Makelaars in Alteveer

Vergelijk de prestaties van de makelaars

Hier vind je een overzicht van de recente ontwikkelingen op de woningmarkt in Alteveer, de gemiddelde vraagprijzen, de prestaties van makelaars en andere relevante statistieken.

In het afgelopen jaar zijn er 3 makelaars actief geweest in Alteveer. Deze makelaars ondersteunen je bij de woningtransacties. Een makelaar in Alteveer helpt bij het kopen of verkopen van een woning in buurten als Alteveer.

Wanneer je op zoek bent naar een makelaar in Alteveer zijn de statistieken en eerdere prestaties van de makelaars van belang.

Disclaimer: In Alteveer zijn er de afgelopen periode weinig huizen verkocht. Hierdoor kunnen de prijsverschillen erg groot zijn, omdat dit slechts gebaseerd is op enkele woningen.

Prestaties makelaars in Alteveer afgelopen 12 maanden

 • Gemiddelde vraagprijs € 328.000
 • Gemiddelde verkooptijd 71
 • Prijsverschil afgelopen jaar € 0
 • Aantal transacties 4
Meer informatie over jouw woning en de huizenmarkt in Alteveer
Vraag direct een online makelaarsvergelijking aan in een paar minuten.

Actuele huizenmarkt Alteveer

In Alteveer is de gemiddelde vraagprijs van de afgelopen 3 maanden voor een bestaand huis momenteel € 213.000. Vergeleken met dezelfde periode een jaar eerder is dit ongeveer gelijk van € 0 van de huidige vraagprijs. Dit zorgt ervoor dat hetzelfde aantal woningen in de verkoop gegaan zijn in Alteveer.

Bij de verkoop van een huis in Alteveer is op dit moment het gemiddelde oppervlakte 226 vierkante meter. Doordat de vraagprijs € 213.000 is, zorgt dat voor een gemiddelde vierkante meterprijs van 900. Dit inzicht helpt wanneer je een huis wilt kopen of verkopen in Alteveer. Een lokale makelaar kan je verder adviseren of jouw bieding of vraagprijs van je woning goed is. Een makelaar uit Alteveer weet of de vraagprijs hoger of lager moet zijn dan € 328.000.

Het meest voorkomende energielabel in Alteveer is C. Dit energielabel geeft aan hoe energiezuinig de woningen in deze woonplaats zijn. Het kan belangrijk zijn voor kopers die waarde hechten aan duurzaamheid en energie-efficiëntie.

Deze statistieken en variabelen bieden een diepgaander inzicht in de woningmarkt en de prestaties van makelaars in Alteveer. Onthoud dat deze gegevens gebaseerd zijn op recente beschikbare informatie en dat ze onderhevig kunnen zijn aan veranderingen. Voor de meest actuele en gedetailleerde gegevens is het raadzaam om contact op te nemen met een lokale makelaar.

Meest verkopende makelaars in Alteveer

Benieuwd welke makelaar het beste presteert in Alteveer? Hieronder ontdek je welke makelaar het meeste woningen verkoopt in Alteveer. Dit gaat over de afgelopen 12 maanden. Het overzicht geeft aan dat Oosterveld Makelaardij en Verzekeringen de meeste woningen heeft verkocht de afgelopen periode. Bij het vergelijken van verschillende makelaars in de top 3 van Alteveer, is het van belang om rekening te houden met zowel het aantal transacties, de verkoopprijs en de verkoopsnelheid van de makelaars uit de regio Alteveer.

Populaire buurten in Alteveer

Ga je een huis verkopen in een specifieke buurt in Alteveer? Of ben je juist op zoek naar een nieuw huis? Ontdek de populairste buurten van Alteveer. In iedere buurt zijn andere makelaars actief. Zo heeft iedere makelaar zijn eigen kwaliteiten.

 • 1. Alteveer

  Verkooptijd
  71 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 328.000
  Woningen verkocht
  4

Top 4 woningen verkocht in Alteveer

In Alteveer zijn de afgelopen maand 4 woningen verkocht. Makelaar Oosterveld Makelaardij en Verzekeringen verkocht de duurste woning. Hieronder een overzicht van de top 4 woningen verkocht in Alteveer.

Scroll naar rechts om de hele tabel te bekijken.

Adres Makelaar Prijs
Beumeesweg 158 Makelaars & Assurantiekantoor Boekelo € 374.000
Lindenstraat 17 Oosterveld Makelaardij en Verzekeringen € 365.000
Poortmanswijk 2 Oosterveld Makelaardij en Verzekeringen € 289.000
Beumeesweg 34 Erdman Makelaardij Hypotheken en Verzekeringen € 285.000

Veelgestelde vragen over de huizenmarkt in Alteveer

Hoeveel makelaars zijn er actief in Alteveer?

+

In de afgelopen 12 maanden zijn er 3 makelaars actief geweest in Alteveer. Deze makelaars hebben allemaal één of meer woningen verkocht in Alteveer.

Wat kost een makelaar in Alteveer?

+

De gemiddelde courtage van een makelaar in Alteveer is tussen de 1% en 1,21%. Daarom variëren de kosten van een makelaar in Alteveer van € 3.300 tot € 4.000.

Wat kost een aankoopmakelaar in Alteveer?

+

De kosten van een aankoopmakelaar in Alteveer zijn € 1.600 a € 2.500. De kosten van een aankoopmakelaar zijn vaak een vast bedrag. Gemiddeld kost een aankoopmakelaar 0,5% tot 0,75% van de aankoopsom.

Wie is de beste makelaar van Alteveer?

+

De meest verkopende makelaar van Alteveer is Oosterveld Makelaardij en Verzekeringen. Dit betekent niet dat het de beste makelaar is. In Alteveer zijn meerdere makelaars actief met allemaal hun eigen specialiteit, zoals type woning, prijsklasse, verkoopstrategie en het verkoopnetwerk.

Kan je een gratis waardebepaling krijgen voor in Alteveer?

+

Een makelaar kan een gratis waardebepaling voor je huis uitvoeren. Om de gratis waardebepaling in Alteveer aan te vragen kun je de beste makelaars vergelijken. Op dat moment komen de 2 beste makelaars langs voor de gratis waardebepaling bij jouw woning in Alteveer.

Hoe werkt het?

Voorkeuren

Selecteer jouw voorkeuren

Klik op de rode knop en selecteer jouw voorkeuren.

Selectie van makelaars

Selectie van beste makelaars

Selecteren de meest geschikte makelaars bij jouw voorkeuren.

Makelaars nemen contact op

Makelaars nemen contact op

De geselecteerde makelaars nemen vrijblijvend contact met je op.

contract

Jij kiest de makelaar

Tot slot kies jij de makelaar die bij jou past!