Makelaars in Warffum

Vergelijk de prestaties van de makelaars

Hier vind je een overzicht van de recente ontwikkelingen op de woningmarkt in Warffum, de gemiddelde vraagprijzen, de prestaties van makelaars en andere relevante statistieken.

In het afgelopen jaar zijn er 9 makelaars actief geweest in Warffum. Deze makelaars ondersteunen je bij de woningtransacties. Een makelaar in Warffum helpt bij het kopen of verkopen van een woning in buurten als Warffum.

Wanneer je op zoek bent naar een makelaar in Warffum zijn de statistieken en eerdere prestaties van de makelaars van belang.

Prestaties makelaars in Warffum afgelopen 12 maanden

 • Gemiddelde vraagprijs € 234.000
 • Gemiddelde verkooptijd 46
 • Prijsverschil afgelopen jaar € 13.000
 • Aantal transacties 20
Meer informatie over jouw woning en de huizenmarkt in Warffum
Vraag direct een online makelaarsvergelijking aan in een paar minuten.

Actuele huizenmarkt Warffum

In Warffum is de gemiddelde vraagprijs van de afgelopen 3 maanden voor een bestaand huis momenteel € 221.000. Vergeleken met dezelfde periode een jaar eerder is dit een stijging van € 13.000 van de huidige vraagprijs. Dit zorgt ervoor dat meer woningen in de verkoop gegaan zijn in Warffum.

Bij de verkoop van een huis in Warffum is op dit moment het gemiddelde oppervlakte 123 vierkante meter. Doordat de vraagprijs € 221.000 is, zorgt dat voor een gemiddelde vierkante meterprijs van 1800. Dit inzicht helpt wanneer je een huis wilt kopen of verkopen in Warffum. Een lokale makelaar kan je verder adviseren of jouw bieding of vraagprijs van je woning goed is. Een makelaar uit Warffum weet of de vraagprijs hoger of lager moet zijn dan € 234.000.

Het meest voorkomende energielabel in Warffum is D. Dit energielabel geeft aan hoe energiezuinig de woningen in deze woonplaats zijn. Het kan belangrijk zijn voor kopers die waarde hechten aan duurzaamheid en energie-efficiëntie.

Deze statistieken en variabelen bieden een diepgaander inzicht in de woningmarkt en de prestaties van makelaars in Warffum. Onthoud dat deze gegevens gebaseerd zijn op recente beschikbare informatie en dat ze onderhevig kunnen zijn aan veranderingen. Voor de meest actuele en gedetailleerde gegevens is het raadzaam om contact op te nemen met een lokale makelaar.

Meest verkopende makelaars in Warffum

Benieuwd welke makelaar het beste presteert in Warffum? Hieronder ontdek je welke makelaar het meeste woningen verkoopt in Warffum. Dit gaat over de afgelopen 12 maanden. Het overzicht geeft aan dat makelaardij Stenekes de meeste woningen heeft verkocht de afgelopen periode. Bij het vergelijken van verschillende makelaars in de top 5 van Warffum, is het van belang om rekening te houden met zowel het aantal transacties, de verkoopprijs en de verkoopsnelheid van de makelaars uit de regio Warffum.

Populaire buurten in Warffum

Ga je een huis verkopen in een specifieke buurt in Warffum? Of ben je juist op zoek naar een nieuw huis? Ontdek de populairste buurten van Warffum. In iedere buurt zijn andere makelaars actief. Zo heeft iedere makelaar zijn eigen kwaliteiten.

 • 1. Warffum

  Verkooptijd
  44 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 224.000
  Woningen verkocht
  19
 • 2. Verspreide huizen Warffum

  Verkooptijd
  76 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 425.000
  Woningen verkocht
  1

Top 5 woningen verkocht in Warffum

In Warffum zijn de afgelopen maand 20 woningen verkocht. Makelaar makelaardij Stenekes verkocht de duurste woning. Hieronder een overzicht van de top 5 woningen verkocht in Warffum.

Scroll naar rechts om de hele tabel te bekijken.

Adres Makelaar Prijs
De Woldering 1 iQ Makelaars € 425.000
Bekemalaan 27 makelaardij Stenekes € 345.000
Oosterstraat 20 Makelaardij Bruintjes en Keurentjes € 345.000
De Pollen 8 Chris Slager Makelaardij € 325.000
Helpman 5 Chris Slager Makelaardij € 285.000

Veelgestelde vragen over de huizenmarkt in Warffum

Hoeveel makelaars zijn er actief in Warffum?

+

In de afgelopen 12 maanden zijn er 9 makelaars actief geweest in Warffum. Deze makelaars hebben allemaal één of meer woningen verkocht in Warffum.

Wat kost een makelaar in Warffum?

+

De gemiddelde courtage van een makelaar in Warffum is tussen de 1% en 1,21%. Daarom variëren de kosten van een makelaar in Warffum van € 2.300 tot € 2.800.

Wat kost een aankoopmakelaar in Warffum?

+

De kosten van een aankoopmakelaar in Warffum zijn € 1.200 a € 1.800. De kosten van een aankoopmakelaar zijn vaak een vast bedrag. Gemiddeld kost een aankoopmakelaar 0,5% tot 0,75% van de aankoopsom.

Wie is de beste makelaar van Warffum?

+

De meest verkopende makelaar van Warffum is makelaardij Stenekes. Dit betekent niet dat het de beste makelaar is. In Warffum zijn meerdere makelaars actief met allemaal hun eigen specialiteit, zoals type woning, prijsklasse, verkoopstrategie en het verkoopnetwerk.

Kan je een gratis waardebepaling krijgen voor in Warffum?

+

Een makelaar kan een gratis waardebepaling voor je huis uitvoeren. Om de gratis waardebepaling in Warffum aan te vragen kun je de beste makelaars vergelijken. Op dat moment komen de 2 beste makelaars langs voor de gratis waardebepaling bij jouw woning in Warffum.

Hoe werkt het?

Voorkeuren

Selecteer jouw voorkeuren

Klik op de rode knop en selecteer jouw voorkeuren.

Selectie van makelaars

Selectie van beste makelaars

Selecteren de meest geschikte makelaars bij jouw voorkeuren.

Makelaars nemen contact op

Makelaars nemen contact op

De geselecteerde makelaars nemen vrijblijvend contact met je op.

contract

Jij kiest de makelaar

Tot slot kies jij de makelaar die bij jou past!