Makelaars in Bad Nieuweschans

Vergelijk de prestaties van de makelaars

Hier vind je een overzicht van de recente ontwikkelingen op de woningmarkt in Bad Nieuweschans, de gemiddelde vraagprijzen, de prestaties van makelaars en andere relevante statistieken.

In het afgelopen jaar zijn er 17 makelaars actief geweest in Bad Nieuweschans. Deze makelaars ondersteunen je bij de woningtransacties. Een makelaar in Bad Nieuweschans helpt bij het kopen of verkopen van een woning in buurten als Nieuweschans-Centrum.

Wanneer je op zoek bent naar een makelaar in Bad Nieuweschans zijn de statistieken en eerdere prestaties van de makelaars van belang.

Prestaties makelaars in Bad Nieuweschans afgelopen 12 maanden

 • Gemiddelde vraagprijs € 201.000
 • Gemiddelde verkooptijd 84
 • Prijsverschil afgelopen jaar € 83.000
 • Aantal transacties 28
Meer informatie over jouw woning en de huizenmarkt in Bad Nieuweschans
Vraag direct een online makelaarsvergelijking aan in een paar minuten.

Actuele huizenmarkt Bad Nieuweschans

In Bad Nieuweschans is de gemiddelde vraagprijs van de afgelopen 3 maanden voor een bestaand huis momenteel € 254.000. Vergeleken met dezelfde periode een jaar eerder is dit een stijging van € 83.000 van de huidige vraagprijs. Dit zorgt ervoor dat meer woningen in de verkoop gegaan zijn in Bad Nieuweschans.

Bij de verkoop van een huis in Bad Nieuweschans is op dit moment het gemiddelde oppervlakte 143 vierkante meter. Doordat de vraagprijs € 254.000 is, zorgt dat voor een gemiddelde vierkante meterprijs van 1800. Dit inzicht helpt wanneer je een huis wilt kopen of verkopen in Bad Nieuweschans. Een lokale makelaar kan je verder adviseren of jouw bieding of vraagprijs van je woning goed is. Een makelaar uit Bad Nieuweschans weet of de vraagprijs hoger of lager moet zijn dan € 201.000.

Het meest voorkomende energielabel in Bad Nieuweschans is C. Dit energielabel geeft aan hoe energiezuinig de woningen in deze woonplaats zijn. Het kan belangrijk zijn voor kopers die waarde hechten aan duurzaamheid en energie-efficiëntie.

Deze statistieken en variabelen bieden een diepgaander inzicht in de woningmarkt en de prestaties van makelaars in Bad Nieuweschans. Onthoud dat deze gegevens gebaseerd zijn op recente beschikbare informatie en dat ze onderhevig kunnen zijn aan veranderingen. Voor de meest actuele en gedetailleerde gegevens is het raadzaam om contact op te nemen met een lokale makelaar.

Meest verkopende makelaars in Bad Nieuweschans

Benieuwd welke makelaar het beste presteert in Bad Nieuweschans? Hieronder ontdek je welke makelaar het meeste woningen verkoopt in Bad Nieuweschans. Dit gaat over de afgelopen 12 maanden. Het overzicht geeft aan dat Bruins Verheek makelaars de meeste woningen heeft verkocht de afgelopen periode. Bij het vergelijken van verschillende makelaars in de top 5 van Bad Nieuweschans, is het van belang om rekening te houden met zowel het aantal transacties, de verkoopprijs en de verkoopsnelheid van de makelaars uit de regio Bad Nieuweschans.

Populaire buurten in Bad Nieuweschans

Ga je een huis verkopen in een specifieke buurt in Bad Nieuweschans? Of ben je juist op zoek naar een nieuw huis? Ontdek de populairste buurten van Bad Nieuweschans. In iedere buurt zijn andere makelaars actief. Zo heeft iedere makelaar zijn eigen kwaliteiten.

 • 1. Nieuweschans-Centrum

  Verkooptijd
  64 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 168.000
  Woningen verkocht
  14
 • 2. Nieuweschans Nieuwbouw

  Verkooptijd
  25 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 223.000
  Woningen verkocht
  6
 • 3. Nieuweschans De Bron

  Verkooptijd
  188 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 188.000
  Woningen verkocht
  6
 • 4. Verspreide huizen Beerta

  Verkooptijd
  81 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 404.000
  Woningen verkocht
  2

Top 5 woningen verkocht in Bad Nieuweschans

In Bad Nieuweschans zijn de afgelopen maand 28 woningen verkocht. Makelaar Bruins Verheek makelaars verkocht de duurste woning. Hieronder een overzicht van de top 5 woningen verkocht in Bad Nieuweschans.

Scroll naar rechts om de hele tabel te bekijken.

Adres Makelaar Prijs
H.F.Dresselhuisstraat 26 - 28 Hoogveste B.V. € 499.000
Hamdijk 14 De Arend ORG B.V € 439.000
Hamdijk 2 Nieboer Makelaars € 369.500
Achterweg 44 Ridderbos Makelaardij € 280.000
Stationsstraat 11 Makelaar Idee B.V. € 275.000

Veelgestelde vragen over de huizenmarkt in Bad Nieuweschans

Hoeveel makelaars zijn er actief in Bad Nieuweschans?

+

In de afgelopen 12 maanden zijn er 17 makelaars actief geweest in Bad Nieuweschans. Deze makelaars hebben allemaal één of meer woningen verkocht in Bad Nieuweschans.

Wat kost een makelaar in Bad Nieuweschans?

+

De gemiddelde courtage van een makelaar in Bad Nieuweschans is tussen de 1% en 1,21%. Daarom variëren de kosten van een makelaar in Bad Nieuweschans van € 2.000 tot € 2.400.

Wat kost een aankoopmakelaar in Bad Nieuweschans?

+

De kosten van een aankoopmakelaar in Bad Nieuweschans zijn € 1.000 a € 1.500. De kosten van een aankoopmakelaar zijn vaak een vast bedrag. Gemiddeld kost een aankoopmakelaar 0,5% tot 0,75% van de aankoopsom.

Wie is de beste makelaar van Bad Nieuweschans?

+

De meest verkopende makelaar van Bad Nieuweschans is Bruins Verheek makelaars. Dit betekent niet dat het de beste makelaar is. In Bad Nieuweschans zijn meerdere makelaars actief met allemaal hun eigen specialiteit, zoals type woning, prijsklasse, verkoopstrategie en het verkoopnetwerk.

Kan je een gratis waardebepaling krijgen voor in Bad Nieuweschans?

+

Een makelaar kan een gratis waardebepaling voor je huis uitvoeren. Om de gratis waardebepaling in Bad Nieuweschans aan te vragen kun je de beste makelaars vergelijken. Op dat moment komen de 2 beste makelaars langs voor de gratis waardebepaling bij jouw woning in Bad Nieuweschans.

Hoe werkt het?

Voorkeuren

Selecteer jouw voorkeuren

Klik op de rode knop en selecteer jouw voorkeuren.

Selectie van makelaars

Selectie van beste makelaars

Selecteren de meest geschikte makelaars bij jouw voorkeuren.

Makelaars nemen contact op

Makelaars nemen contact op

De geselecteerde makelaars nemen vrijblijvend contact met je op.

contract

Jij kiest de makelaar

Tot slot kies jij de makelaar die bij jou past!