Makelaars in Midwolda

Vergelijk de prestaties van de makelaars

Hier vind je een overzicht van de recente ontwikkelingen op de woningmarkt in Midwolda, de gemiddelde vraagprijzen, de prestaties van makelaars en andere relevante statistieken.

In het afgelopen jaar zijn er 8 makelaars actief geweest in Midwolda. Deze makelaars ondersteunen je bij de woningtransacties. Een makelaar in Midwolda helpt bij het kopen of verkopen van een woning in buurten als Midwolda.

Wanneer je op zoek bent naar een makelaar in Midwolda zijn de statistieken en eerdere prestaties van de makelaars van belang.

Prestaties makelaars in Midwolda afgelopen 12 maanden

 • Gemiddelde vraagprijs € 252.000
 • Gemiddelde verkooptijd 35
 • Prijsverschil afgelopen jaar € -72.000
 • Aantal transacties 16
Meer informatie over jouw woning en de huizenmarkt in Midwolda
Vraag direct een online makelaarsvergelijking aan in een paar minuten.

Actuele huizenmarkt Midwolda

In Midwolda is de gemiddelde vraagprijs van de afgelopen 3 maanden voor een bestaand huis momenteel € 175.000. Vergeleken met dezelfde periode een jaar eerder is dit een daling van € -72.000 van de huidige vraagprijs. Dit zorgt ervoor dat minder woningen in de verkoop gegaan zijn in Midwolda.

Bij de verkoop van een huis in Midwolda is op dit moment het gemiddelde oppervlakte 109 vierkante meter. Doordat de vraagprijs € 175.000 is, zorgt dat voor een gemiddelde vierkante meterprijs van 1600. Dit inzicht helpt wanneer je een huis wilt kopen of verkopen in Midwolda. Een lokale makelaar kan je verder adviseren of jouw bieding of vraagprijs van je woning goed is. Een makelaar uit Midwolda weet of de vraagprijs hoger of lager moet zijn dan € 252.000.

Het meest voorkomende energielabel in Midwolda is C. Dit energielabel geeft aan hoe energiezuinig de woningen in deze woonplaats zijn. Het kan belangrijk zijn voor kopers die waarde hechten aan duurzaamheid en energie-efficiëntie.

Deze statistieken en variabelen bieden een diepgaander inzicht in de woningmarkt en de prestaties van makelaars in Midwolda. Onthoud dat deze gegevens gebaseerd zijn op recente beschikbare informatie en dat ze onderhevig kunnen zijn aan veranderingen. Voor de meest actuele en gedetailleerde gegevens is het raadzaam om contact op te nemen met een lokale makelaar.

Meest verkopende makelaars in Midwolda

Benieuwd welke makelaar het beste presteert in Midwolda? Hieronder ontdek je welke makelaar het meeste woningen verkoopt in Midwolda. Dit gaat over de afgelopen 12 maanden. Het overzicht geeft aan dat Makelaardij Dick Baar de meeste woningen heeft verkocht de afgelopen periode. Bij het vergelijken van verschillende makelaars in de top 5 van Midwolda, is het van belang om rekening te houden met zowel het aantal transacties, de verkoopprijs en de verkoopsnelheid van de makelaars uit de regio Midwolda.

 • Makelaar Idee B.V.

  2. Makelaar Idee B.V.

  Verkooptijd
  60 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 180.000
  Woningen verkocht
  2
 • Bruins Verheek makelaars

  3. Bruins Verheek makelaars

  Verkooptijd
  32 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 205.000
  Woningen verkocht
  2
 • Makelaarsland

  4. Makelaarsland

  Verkooptijd
  59 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 185.000
  Woningen verkocht
  2
 • Alders Makelaars

  5. Alders Makelaars

  Verkooptijd
  21 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 420.000
  Woningen verkocht
  1

Populaire buurten in Midwolda

Ga je een huis verkopen in een specifieke buurt in Midwolda? Of ben je juist op zoek naar een nieuw huis? Ontdek de populairste buurten van Midwolda. In iedere buurt zijn andere makelaars actief. Zo heeft iedere makelaar zijn eigen kwaliteiten.

 • 1. Midwolda

  Verkooptijd
  35 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 241.000
  Woningen verkocht
  15
 • 2. Niesoord

  Verkooptijd
  21 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 420.000
  Woningen verkocht
  1

Top 5 woningen verkocht in Midwolda

In Midwolda zijn de afgelopen maand 16 woningen verkocht. Makelaar Makelaardij Dick Baar verkocht de duurste woning. Hieronder een overzicht van de top 5 woningen verkocht in Midwolda.

Scroll naar rechts om de hele tabel te bekijken.

Adres Makelaar Prijs
Niesoordlaan 72 a Alders Makelaars € 419.500
Hoofdweg 133 Makelaarsunie B.V. € 399.500
Hoofdweg 258 Makelaardij Dick Baar € 375.000
Anna Maria Horalaan 20 Makelaardij Dick Baar € 325.000
Hoethslaan 43 Boekholt & partners makelaardij € 295.000

Veelgestelde vragen over de huizenmarkt in Midwolda

Hoeveel makelaars zijn er actief in Midwolda?

+

In de afgelopen 12 maanden zijn er 8 makelaars actief geweest in Midwolda. Deze makelaars hebben allemaal één of meer woningen verkocht in Midwolda.

Wat kost een makelaar in Midwolda?

+

De gemiddelde courtage van een makelaar in Midwolda is tussen de 1% en 1,21%. Daarom variëren de kosten van een makelaar in Midwolda van € 2.500 tot € 3.000.

Wat kost een aankoopmakelaar in Midwolda?

+

De kosten van een aankoopmakelaar in Midwolda zijn € 1.300 a € 1.900. De kosten van een aankoopmakelaar zijn vaak een vast bedrag. Gemiddeld kost een aankoopmakelaar 0,5% tot 0,75% van de aankoopsom.

Wie is de beste makelaar van Midwolda?

+

De meest verkopende makelaar van Midwolda is Makelaardij Dick Baar. Dit betekent niet dat het de beste makelaar is. In Midwolda zijn meerdere makelaars actief met allemaal hun eigen specialiteit, zoals type woning, prijsklasse, verkoopstrategie en het verkoopnetwerk.

Kan je een gratis waardebepaling krijgen voor in Midwolda?

+

Een makelaar kan een gratis waardebepaling voor je huis uitvoeren. Om de gratis waardebepaling in Midwolda aan te vragen kun je de beste makelaars vergelijken. Op dat moment komen de 2 beste makelaars langs voor de gratis waardebepaling bij jouw woning in Midwolda.

Hoe werkt het?

Voorkeuren

Selecteer jouw voorkeuren

Klik op de rode knop en selecteer jouw voorkeuren.

Selectie van makelaars

Selectie van beste makelaars

Selecteren de meest geschikte makelaars bij jouw voorkeuren.

Makelaars nemen contact op

Makelaars nemen contact op

De geselecteerde makelaars nemen vrijblijvend contact met je op.

contract

Jij kiest de makelaar

Tot slot kies jij de makelaar die bij jou past!