  Woningen verkocht
  2

Top 5 woningen verkocht in Siddeburen

In Siddeburen zijn de afgelopen maand 19 woningen verkocht. Makelaar Makelaardij Reilink Vastgoed verkocht de duurste woning. Hieronder een overzicht van de top 5 woningen verkocht in Siddeburen.

Scroll naar rechts om de hele tabel te bekijken.

Adres Makelaar Prijs
Oostwoldjerweg 5 Kamp & Koolhof makelaars en taxateurs € 895.000
Ooster Zandenweg 2 Makelaardij Luring € 524.000
Patrijs 8 Brandsma | De Jong makelaars & taxateurs € 475.000
De Potterij 37 Makelaardij Reilink Vastgoed € 425.000
Oudeweg 56 iQ Makelaars € 300.000

Veelgestelde vragen over de huizenmarkt in Siddeburen

Hoeveel makelaars zijn er actief in Siddeburen?

+

In de afgelopen 12 maanden zijn er 6 makelaars actief geweest in Siddeburen. Deze makelaars hebben allemaal één of meer woningen verkocht in Siddeburen.

Wat kost een makelaar in Siddeburen?

+

De gemiddelde courtage van een makelaar in Siddeburen is tussen de 1% en 1,21%. Daarom variëren de kosten van een makelaar in Siddeburen van € 3.300 tot € 4.000.

Wat kost een aankoopmakelaar in Siddeburen?

+

De kosten van een aankoopmakelaar in Siddeburen zijn € 1.700 a € 2.500. De kosten van een aankoopmakelaar zijn vaak een vast bedrag. Gemiddeld kost een aankoopmakelaar 0,5% tot 0,75% van de aankoopsom.

Wie is de beste makelaar van Siddeburen?

+

De meest verkopende makelaar van Siddeburen is Makelaardij Reilink Vastgoed. Dit betekent niet dat het de beste makelaar is. In Siddeburen zijn meerdere makelaars actief met allemaal hun eigen specialiteit, zoals type woning, prijsklasse, verkoopstrategie en het verkoopnetwerk.

Kan je een gratis waardebepaling krijgen voor in Siddeburen?

+

Een makelaar kan een gratis waardebepaling voor je huis uitvoeren. Om de gratis waardebepaling in Siddeburen aan te vragen kun je de beste makelaars vergelijken. Op dat moment komen de 2 beste makelaars langs voor de gratis waardebepaling bij jouw woning in Siddeburen.

Hoe werkt het?

Voorkeuren

Selecteer jouw voorkeuren

Klik op de rode knop en selecteer jouw voorkeuren.

Selectie van makelaars

Selectie van beste makelaars

Selecteren de meest geschikte makelaars bij jouw voorkeuren.

Makelaars nemen contact op

Makelaars nemen contact op

De geselecteerde makelaars nemen vrijblijvend contact met je op.

contract

Jij kiest de makelaar

Tot slot kies jij de makelaar die bij jou past!