Makelaars in Ten Boer

Vergelijk de prestaties van de makelaars

Hier vind je een overzicht van de recente ontwikkelingen op de woningmarkt in Ten Boer, de gemiddelde vraagprijzen, de prestaties van makelaars en andere relevante statistieken.

In het afgelopen jaar zijn er 14 makelaars actief geweest in Ten Boer. Deze makelaars ondersteunen je bij de woningtransacties. Een makelaar in Ten Boer helpt bij het kopen of verkopen van een woning in buurten als Ten Boer Dorp.

Wanneer je op zoek bent naar een makelaar in Ten Boer zijn de statistieken en eerdere prestaties van de makelaars van belang.

Prestaties makelaars in Ten Boer afgelopen 12 maanden

 • Gemiddelde vraagprijs € 314.000
 • Gemiddelde verkooptijd 37
 • Prijsverschil afgelopen jaar € -24.000
 • Aantal transacties 30
Meer informatie over jouw woning en de huizenmarkt in Ten Boer
Vraag direct een online makelaarsvergelijking aan in een paar minuten.

Actuele huizenmarkt Ten Boer

In Ten Boer is de gemiddelde vraagprijs van de afgelopen 3 maanden voor een bestaand huis momenteel € 267.000. Vergeleken met dezelfde periode een jaar eerder is dit een daling van € -24.000 van de huidige vraagprijs. Dit zorgt ervoor dat meer woningen in de verkoop gegaan zijn in Ten Boer.

Bij de verkoop van een huis in Ten Boer is op dit moment het gemiddelde oppervlakte 115 vierkante meter. Doordat de vraagprijs € 267.000 is, zorgt dat voor een gemiddelde vierkante meterprijs van 2300. Dit inzicht helpt wanneer je een huis wilt kopen of verkopen in Ten Boer. Een lokale makelaar kan je verder adviseren of jouw bieding of vraagprijs van je woning goed is. Een makelaar uit Ten Boer weet of de vraagprijs hoger of lager moet zijn dan € 314.000.

Het meest voorkomende energielabel in Ten Boer is C. Dit energielabel geeft aan hoe energiezuinig de woningen in deze woonplaats zijn. Het kan belangrijk zijn voor kopers die waarde hechten aan duurzaamheid en energie-efficiëntie.

Deze statistieken en variabelen bieden een diepgaander inzicht in de woningmarkt en de prestaties van makelaars in Ten Boer. Onthoud dat deze gegevens gebaseerd zijn op recente beschikbare informatie en dat ze onderhevig kunnen zijn aan veranderingen. Voor de meest actuele en gedetailleerde gegevens is het raadzaam om contact op te nemen met een lokale makelaar.

Meest verkopende makelaars in Ten Boer

Benieuwd welke makelaar het beste presteert in Ten Boer? Hieronder ontdek je welke makelaar het meeste woningen verkoopt in Ten Boer. Dit gaat over de afgelopen 12 maanden. Het overzicht geeft aan dat Beks Makelaardij de meeste woningen heeft verkocht de afgelopen periode. Bij het vergelijken van verschillende makelaars in de top 5 van Ten Boer, is het van belang om rekening te houden met zowel het aantal transacties, de verkoopprijs en de verkoopsnelheid van de makelaars uit de regio Ten Boer.

Populaire buurten in Ten Boer

Ga je een huis verkopen in een specifieke buurt in Ten Boer? Of ben je juist op zoek naar een nieuw huis? Ontdek de populairste buurten van Ten Boer. In iedere buurt zijn andere makelaars actief. Zo heeft iedere makelaar zijn eigen kwaliteiten.

 • 1. Ten Boer Dorp

  Verkooptijd
  37 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 314.000
  Woningen verkocht
  30

Top 5 woningen verkocht in Ten Boer

In Ten Boer zijn de afgelopen maand 30 woningen verkocht. Makelaar Beks Makelaardij verkocht de duurste woning. Hieronder een overzicht van de top 5 woningen verkocht in Ten Boer.

Scroll naar rechts om de hele tabel te bekijken.

Adres Makelaar Prijs
Boltweg 1 a Makelaardij Kuilema € 665.000
Alida Pottstraat 20 Beks Makelaardij € 599.900
Standwerker 14 Wichers Van der Schaaf makelaars & taxateurs € 415.000
Roggeneed 21 Dalsheim Makelaars € 400.000
Ommelanderstraat 64 Lamberink Makelaars € 395.000

Veelgestelde vragen over de huizenmarkt in Ten Boer

Hoeveel makelaars zijn er actief in Ten Boer?

+

In de afgelopen 12 maanden zijn er 14 makelaars actief geweest in Ten Boer. Deze makelaars hebben allemaal één of meer woningen verkocht in Ten Boer.

Wat kost een makelaar in Ten Boer?

+

De gemiddelde courtage van een makelaar in Ten Boer is tussen de 1% en 1,21%. Daarom variëren de kosten van een makelaar in Ten Boer van € 3.100 tot € 3.800.

Wat kost een aankoopmakelaar in Ten Boer?

+

De kosten van een aankoopmakelaar in Ten Boer zijn € 1.600 a € 2.400. De kosten van een aankoopmakelaar zijn vaak een vast bedrag. Gemiddeld kost een aankoopmakelaar 0,5% tot 0,75% van de aankoopsom.

Wie is de beste makelaar van Ten Boer?

+

De meest verkopende makelaar van Ten Boer is Beks Makelaardij. Dit betekent niet dat het de beste makelaar is. In Ten Boer zijn meerdere makelaars actief met allemaal hun eigen specialiteit, zoals type woning, prijsklasse, verkoopstrategie en het verkoopnetwerk.

Kan je een gratis waardebepaling krijgen voor in Ten Boer?

+

Een makelaar kan een gratis waardebepaling voor je huis uitvoeren. Om de gratis waardebepaling in Ten Boer aan te vragen kun je de beste makelaars vergelijken. Op dat moment komen de 2 beste makelaars langs voor de gratis waardebepaling bij jouw woning in Ten Boer.

Hoe werkt het?

Voorkeuren

Selecteer jouw voorkeuren

Klik op de rode knop en selecteer jouw voorkeuren.

Selectie van makelaars

Selectie van beste makelaars

Selecteren de meest geschikte makelaars bij jouw voorkeuren.

Makelaars nemen contact op

Makelaars nemen contact op

De geselecteerde makelaars nemen vrijblijvend contact met je op.

contract

Jij kiest de makelaar

Tot slot kies jij de makelaar die bij jou past!