Boer verzekeringen en makelaardij

Boer verzekeringen en makelaardij is een makelaar gevestigd in Bellingwolde. Dit makelaarskantoor is een gemiddeld kantoor. Hierdoor verkoopt het kantoor in verhouding ongeveer evenveel woningen als andere makelaarskantoren in de regio. Met vestigingen, biedt Boer verzekeringen en makelaardij hun uitgebreide diensten regionaal aan.

Dit makelaarskantoor is qua aantal woningtransacties gemiddeld. Boer verzekeringen en makelaardij is een makelaar die woningen verkoopt die een redelijk gemiddelde verkoopprijs hebben ten opzichte van andere woningen in Bellingwolde en omgeving. De makelaar is daarom actief in een gemiddelde segment. Ontdek de belangrijkste statistieken van Boer verzekeringen en makelaardij. Waar zij veel woningen verkopen, hoe snel de makelaar is en wat voor een soort makelaar de makelaar verkoopt.

Deze cijfers over de makelaar zijn op basis van openbare informatie. Er kunnen geen rechten worden ontleend aan de cijfers. De statistieken van makelaars kunnen afwijken van de daadwerkelijke prestaties doordat de informatie niet openbaar beschikbaar is.

Prestaties Boer verzekeringen en makelaardij in de afgelopen 12 maanden

  • Gemiddelde vraagprijs € 332.000
  • Gemiddelde verkooptijd 49
  • Prijsverschil afgelopen jaar € -164.000
  • Aantal transacties 32
Meer informatie over Boer verzekeringen en makelaardij
Vraag direct een online makelaarsvergelijking aan in een paar minuten.

Top 5 plaatsen waar Boer verzekeringen en makelaardij verkoopt

Boer verzekeringen en makelaardij is het meeste actief in Bellingwolde. Dit makelaarskantoor verkoopt verder wel in andere plaatsen, zoals te zien is in de top plaatsen waar Boer verzekeringen en makelaardij woningen verkoopt. Daarnaast verkoopt Boer verzekeringen en makelaardij ook woningen in andere plaatsen.

Makelaar Aantal transacties Gemiddelde prijs
Bellingwolde 16 € 300.000
Winschoten 5 € 428.000
Veelerveen 2 € 349.000
Stadskanaal 2 € 360.000
Vriescheloo 2 € 362.000

Type woningen die Boer verzekeringen en makelaardij verkoopt

Naast het prijssegment waar een makelaar actief is, is het type woning van belang. Iedere makelaar verkoopt meer of minder van een specifiek woningtype. Uit het overzicht hieronder is te zien dat Boer verzekeringen en makelaardij diverse woningtype heeft verkocht de afgelopen 12 maanden. Het type woning wat Boer verzekeringen en makelaardij het meeste verkoopt is vrijstaande woning.

vrijstaande woning
84%
2 onder 1 kapwoning
13%
hoekwoning
3%

Veelgestelde vragen over de huizenmarkt in Boer verzekeringen en makelaardij

Wat kost Boer verzekeringen en makelaardij bij de verkoop van een huis?

+

Het kantoor bepaald hun eigen prijs. Over het algemeen rekenen makelaars een courtage van 1% tot 1,5%. Dit is waarom de minimale makelaarskosten € 3.300 zijn. De maximale kosten zijn € € 5.000. Dit is echter aan de hoge kant.

Wat zijn de kosten van Boer verzekeringen en makelaardij voor de diensten als aankoopmakelaar?

+

Als aankoopmakelaar wil je altijd een vast bedrag. Wanneer Boer verzekeringen en makelaardij je als aankoopmakelaar helpt zullen de prijzen waarschijnlijk tussen 0,5% en 0,75% van de aankoopsom liggen. Dit is gemiddeld tussen de € € 1.700 en de € 2.500.

Waar is Boer verzekeringen en makelaardij actief?

+

Boer verzekeringen en makelaardij heeft de afgelopen periode in 5 plaatsen woningen verkocht. Dit is onder meer in Bellingwolde, Winschoten, Veelerveen, Stadskanaal en Vriescheloo.

In welk prijssegment is Boer verzekeringen en makelaardij actief?

+

Boer verzekeringen en makelaardij is actief in een gemiddelde prijssegment. Dit is vergeleken met de plaats waar Boer verzekeringen en makelaardij actief is. De gemiddelde vraagprijs in de afgelopen twaalf maanden is € 332.000. De gemiddelde prijs per vierkante meter is € 2.200 per vierkante meter.

Soortgelijke makelaars in Bellingwolde

Benieuwd welke makelaar vergelijkbaar is in de regio van Bellingwolde en vergelijkbaar is aan Boer verzekeringen en makelaardij. Dit op basis van het aantal verkopen, de gemiddelde verkoopprijs en en mix van allerlei verkoopcijfers.

Hoe werkt het?

Voorkeuren

Selecteer jouw voorkeuren

Klik op de rode knop en selecteer jouw voorkeuren.

Selectie van makelaars

Selectie van beste makelaars

Selecteren de meest geschikte makelaars bij jouw voorkeuren.

Makelaars nemen contact op

Makelaars nemen contact op

De geselecteerde makelaars nemen vrijblijvend contact met je op.

contract

Jij kiest de makelaar

Tot slot kies jij de makelaar die bij jou past!