Bruins Verheek makelaars

Bruins Verheek makelaars is een makelaar gevestigd in Winschoten. Dit makelaarskantoor is een groot kantoor. Hierdoor verkoopt het kantoor in verhouding meer woningen dan andere makelaarskantoren in de regio. Met vestigingen, biedt Bruins Verheek makelaars hun uitgebreide diensten regionaal aan.

Dit makelaarskantoor is qua aantal woningtransacties groot. Bruins Verheek makelaars is een makelaar die woningen verkoopt die een redelijk gemiddelde verkoopprijs hebben ten opzichte van andere woningen in Winschoten en omgeving. De makelaar is daarom actief in een gemiddelde segment. Ontdek de belangrijkste statistieken van Bruins Verheek makelaars. Waar zij veel woningen verkopen, hoe snel de makelaar is en wat voor een soort makelaar de makelaar verkoopt.

Deze cijfers over de makelaar zijn op basis van openbare informatie. Er kunnen geen rechten worden ontleend aan de cijfers. De statistieken van makelaars kunnen afwijken van de daadwerkelijke prestaties doordat de informatie niet openbaar beschikbaar is.

Prestaties Bruins Verheek makelaars in de afgelopen 12 maanden

  • Gemiddelde vraagprijs € 248.000
  • Gemiddelde verkooptijd 65
  • Prijsverschil afgelopen jaar € -20.000
  • Aantal transacties 74
Meer informatie over Bruins Verheek makelaars
Vraag direct een online makelaarsvergelijking aan in een paar minuten.

Top 5 plaatsen waar Bruins Verheek makelaars verkoopt

Bruins Verheek makelaars is het meeste actief in Winschoten. Dit makelaarskantoor verkoopt verder wel in andere plaatsen, zoals te zien is in de top plaatsen waar Bruins Verheek makelaars woningen verkoopt. Daarnaast verkoopt Bruins Verheek makelaars ook woningen in andere plaatsen.

Makelaar Aantal transacties Gemiddelde prijs
Winschoten 23 € 261.000
Finsterwolde 7 € 191.000
Bellingwolde 5 € 358.000
Bad Nieuweschans 4 € 184.000
Woldendorp 4 € 206.000

Type woningen die Bruins Verheek makelaars verkoopt

Naast het prijssegment waar een makelaar actief is, is het type woning van belang. Iedere makelaar verkoopt meer of minder van een specifiek woningtype. Uit het overzicht hieronder is te zien dat Bruins Verheek makelaars diverse woningtype heeft verkocht de afgelopen 12 maanden. Het type woning wat Bruins Verheek makelaars het meeste verkoopt is vrijstaande woning.

vrijstaande woning
51%
2 onder 1 kapwoning
25%
hoekwoning
11%
tussenwoning
7%
bovenwoning
1%
galerijflat
1%
halfvrijstaande woning
1%
portiekwoning
1%

Veelgestelde vragen over de huizenmarkt in Bruins Verheek makelaars

Wat kost Bruins Verheek makelaars bij de verkoop van een huis?

+

Het kantoor bepaald hun eigen prijs. Over het algemeen rekenen makelaars een courtage van 1% tot 1,5%. Dit is waarom de minimale makelaarskosten € 2.500 zijn. De maximale kosten zijn € € 3.700. Dit is echter aan de hoge kant.

Wat zijn de kosten van Bruins Verheek makelaars voor de diensten als aankoopmakelaar?

+

Als aankoopmakelaar wil je altijd een vast bedrag. Wanneer Bruins Verheek makelaars je als aankoopmakelaar helpt zullen de prijzen waarschijnlijk tussen 0,5% en 0,75% van de aankoopsom liggen. Dit is gemiddeld tussen de € € 1.200 en de € 1.900.

Waar is Bruins Verheek makelaars actief?

+

Bruins Verheek makelaars heeft de afgelopen periode in 5 plaatsen woningen verkocht. Dit is onder meer in Winschoten, Finsterwolde, Bellingwolde, Bad Nieuweschans en Woldendorp.

In welk prijssegment is Bruins Verheek makelaars actief?

+

Bruins Verheek makelaars is actief in een gemiddelde prijssegment. Dit is vergeleken met de plaats waar Bruins Verheek makelaars actief is. De gemiddelde vraagprijs in de afgelopen twaalf maanden is € 248.000. De gemiddelde prijs per vierkante meter is € 2.300 per vierkante meter.

Soortgelijke makelaars in Winschoten

Benieuwd welke makelaar vergelijkbaar is in de regio van Winschoten en vergelijkbaar is aan Bruins Verheek makelaars. Dit op basis van het aantal verkopen, de gemiddelde verkoopprijs en en mix van allerlei verkoopcijfers.

Hoe werkt het?

Voorkeuren

Selecteer jouw voorkeuren

Klik op de rode knop en selecteer jouw voorkeuren.

Selectie van makelaars

Selectie van beste makelaars

Selecteren de meest geschikte makelaars bij jouw voorkeuren.

Makelaars nemen contact op

Makelaars nemen contact op

De geselecteerde makelaars nemen vrijblijvend contact met je op.

contract

Jij kiest de makelaar

Tot slot kies jij de makelaar die bij jou past!