Viva Makelaars Winschoten

Viva Makelaars Winschoten is een makelaar gevestigd in Winschoten. Dit makelaarskantoor is een gemiddeld kantoor. Hierdoor verkoopt het kantoor in verhouding ongeveer evenveel woningen als andere makelaarskantoren in de regio. Met 1 vestiging, biedt Viva Makelaars Winschoten hun uitgebreide diensten regionaal aan.

Dit makelaarskantoor is qua aantal woningtransacties gemiddeld. Viva Makelaars Winschoten is een makelaar die woningen verkoopt die een redelijk gemiddelde verkoopprijs hebben ten opzichte van andere woningen in Winschoten en omgeving. De makelaar is daarom actief in een gemiddelde segment. Ontdek de belangrijkste statistieken van Viva Makelaars Winschoten. Waar zij veel woningen verkopen, hoe snel de makelaar is en wat voor een soort makelaar de makelaar verkoopt.

Deze cijfers over de makelaar zijn op basis van openbare informatie. Er kunnen geen rechten worden ontleend aan de cijfers. De statistieken van makelaars kunnen afwijken van de daadwerkelijke prestaties doordat de informatie niet openbaar beschikbaar is.

Prestaties Viva Makelaars Winschoten in de afgelopen 12 maanden

  • Gemiddelde vraagprijs € 250.000
  • Gemiddelde verkooptijd 51
  • Prijsverschil afgelopen jaar € -200.000
  • Aantal transacties 25
Meer informatie over Viva Makelaars Winschoten
Vraag direct een online makelaarsvergelijking aan in een paar minuten.

Top 5 plaatsen waar Viva Makelaars Winschoten verkoopt

Viva Makelaars Winschoten is het meeste actief in Winschoten. Dit makelaarskantoor verkoopt verder wel in andere plaatsen, zoals te zien is in de top plaatsen waar Viva Makelaars Winschoten woningen verkoopt. Daarnaast verkoopt Viva Makelaars Winschoten ook woningen in andere plaatsen.

Makelaar Aantal transacties Gemiddelde prijs
Winschoten 10 € 228.000
Heiligerlee 2 € 227.000
Bad Nieuweschans 2 € 168.000
Tilburg 1 € 270.000
Dordrecht 1 € 225.000

Type woningen die Viva Makelaars Winschoten verkoopt

Naast het prijssegment waar een makelaar actief is, is het type woning van belang. Iedere makelaar verkoopt meer of minder van een specifiek woningtype. Uit het overzicht hieronder is te zien dat Viva Makelaars Winschoten diverse woningtype heeft verkocht de afgelopen 12 maanden. Het type woning wat Viva Makelaars Winschoten het meeste verkoopt is vrijstaande woning.

vrijstaande woning
46%
2 onder 1 kapwoning
29%
tussenwoning
17%
hoekwoning
8%

Veelgestelde vragen over de huizenmarkt in Viva Makelaars Winschoten

Wat kost Viva Makelaars Winschoten bij de verkoop van een huis?

+

Het kantoor bepaald hun eigen prijs. Over het algemeen rekenen makelaars een courtage van 1% tot 1,5%. Dit is waarom de minimale makelaarskosten € 2.500 zijn. De maximale kosten zijn € € 3.800. Dit is echter aan de hoge kant.

Wat zijn de kosten van Viva Makelaars Winschoten voor de diensten als aankoopmakelaar?

+

Als aankoopmakelaar wil je altijd een vast bedrag. Wanneer Viva Makelaars Winschoten je als aankoopmakelaar helpt zullen de prijzen waarschijnlijk tussen 0,5% en 0,75% van de aankoopsom liggen. Dit is gemiddeld tussen de € € 1.300 en de € 1.900.

Waar is Viva Makelaars Winschoten actief?

+

Viva Makelaars Winschoten heeft de afgelopen periode in 5 plaatsen woningen verkocht. Dit is onder meer in Winschoten, Heiligerlee, Bad Nieuweschans, Tilburg en Dordrecht.

In welk prijssegment is Viva Makelaars Winschoten actief?

+

Viva Makelaars Winschoten is actief in een gemiddelde prijssegment. Dit is vergeleken met de plaats waar Viva Makelaars Winschoten actief is. De gemiddelde vraagprijs in de afgelopen twaalf maanden is € 250.000. De gemiddelde prijs per vierkante meter is € 1.900 per vierkante meter.

Soortgelijke makelaars in Winschoten

Benieuwd welke makelaar vergelijkbaar is in de regio van Winschoten en vergelijkbaar is aan Viva Makelaars Winschoten. Dit op basis van het aantal verkopen, de gemiddelde verkoopprijs en en mix van allerlei verkoopcijfers.

Hoe werkt het?

Voorkeuren

Selecteer jouw voorkeuren

Klik op de rode knop en selecteer jouw voorkeuren.

Selectie van makelaars

Selectie van beste makelaars

Selecteren de meest geschikte makelaars bij jouw voorkeuren.

Makelaars nemen contact op

Makelaars nemen contact op

De geselecteerde makelaars nemen vrijblijvend contact met je op.

contract

Jij kiest de makelaar

Tot slot kies jij de makelaar die bij jou past!