Makelaars in Bedum

Vergelijk de prestaties van de makelaars

Hier vind je een overzicht van de recente ontwikkelingen op de woningmarkt in Bedum, de gemiddelde vraagprijzen, de prestaties van makelaars en andere relevante statistieken.

In het afgelopen jaar zijn er 18 makelaars actief geweest in Bedum. Deze makelaars ondersteunen je bij de woningtransacties. Een makelaar in Bedum helpt bij het kopen of verkopen van een woning in buurten als Bedum.

Wanneer je op zoek bent naar een makelaar in Bedum zijn de statistieken en eerdere prestaties van de makelaars van belang.

Prestaties makelaars in Bedum afgelopen 12 maanden

 • Gemiddelde vraagprijs € 335.000
 • Gemiddelde verkooptijd 31
 • Prijsverschil afgelopen jaar € 22.000
 • Aantal transacties 86
Meer informatie over jouw woning en de huizenmarkt in Bedum
Vraag direct een online makelaarsvergelijking aan in een paar minuten.

Actuele huizenmarkt Bedum

In Bedum is de gemiddelde vraagprijs van de afgelopen 3 maanden voor een bestaand huis momenteel € 312.000. Vergeleken met dezelfde periode een jaar eerder is dit een stijging van € 22.000 van de huidige vraagprijs. Dit zorgt ervoor dat meer woningen in de verkoop gegaan zijn in Bedum.

Bij de verkoop van een huis in Bedum is op dit moment het gemiddelde oppervlakte 132 vierkante meter. Doordat de vraagprijs € 312.000 is, zorgt dat voor een gemiddelde vierkante meterprijs van 2400. Dit inzicht helpt wanneer je een huis wilt kopen of verkopen in Bedum. Een lokale makelaar kan je verder adviseren of jouw bieding of vraagprijs van je woning goed is. Een makelaar uit Bedum weet of de vraagprijs hoger of lager moet zijn dan € 335.000.

Het meest voorkomende energielabel in Bedum is B. Dit energielabel geeft aan hoe energiezuinig de woningen in deze woonplaats zijn. Het kan belangrijk zijn voor kopers die waarde hechten aan duurzaamheid en energie-efficiëntie.

Deze statistieken en variabelen bieden een diepgaander inzicht in de woningmarkt en de prestaties van makelaars in Bedum. Onthoud dat deze gegevens gebaseerd zijn op recente beschikbare informatie en dat ze onderhevig kunnen zijn aan veranderingen. Voor de meest actuele en gedetailleerde gegevens is het raadzaam om contact op te nemen met een lokale makelaar.

Meest verkopende makelaars in Bedum

Benieuwd welke makelaar het beste presteert in Bedum? Hieronder ontdek je welke makelaar het meeste woningen verkoopt in Bedum. Dit gaat over de afgelopen 12 maanden. Het overzicht geeft aan dat Chris Slager Makelaardij de meeste woningen heeft verkocht de afgelopen periode. Bij het vergelijken van verschillende makelaars in de top 5 van Bedum, is het van belang om rekening te houden met zowel het aantal transacties, de verkoopprijs en de verkoopsnelheid van de makelaars uit de regio Bedum.

Populaire buurten in Bedum

Ga je een huis verkopen in een specifieke buurt in Bedum? Of ben je juist op zoek naar een nieuw huis? Ontdek de populairste buurten van Bedum. In iedere buurt zijn andere makelaars actief. Zo heeft iedere makelaar zijn eigen kwaliteiten.

 • 1. Bedum

  Verkooptijd
  32 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 319.000
  Woningen verkocht
  78
 • 2. Verspreide huizen Bedum

  Verkooptijd
  19 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 486.000
  Woningen verkocht
  8

Top 5 woningen verkocht in Bedum

In Bedum zijn de afgelopen maand 86 woningen verkocht. Makelaar Chris Slager Makelaardij verkocht de duurste woning. Hieronder een overzicht van de top 5 woningen verkocht in Bedum.

Scroll naar rechts om de hele tabel te bekijken.

Adres Makelaar Prijs
Boterdiep Wz 35 Chris Slager Makelaardij € 835.000
Wolddijk 49 Chris Slager Makelaardij € 830.000
Thesingerweg 6 RIANT Makelaars Bedum € 750.000
Schoolstraat 35 RIANT Makelaars Bedum € 599.000
Julianalaan 22 a Chris Slager Makelaardij € 495.000

Veelgestelde vragen over de huizenmarkt in Bedum

Hoeveel makelaars zijn er actief in Bedum?

+

In de afgelopen 12 maanden zijn er 18 makelaars actief geweest in Bedum. Deze makelaars hebben allemaal één of meer woningen verkocht in Bedum.

Wat kost een makelaar in Bedum?

+

De gemiddelde courtage van een makelaar in Bedum is tussen de 1% en 1,21%. Daarom variëren de kosten van een makelaar in Bedum van € 3.400 tot € 4.100.

Wat kost een aankoopmakelaar in Bedum?

+

De kosten van een aankoopmakelaar in Bedum zijn € 1.700 a € 2.500. De kosten van een aankoopmakelaar zijn vaak een vast bedrag. Gemiddeld kost een aankoopmakelaar 0,5% tot 0,75% van de aankoopsom.

Wie is de beste makelaar van Bedum?

+

De meest verkopende makelaar van Bedum is Chris Slager Makelaardij. Dit betekent niet dat het de beste makelaar is. In Bedum zijn meerdere makelaars actief met allemaal hun eigen specialiteit, zoals type woning, prijsklasse, verkoopstrategie en het verkoopnetwerk.

Kan je een gratis waardebepaling krijgen voor in Bedum?

+

Een makelaar kan een gratis waardebepaling voor je huis uitvoeren. Om de gratis waardebepaling in Bedum aan te vragen kun je de beste makelaars vergelijken. Op dat moment komen de 2 beste makelaars langs voor de gratis waardebepaling bij jouw woning in Bedum.

Hoe werkt het?

Voorkeuren

Selecteer jouw voorkeuren

Klik op de rode knop en selecteer jouw voorkeuren.

Selectie van makelaars

Selectie van beste makelaars

Selecteren de meest geschikte makelaars bij jouw voorkeuren.

Makelaars nemen contact op

Makelaars nemen contact op

De geselecteerde makelaars nemen vrijblijvend contact met je op.

contract

Jij kiest de makelaar

Tot slot kies jij de makelaar die bij jou past!