Makelaars in Farmsum

Vergelijk de prestaties van de makelaars

Hier vind je een overzicht van de recente ontwikkelingen op de woningmarkt in Farmsum, de gemiddelde vraagprijzen, de prestaties van makelaars en andere relevante statistieken.

In het afgelopen jaar zijn er 5 makelaars actief geweest in Farmsum. Deze makelaars ondersteunen je bij de woningtransacties. Een makelaar in Farmsum helpt bij het kopen of verkopen van een woning in buurten als Farmsum.

Wanneer je op zoek bent naar een makelaar in Farmsum zijn de statistieken en eerdere prestaties van de makelaars van belang.

Prestaties makelaars in Farmsum afgelopen 12 maanden

 • Gemiddelde vraagprijs € 193.000
 • Gemiddelde verkooptijd 49
 • Prijsverschil afgelopen jaar € 113.000
 • Aantal transacties 22
Meer informatie over jouw woning en de huizenmarkt in Farmsum
Vraag direct een online makelaarsvergelijking aan in een paar minuten.

Actuele huizenmarkt Farmsum

In Farmsum is de gemiddelde vraagprijs van de afgelopen 3 maanden voor een bestaand huis momenteel € 238.000. Vergeleken met dezelfde periode een jaar eerder is dit een stijging van € 113.000 van de huidige vraagprijs. Dit zorgt ervoor dat meer woningen in de verkoop gegaan zijn in Farmsum.

Bij de verkoop van een huis in Farmsum is op dit moment het gemiddelde oppervlakte 151 vierkante meter. Doordat de vraagprijs € 238.000 is, zorgt dat voor een gemiddelde vierkante meterprijs van 1600. Dit inzicht helpt wanneer je een huis wilt kopen of verkopen in Farmsum. Een lokale makelaar kan je verder adviseren of jouw bieding of vraagprijs van je woning goed is. Een makelaar uit Farmsum weet of de vraagprijs hoger of lager moet zijn dan € 193.000.

Het meest voorkomende energielabel in Farmsum is C. Dit energielabel geeft aan hoe energiezuinig de woningen in deze woonplaats zijn. Het kan belangrijk zijn voor kopers die waarde hechten aan duurzaamheid en energie-efficiëntie.

Deze statistieken en variabelen bieden een diepgaander inzicht in de woningmarkt en de prestaties van makelaars in Farmsum. Onthoud dat deze gegevens gebaseerd zijn op recente beschikbare informatie en dat ze onderhevig kunnen zijn aan veranderingen. Voor de meest actuele en gedetailleerde gegevens is het raadzaam om contact op te nemen met een lokale makelaar.

Meest verkopende makelaars in Farmsum

Benieuwd welke makelaar het beste presteert in Farmsum? Hieronder ontdek je welke makelaar het meeste woningen verkoopt in Farmsum. Dit gaat over de afgelopen 12 maanden. Het overzicht geeft aan dat Bouwman Makelaardij de meeste woningen heeft verkocht de afgelopen periode. Bij het vergelijken van verschillende makelaars in de top 5 van Farmsum, is het van belang om rekening te houden met zowel het aantal transacties, de verkoopprijs en de verkoopsnelheid van de makelaars uit de regio Farmsum.

Populaire buurten in Farmsum

Ga je een huis verkopen in een specifieke buurt in Farmsum? Of ben je juist op zoek naar een nieuw huis? Ontdek de populairste buurten van Farmsum. In iedere buurt zijn andere makelaars actief. Zo heeft iedere makelaar zijn eigen kwaliteiten.

 • 1. Farmsum

  Verkooptijd
  51 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 190.000
  Woningen verkocht
  20
 • 2. Oosterveld

  Verkooptijd
  31 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 225.000
  Woningen verkocht
  2

Top 5 woningen verkocht in Farmsum

In Farmsum zijn de afgelopen maand 22 woningen verkocht. Makelaar Bouwman Makelaardij verkocht de duurste woning. Hieronder een overzicht van de top 5 woningen verkocht in Farmsum.

Scroll naar rechts om de hele tabel te bekijken.

Adres Makelaar Prijs
Eemskanaal Z.Z. 80 Brandsma | De Jong makelaars & taxateurs € 400.000
Nieuwstad 33 Bouwman Makelaardij € 325.000
Eemskanaal Z.Z. 2 Brandsma | De Jong makelaars & taxateurs € 250.000
Rengersweg 12 Kamp & Koolhof makelaars en taxateurs € 250.000
Pastorietuin 4 Bouwman Makelaardij € 229.500

Veelgestelde vragen over de huizenmarkt in Farmsum

Hoeveel makelaars zijn er actief in Farmsum?

+

In de afgelopen 12 maanden zijn er 5 makelaars actief geweest in Farmsum. Deze makelaars hebben allemaal één of meer woningen verkocht in Farmsum.

Wat kost een makelaar in Farmsum?

+

De gemiddelde courtage van een makelaar in Farmsum is tussen de 1% en 1,21%. Daarom variëren de kosten van een makelaar in Farmsum van € 1.900 tot € 2.300.

Wat kost een aankoopmakelaar in Farmsum?

+

De kosten van een aankoopmakelaar in Farmsum zijn € 1.000 a € 1.400. De kosten van een aankoopmakelaar zijn vaak een vast bedrag. Gemiddeld kost een aankoopmakelaar 0,5% tot 0,75% van de aankoopsom.

Wie is de beste makelaar van Farmsum?

+

De meest verkopende makelaar van Farmsum is Bouwman Makelaardij. Dit betekent niet dat het de beste makelaar is. In Farmsum zijn meerdere makelaars actief met allemaal hun eigen specialiteit, zoals type woning, prijsklasse, verkoopstrategie en het verkoopnetwerk.

Kan je een gratis waardebepaling krijgen voor in Farmsum?

+

Een makelaar kan een gratis waardebepaling voor je huis uitvoeren. Om de gratis waardebepaling in Farmsum aan te vragen kun je de beste makelaars vergelijken. Op dat moment komen de 2 beste makelaars langs voor de gratis waardebepaling bij jouw woning in Farmsum.

Hoe werkt het?

Voorkeuren

Selecteer jouw voorkeuren

Klik op de rode knop en selecteer jouw voorkeuren.

Selectie van makelaars

Selectie van beste makelaars

Selecteren de meest geschikte makelaars bij jouw voorkeuren.

Makelaars nemen contact op

Makelaars nemen contact op

De geselecteerde makelaars nemen vrijblijvend contact met je op.

contract

Jij kiest de makelaar

Tot slot kies jij de makelaar die bij jou past!