Makelaars in Oude Pekela

Vergelijk de prestaties van de makelaars

Hier vind je een overzicht van de recente ontwikkelingen op de woningmarkt in Oude Pekela, de gemiddelde vraagprijzen, de prestaties van makelaars en andere relevante statistieken.

In het afgelopen jaar zijn er 17 makelaars actief geweest in Oude Pekela. Deze makelaars ondersteunen je bij de woningtransacties. Een makelaar in Oude Pekela helpt bij het kopen of verkopen van een woning in buurten als Oude Pekela.

Wanneer je op zoek bent naar een makelaar in Oude Pekela zijn de statistieken en eerdere prestaties van de makelaars van belang.

Prestaties makelaars in Oude Pekela afgelopen 12 maanden

 • Gemiddelde vraagprijs € 207.000
 • Gemiddelde verkooptijd 65
 • Prijsverschil afgelopen jaar € -37.000
 • Aantal transacties 46
Meer informatie over jouw woning en de huizenmarkt in Oude Pekela
Vraag direct een online makelaarsvergelijking aan in een paar minuten.

Actuele huizenmarkt Oude Pekela

In Oude Pekela is de gemiddelde vraagprijs van de afgelopen 3 maanden voor een bestaand huis momenteel € 205.000. Vergeleken met dezelfde periode een jaar eerder is dit een daling van € -37.000 van de huidige vraagprijs. Dit zorgt ervoor dat minder woningen in de verkoop gegaan zijn in Oude Pekela.

Bij de verkoop van een huis in Oude Pekela is op dit moment het gemiddelde oppervlakte 119 vierkante meter. Doordat de vraagprijs € 205.000 is, zorgt dat voor een gemiddelde vierkante meterprijs van 1700. Dit inzicht helpt wanneer je een huis wilt kopen of verkopen in Oude Pekela. Een lokale makelaar kan je verder adviseren of jouw bieding of vraagprijs van je woning goed is. Een makelaar uit Oude Pekela weet of de vraagprijs hoger of lager moet zijn dan € 207.000.

Het meest voorkomende energielabel in Oude Pekela is C. Dit energielabel geeft aan hoe energiezuinig de woningen in deze woonplaats zijn. Het kan belangrijk zijn voor kopers die waarde hechten aan duurzaamheid en energie-efficiëntie.

Deze statistieken en variabelen bieden een diepgaander inzicht in de woningmarkt en de prestaties van makelaars in Oude Pekela. Onthoud dat deze gegevens gebaseerd zijn op recente beschikbare informatie en dat ze onderhevig kunnen zijn aan veranderingen. Voor de meest actuele en gedetailleerde gegevens is het raadzaam om contact op te nemen met een lokale makelaar.

Meest verkopende makelaars in Oude Pekela

Benieuwd welke makelaar het beste presteert in Oude Pekela? Hieronder ontdek je welke makelaar het meeste woningen verkoopt in Oude Pekela. Dit gaat over de afgelopen 12 maanden. Het overzicht geeft aan dat Siefkes Vastgoed de meeste woningen heeft verkocht de afgelopen periode. Bij het vergelijken van verschillende makelaars in de top 5 van Oude Pekela, is het van belang om rekening te houden met zowel het aantal transacties, de verkoopprijs en de verkoopsnelheid van de makelaars uit de regio Oude Pekela.

 • MakelaarNu

  2. MakelaarNu

  Verkooptijd
  68 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 205.000
  Woningen verkocht
  7
 • Makelaar Idee B.V.

  3. Makelaar Idee B.V.

  Verkooptijd
  43 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 208.000
  Woningen verkocht
  4
 • Woonstee Makelaar B.V.

  4. Woonstee Makelaar B.V.

  Verkooptijd
  104 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 149.000
  Woningen verkocht
  2
 • Bruins Verheek makelaars

  5. Bruins Verheek makelaars

  Verkooptijd
  21 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 200.000
  Woningen verkocht
  2

Populaire buurten in Oude Pekela

Ga je een huis verkopen in een specifieke buurt in Oude Pekela? Of ben je juist op zoek naar een nieuw huis? Ontdek de populairste buurten van Oude Pekela. In iedere buurt zijn andere makelaars actief. Zo heeft iedere makelaar zijn eigen kwaliteiten.

 • 1. Oude Pekela

  Verkooptijd
  65 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 207.000
  Woningen verkocht
  46

Top 5 woningen verkocht in Oude Pekela

In Oude Pekela zijn de afgelopen maand 46 woningen verkocht. Makelaar Siefkes Vastgoed verkocht de duurste woning. Hieronder een overzicht van de top 5 woningen verkocht in Oude Pekela.

Scroll naar rechts om de hele tabel te bekijken.

Adres Makelaar Prijs
Britanniawijk 28 HuitingSchoon € 479.500
Roerdomp 7 Makelaarsland € 399.000
Roerdomp 8 Siefkes Vastgoed € 380.000
Torenlaan 4 a Siefkes Vastgoed € 350.000
Hendrik Westerstraat 247 Siefkes Vastgoed € 300.000

Veelgestelde vragen over de huizenmarkt in Oude Pekela

Hoeveel makelaars zijn er actief in Oude Pekela?

+

In de afgelopen 12 maanden zijn er 17 makelaars actief geweest in Oude Pekela. Deze makelaars hebben allemaal één of meer woningen verkocht in Oude Pekela.

Wat kost een makelaar in Oude Pekela?

+

De gemiddelde courtage van een makelaar in Oude Pekela is tussen de 1% en 1,21%. Daarom variëren de kosten van een makelaar in Oude Pekela van € 2.100 tot € 2.500.

Wat kost een aankoopmakelaar in Oude Pekela?

+

De kosten van een aankoopmakelaar in Oude Pekela zijn € 1.000 a € 1.600. De kosten van een aankoopmakelaar zijn vaak een vast bedrag. Gemiddeld kost een aankoopmakelaar 0,5% tot 0,75% van de aankoopsom.

Wie is de beste makelaar van Oude Pekela?

+

De meest verkopende makelaar van Oude Pekela is Siefkes Vastgoed. Dit betekent niet dat het de beste makelaar is. In Oude Pekela zijn meerdere makelaars actief met allemaal hun eigen specialiteit, zoals type woning, prijsklasse, verkoopstrategie en het verkoopnetwerk.

Kan je een gratis waardebepaling krijgen voor in Oude Pekela?

+

Een makelaar kan een gratis waardebepaling voor je huis uitvoeren. Om de gratis waardebepaling in Oude Pekela aan te vragen kun je de beste makelaars vergelijken. Op dat moment komen de 2 beste makelaars langs voor de gratis waardebepaling bij jouw woning in Oude Pekela.

Hoe werkt het?

Voorkeuren

Selecteer jouw voorkeuren

Klik op de rode knop en selecteer jouw voorkeuren.

Selectie van makelaars

Selectie van beste makelaars

Selecteren de meest geschikte makelaars bij jouw voorkeuren.

Makelaars nemen contact op

Makelaars nemen contact op

De geselecteerde makelaars nemen vrijblijvend contact met je op.

contract

Jij kiest de makelaar

Tot slot kies jij de makelaar die bij jou past!