Bödeker Udema Makelaardij

Bödeker Udema Makelaardij is een makelaar gevestigd in Winschoten. Dit makelaarskantoor is een redelijk klein kantoor. Hierdoor verkoopt het kantoor in verhouding minder woningen dan andere makelaarskantoren in de regio. Met vestigingen, biedt Bödeker Udema Makelaardij hun uitgebreide diensten regionaal aan.

Dit makelaarskantoor is qua aantal woningtransacties redelijk klein. Bödeker Udema Makelaardij is een makelaar die woningen verkoopt die een wat lagere verkoopprijs hebben ten opzichte van andere woningen in Winschoten en omgeving. De makelaar is daarom actief in een wat lagere segment. Ontdek de belangrijkste statistieken van Bödeker Udema Makelaardij. Waar zij veel woningen verkopen, hoe snel de makelaar is en wat voor een soort makelaar de makelaar verkoopt.

Deze cijfers over de makelaar zijn op basis van openbare informatie. Er kunnen geen rechten worden ontleend aan de cijfers. De statistieken van makelaars kunnen afwijken van de daadwerkelijke prestaties doordat de informatie niet openbaar beschikbaar is.

Prestaties Bödeker Udema Makelaardij in de afgelopen 12 maanden

  • Gemiddelde vraagprijs € 276.000
  • Gemiddelde verkooptijd 40
  • Prijsverschil afgelopen jaar € -258.000
  • Aantal transacties 22
Meer informatie over Bödeker Udema Makelaardij
Vraag direct een online makelaarsvergelijking aan in een paar minuten.

Top 5 plaatsen waar Bödeker Udema Makelaardij verkoopt

Bödeker Udema Makelaardij is het meeste actief in Winschoten. Dit makelaarskantoor verkoopt verder wel in andere plaatsen, zoals te zien is in de top plaatsen waar Bödeker Udema Makelaardij woningen verkoopt. Daarnaast verkoopt Bödeker Udema Makelaardij ook woningen in andere plaatsen.

Makelaar Aantal transacties Gemiddelde prijs
Winschoten 12 € 272.000
Scheemda 2 € 360.000
Beerta 1 € 215.000
Nieuwe Pekela 1 € 175.000
Bad Nieuweschans 1 € 133.000

Type woningen die Bödeker Udema Makelaardij verkoopt

Naast het prijssegment waar een makelaar actief is, is het type woning van belang. Iedere makelaar verkoopt meer of minder van een specifiek woningtype. Uit het overzicht hieronder is te zien dat Bödeker Udema Makelaardij diverse woningtype heeft verkocht de afgelopen 12 maanden. Het type woning wat Bödeker Udema Makelaardij het meeste verkoopt is vrijstaande woning.

vrijstaande woning
42%
2 onder 1 kapwoning
37%
hoekwoning
11%
tussenwoning
11%

Veelgestelde vragen over de huizenmarkt in Bödeker Udema Makelaardij

Wat kost Bödeker Udema Makelaardij bij de verkoop van een huis?

+

Het kantoor bepaald hun eigen prijs. Over het algemeen rekenen makelaars een courtage van 1% tot 1,5%. Dit is waarom de minimale makelaarskosten € 2.800 zijn. De maximale kosten zijn € € 4.100. Dit is echter aan de hoge kant.

Wat zijn de kosten van Bödeker Udema Makelaardij voor de diensten als aankoopmakelaar?

+

Als aankoopmakelaar wil je altijd een vast bedrag. Wanneer Bödeker Udema Makelaardij je als aankoopmakelaar helpt zullen de prijzen waarschijnlijk tussen 0,5% en 0,75% van de aankoopsom liggen. Dit is gemiddeld tussen de € € 1.400 en de € 2.100.

Waar is Bödeker Udema Makelaardij actief?

+

Bödeker Udema Makelaardij heeft de afgelopen periode in 5 plaatsen woningen verkocht. Dit is onder meer in Winschoten, Scheemda, Beerta, Nieuwe Pekela en Bad Nieuweschans.

In welk prijssegment is Bödeker Udema Makelaardij actief?

+

Bödeker Udema Makelaardij is actief in een wat lagere prijssegment. Dit is vergeleken met de plaats waar Bödeker Udema Makelaardij actief is. De gemiddelde vraagprijs in de afgelopen twaalf maanden is € 276.000. De gemiddelde prijs per vierkante meter is € 3.000 per vierkante meter.

Soortgelijke makelaars in Winschoten

Benieuwd welke makelaar vergelijkbaar is in de regio van Winschoten en vergelijkbaar is aan Bödeker Udema Makelaardij. Dit op basis van het aantal verkopen, de gemiddelde verkoopprijs en en mix van allerlei verkoopcijfers.

Hoe werkt het?

Voorkeuren

Selecteer jouw voorkeuren

Klik op de rode knop en selecteer jouw voorkeuren.

Selectie van makelaars

Selectie van beste makelaars

Selecteren de meest geschikte makelaars bij jouw voorkeuren.

Makelaars nemen contact op

Makelaars nemen contact op

De geselecteerde makelaars nemen vrijblijvend contact met je op.

contract

Jij kiest de makelaar

Tot slot kies jij de makelaar die bij jou past!