Chris Slager Makelaardij

Chris Slager Makelaardij is een makelaar gevestigd in Bedum. Dit makelaarskantoor is een gemiddeld kantoor. Hierdoor verkoopt het kantoor in verhouding ongeveer evenveel woningen als andere makelaarskantoren in de regio. Met 1 vestiging, biedt Chris Slager Makelaardij hun uitgebreide diensten regionaal aan.

Dit makelaarskantoor is qua aantal woningtransacties gemiddeld. Chris Slager Makelaardij is een makelaar die woningen verkoopt die een redelijk gemiddelde verkoopprijs hebben ten opzichte van andere woningen in Bedum en omgeving. De makelaar is daarom actief in een gemiddelde segment. Ontdek de belangrijkste statistieken van Chris Slager Makelaardij. Waar zij veel woningen verkopen, hoe snel de makelaar is en wat voor een soort makelaar de makelaar verkoopt.

Deze cijfers over de makelaar zijn op basis van openbare informatie. Er kunnen geen rechten worden ontleend aan de cijfers. De statistieken van makelaars kunnen afwijken van de daadwerkelijke prestaties doordat de informatie niet openbaar beschikbaar is.

Prestaties Chris Slager Makelaardij in de afgelopen 12 maanden

  • Gemiddelde vraagprijs € 339.000
  • Gemiddelde verkooptijd 33
  • Prijsverschil afgelopen jaar € 15.000
  • Aantal transacties 67
Meer informatie over Chris Slager Makelaardij
Vraag direct een online makelaarsvergelijking aan in een paar minuten.

Top 5 plaatsen waar Chris Slager Makelaardij verkoopt

Chris Slager Makelaardij is het meeste actief in Bedum. Dit makelaarskantoor verkoopt verder wel in andere plaatsen, zoals te zien is in de top plaatsen waar Chris Slager Makelaardij woningen verkoopt. Daarnaast verkoopt Chris Slager Makelaardij ook woningen in andere plaatsen.

Makelaar Aantal transacties Gemiddelde prijs
Bedum 28 € 352.000
Groningen 12 € 211.000
Ten Boer 3 € 320.000
Ulrum 2 € 335.000
Rotterdam 2 € 218.000

Type woningen die Chris Slager Makelaardij verkoopt

Naast het prijssegment waar een makelaar actief is, is het type woning van belang. Iedere makelaar verkoopt meer of minder van een specifiek woningtype. Uit het overzicht hieronder is te zien dat Chris Slager Makelaardij diverse woningtype heeft verkocht de afgelopen 12 maanden. Het type woning wat Chris Slager Makelaardij het meeste verkoopt is vrijstaande woning.

vrijstaande woning
33%
tussenwoning
30%
2 onder 1 kapwoning
24%
benedenwoning
3%
geschakelde woning
3%
bovenwoning
2%
eindwoning
2%
geschakelde 2 onder 1 kapwoning
2%
halfvrijstaande woning
2%

Veelgestelde vragen over de huizenmarkt in Chris Slager Makelaardij

Wat kost Chris Slager Makelaardij bij de verkoop van een huis?

+

Het kantoor bepaald hun eigen prijs. Over het algemeen rekenen makelaars een courtage van 1% tot 1,5%. Dit is waarom de minimale makelaarskosten € 3.400 zijn. De maximale kosten zijn € € 5.100. Dit is echter aan de hoge kant.

Wat zijn de kosten van Chris Slager Makelaardij voor de diensten als aankoopmakelaar?

+

Als aankoopmakelaar wil je altijd een vast bedrag. Wanneer Chris Slager Makelaardij je als aankoopmakelaar helpt zullen de prijzen waarschijnlijk tussen 0,5% en 0,75% van de aankoopsom liggen. Dit is gemiddeld tussen de € € 1.700 en de € 2.500.

Waar is Chris Slager Makelaardij actief?

+

Chris Slager Makelaardij heeft de afgelopen periode in 5 plaatsen woningen verkocht. Dit is onder meer in Bedum, Groningen, Ten Boer, Ulrum en Rotterdam.

In welk prijssegment is Chris Slager Makelaardij actief?

+

Chris Slager Makelaardij is actief in een gemiddelde prijssegment. Dit is vergeleken met de plaats waar Chris Slager Makelaardij actief is. De gemiddelde vraagprijs in de afgelopen twaalf maanden is € 339.000. De gemiddelde prijs per vierkante meter is € 3.100 per vierkante meter.

Soortgelijke makelaars in Bedum

Benieuwd welke makelaar vergelijkbaar is in de regio van Bedum en vergelijkbaar is aan Chris Slager Makelaardij. Dit op basis van het aantal verkopen, de gemiddelde verkoopprijs en en mix van allerlei verkoopcijfers.

Hoe werkt het?

Voorkeuren

Selecteer jouw voorkeuren

Klik op de rode knop en selecteer jouw voorkeuren.

Selectie van makelaars

Selectie van beste makelaars

Selecteren de meest geschikte makelaars bij jouw voorkeuren.

Makelaars nemen contact op

Makelaars nemen contact op

De geselecteerde makelaars nemen vrijblijvend contact met je op.

contract

Jij kiest de makelaar

Tot slot kies jij de makelaar die bij jou past!