Siefkes Vastgoed

Siefkes Vastgoed is een makelaar gevestigd in Oude Pekela. Dit makelaarskantoor is een groot kantoor. Hierdoor verkoopt het kantoor in verhouding meer woningen dan andere makelaarskantoren in de regio. Met 1 vestiging, biedt Siefkes Vastgoed hun uitgebreide diensten regionaal aan.

Dit makelaarskantoor is qua aantal woningtransacties groot. Siefkes Vastgoed is een makelaar die woningen verkoopt die een hogere verkoopprijs hebben ten opzichte van andere woningen in Oude Pekela en omgeving. De makelaar is daarom actief in een gemiddelde segment. Ontdek de belangrijkste statistieken van Siefkes Vastgoed. Waar zij veel woningen verkopen, hoe snel de makelaar is en wat voor een soort makelaar de makelaar verkoopt.

Deze cijfers over de makelaar zijn op basis van openbare informatie. Er kunnen geen rechten worden ontleend aan de cijfers. De statistieken van makelaars kunnen afwijken van de daadwerkelijke prestaties doordat de informatie niet openbaar beschikbaar is.

Prestaties Siefkes Vastgoed in de afgelopen 12 maanden

  • Gemiddelde vraagprijs € 297.000
  • Gemiddelde verkooptijd 80
  • Prijsverschil afgelopen jaar € -182.000
  • Aantal transacties 27
Meer informatie over Siefkes Vastgoed
Vraag direct een online makelaarsvergelijking aan in een paar minuten.

Top 5 plaatsen waar Siefkes Vastgoed verkoopt

Siefkes Vastgoed is het meeste actief in Oude Pekela. Dit makelaarskantoor verkoopt verder wel in andere plaatsen, zoals te zien is in de top plaatsen waar Siefkes Vastgoed woningen verkoopt. Daarnaast verkoopt Siefkes Vastgoed ook woningen in andere plaatsen.

Makelaar Aantal transacties Gemiddelde prijs
Oude Pekela 10 € 214.000
Nieuwe Pekela 7 € 311.000
Alteveer 2 € 295.000
Haarlem 1 € 985.000
Winschoten 1 € 225.000

Type woningen die Siefkes Vastgoed verkoopt

Naast het prijssegment waar een makelaar actief is, is het type woning van belang. Iedere makelaar verkoopt meer of minder van een specifiek woningtype. Uit het overzicht hieronder is te zien dat Siefkes Vastgoed diverse woningtype heeft verkocht de afgelopen 12 maanden. Het type woning wat Siefkes Vastgoed het meeste verkoopt is vrijstaande woning.

vrijstaande woning
51%
2 onder 1 kapwoning
30%
hoekwoning
9%
tussenwoning
5%
bovenwoning
2%
halfvrijstaande woning
2%

Veelgestelde vragen over de huizenmarkt in Siefkes Vastgoed

Wat kost Siefkes Vastgoed bij de verkoop van een huis?

+

Het kantoor bepaald hun eigen prijs. Over het algemeen rekenen makelaars een courtage van 1% tot 1,5%. Dit is waarom de minimale makelaarskosten € 3.000 zijn. De maximale kosten zijn € € 4.500. Dit is echter aan de hoge kant.

Wat zijn de kosten van Siefkes Vastgoed voor de diensten als aankoopmakelaar?

+

Als aankoopmakelaar wil je altijd een vast bedrag. Wanneer Siefkes Vastgoed je als aankoopmakelaar helpt zullen de prijzen waarschijnlijk tussen 0,5% en 0,75% van de aankoopsom liggen. Dit is gemiddeld tussen de € € 1.500 en de € 2.200.

Waar is Siefkes Vastgoed actief?

+

Siefkes Vastgoed heeft de afgelopen periode in 5 plaatsen woningen verkocht. Dit is onder meer in Oude Pekela, Nieuwe Pekela, Alteveer, Haarlem en Winschoten.

In welk prijssegment is Siefkes Vastgoed actief?

+

Siefkes Vastgoed is actief in een gemiddelde prijssegment. Dit is vergeleken met de plaats waar Siefkes Vastgoed actief is. De gemiddelde vraagprijs in de afgelopen twaalf maanden is € 297.000. De gemiddelde prijs per vierkante meter is € 3.800 per vierkante meter.

Soortgelijke makelaars in Oude Pekela

Benieuwd welke makelaar vergelijkbaar is in de regio van Oude Pekela en vergelijkbaar is aan Siefkes Vastgoed. Dit op basis van het aantal verkopen, de gemiddelde verkoopprijs en en mix van allerlei verkoopcijfers.

Hoe werkt het?

Voorkeuren

Selecteer jouw voorkeuren

Klik op de rode knop en selecteer jouw voorkeuren.

Selectie van makelaars

Selectie van beste makelaars

Selecteren de meest geschikte makelaars bij jouw voorkeuren.

Makelaars nemen contact op

Makelaars nemen contact op

De geselecteerde makelaars nemen vrijblijvend contact met je op.

contract

Jij kiest de makelaar

Tot slot kies jij de makelaar die bij jou past!