Makelaars in Nieuwe Pekela

Vergelijk de prestaties van de makelaars

Hier vind je een overzicht van de recente ontwikkelingen op de woningmarkt in Nieuwe Pekela, de gemiddelde vraagprijzen, de prestaties van makelaars en andere relevante statistieken.

In het afgelopen jaar zijn er 21 makelaars actief geweest in Nieuwe Pekela. Deze makelaars ondersteunen je bij de woningtransacties. Een makelaar in Nieuwe Pekela helpt bij het kopen of verkopen van een woning in buurten als Nieuwe Pekela.

Wanneer je op zoek bent naar een makelaar in Nieuwe Pekela zijn de statistieken en eerdere prestaties van de makelaars van belang.

Prestaties makelaars in Nieuwe Pekela afgelopen 12 maanden

 • Gemiddelde vraagprijs € 269.000
 • Gemiddelde verkooptijd 85
 • Prijsverschil afgelopen jaar € 124.000
 • Aantal transacties 31
Meer informatie over jouw woning en de huizenmarkt in Nieuwe Pekela
Vraag direct een online makelaarsvergelijking aan in een paar minuten.

Actuele huizenmarkt Nieuwe Pekela

In Nieuwe Pekela is de gemiddelde vraagprijs van de afgelopen 3 maanden voor een bestaand huis momenteel € 431.000. Vergeleken met dezelfde periode een jaar eerder is dit een stijging van € 124.000 van de huidige vraagprijs. Dit zorgt ervoor dat meer woningen in de verkoop gegaan zijn in Nieuwe Pekela.

Bij de verkoop van een huis in Nieuwe Pekela is op dit moment het gemiddelde oppervlakte 114 vierkante meter. Doordat de vraagprijs € 431.000 is, zorgt dat voor een gemiddelde vierkante meterprijs van 3800. Dit inzicht helpt wanneer je een huis wilt kopen of verkopen in Nieuwe Pekela. Een lokale makelaar kan je verder adviseren of jouw bieding of vraagprijs van je woning goed is. Een makelaar uit Nieuwe Pekela weet of de vraagprijs hoger of lager moet zijn dan € 269.000.

Het meest voorkomende energielabel in Nieuwe Pekela is B. Dit energielabel geeft aan hoe energiezuinig de woningen in deze woonplaats zijn. Het kan belangrijk zijn voor kopers die waarde hechten aan duurzaamheid en energie-efficiëntie.

Deze statistieken en variabelen bieden een diepgaander inzicht in de woningmarkt en de prestaties van makelaars in Nieuwe Pekela. Onthoud dat deze gegevens gebaseerd zijn op recente beschikbare informatie en dat ze onderhevig kunnen zijn aan veranderingen. Voor de meest actuele en gedetailleerde gegevens is het raadzaam om contact op te nemen met een lokale makelaar.

Meest verkopende makelaars in Nieuwe Pekela

Benieuwd welke makelaar het beste presteert in Nieuwe Pekela? Hieronder ontdek je welke makelaar het meeste woningen verkoopt in Nieuwe Pekela. Dit gaat over de afgelopen 12 maanden. Het overzicht geeft aan dat Siefkes Vastgoed de meeste woningen heeft verkocht de afgelopen periode. Bij het vergelijken van verschillende makelaars in de top 5 van Nieuwe Pekela, is het van belang om rekening te houden met zowel het aantal transacties, de verkoopprijs en de verkoopsnelheid van de makelaars uit de regio Nieuwe Pekela.

 • Verkooptijd
  44 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 270.000
  Woningen verkocht
  3
 • Verkooptijd
  397 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 650.000
  Woningen verkocht
  1
 • Verkooptijd
  80 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 325.000
  Woningen verkocht
  1
 • Verkooptijd
  47 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 199.000
  Woningen verkocht
  1

Populaire buurten in Nieuwe Pekela

Ga je een huis verkopen in een specifieke buurt in Nieuwe Pekela? Of ben je juist op zoek naar een nieuw huis? Ontdek de populairste buurten van Nieuwe Pekela. In iedere buurt zijn andere makelaars actief. Zo heeft iedere makelaar zijn eigen kwaliteiten.

 • 1. Nieuwe Pekela

  Verkooptijd
  85 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 271.000
  Woningen verkocht
  26
 • 2. Boven-Pekela

  Verkooptijd
  89 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 259.000
  Woningen verkocht
  5

Top 5 woningen verkocht in Nieuwe Pekela

In Nieuwe Pekela zijn de afgelopen maand 31 woningen verkocht. Makelaar Siefkes Vastgoed verkocht de duurste woning. Hieronder een overzicht van de top 5 woningen verkocht in Nieuwe Pekela.

Scroll naar rechts om de hele tabel te bekijken.

Adres Makelaar Prijs
Albatrosstraat C 2 Nieboer Makelaars € 650.000
Oud Alteveer C 150 ALFRED+ | Groningen-Amsterdam | Quality Realtors € 635.000
Wildeplaats 31 Siefkes Vastgoed € 439.500
Abraham Westersstraat A 134 Makelaardij Reilink Vastgoed € 389.000
Kof 1 Huize Muller Makelaars € 375.000

Veelgestelde vragen over de huizenmarkt in Nieuwe Pekela

Hoeveel makelaars zijn er actief in Nieuwe Pekela?

+

In de afgelopen 12 maanden zijn er 21 makelaars actief geweest in Nieuwe Pekela. Deze makelaars hebben allemaal één of meer woningen verkocht in Nieuwe Pekela.

Wat kost een makelaar in Nieuwe Pekela?

+

De gemiddelde courtage van een makelaar in Nieuwe Pekela is tussen de 1% en 1,21%. Daarom variëren de kosten van een makelaar in Nieuwe Pekela van € 2.700 tot € 3.300.

Wat kost een aankoopmakelaar in Nieuwe Pekela?

+

De kosten van een aankoopmakelaar in Nieuwe Pekela zijn € 1.300 a € 2.000. De kosten van een aankoopmakelaar zijn vaak een vast bedrag. Gemiddeld kost een aankoopmakelaar 0,5% tot 0,75% van de aankoopsom.

Wie is de beste makelaar van Nieuwe Pekela?

+

De meest verkopende makelaar van Nieuwe Pekela is Siefkes Vastgoed. Dit betekent niet dat het de beste makelaar is. In Nieuwe Pekela zijn meerdere makelaars actief met allemaal hun eigen specialiteit, zoals type woning, prijsklasse, verkoopstrategie en het verkoopnetwerk.

Kan je een gratis waardebepaling krijgen voor in Nieuwe Pekela?

+

Een makelaar kan een gratis waardebepaling voor je huis uitvoeren. Om de gratis waardebepaling in Nieuwe Pekela aan te vragen kun je de beste makelaars vergelijken. Op dat moment komen de 2 beste makelaars langs voor de gratis waardebepaling bij jouw woning in Nieuwe Pekela.

Hoe werkt het?

Voorkeuren

Selecteer jouw voorkeuren

Klik op de rode knop en selecteer jouw voorkeuren.

Selectie van makelaars

Selectie van beste makelaars

Selecteren de meest geschikte makelaars bij jouw voorkeuren.

Makelaars nemen contact op

Makelaars nemen contact op

De geselecteerde makelaars nemen vrijblijvend contact met je op.

contract

Jij kiest de makelaar

Tot slot kies jij de makelaar die bij jou past!