Schoon Makelaardij

Schoon Makelaardij is een makelaar gevestigd in Assen. Dit makelaarskantoor is een redelijk klein kantoor. Hierdoor verkoopt het kantoor in verhouding minder woningen dan andere makelaarskantoren in de regio. Met 2 vestigingen, biedt Schoon Makelaardij hun uitgebreide diensten lokaal aan.

Dit makelaarskantoor is qua aantal woningtransacties redelijk klein. Schoon Makelaardij is een makelaar die woningen verkoopt die een redelijk gemiddelde verkoopprijs hebben ten opzichte van andere woningen in Assen en omgeving. De makelaar is daarom actief in een gemiddelde segment. Ontdek de belangrijkste statistieken van Schoon Makelaardij. Waar zij veel woningen verkopen, hoe snel de makelaar is en wat voor een soort makelaar de makelaar verkoopt.

Deze cijfers over de makelaar zijn op basis van openbare informatie. Er kunnen geen rechten worden ontleend aan de cijfers. De statistieken van makelaars kunnen afwijken van de daadwerkelijke prestaties doordat de informatie niet openbaar beschikbaar is.

Prestaties Schoon Makelaardij in de afgelopen 12 maanden

  • Gemiddelde vraagprijs € 348.000
  • Gemiddelde verkooptijd 43
  • Prijsverschil afgelopen jaar € 84.000
  • Aantal transacties 17
Meer informatie over Schoon Makelaardij
Vraag direct een online makelaarsvergelijking aan in een paar minuten.

Top 2 plaatsen waar Schoon Makelaardij verkoopt

Schoon Makelaardij is het meeste actief in Assen. Dit makelaarskantoor verkoopt verder wel in andere plaatsen, zoals te zien is in de top plaatsen waar Schoon Makelaardij woningen verkoopt. Daarnaast verkoopt Schoon Makelaardij ook woningen in andere plaatsen.

Makelaar Aantal transacties Gemiddelde prijs
Assen 16 € 339.000
Amersfoort 1 € 495.000

Type woningen die Schoon Makelaardij verkoopt

Naast het prijssegment waar een makelaar actief is, is het type woning van belang. Iedere makelaar verkoopt meer of minder van een specifiek woningtype. Uit het overzicht hieronder is te zien dat Schoon Makelaardij diverse woningtype heeft verkocht de afgelopen 12 maanden. Het type woning wat Schoon Makelaardij het meeste verkoopt is tussenwoning.

tussenwoning
43%
vrijstaande woning
14%
galerijflat
10%
geschakelde woning
10%
2 onder 1 kapwoning
5%
eindwoning
5%
geschakelde 2 onder 1 kapwoning
5%
hoekwoning
5%
portiekflat
5%

Veelgestelde vragen over de huizenmarkt in Schoon Makelaardij

Wat kost Schoon Makelaardij bij de verkoop van een huis?

+

Het kantoor bepaald hun eigen prijs. Over het algemeen rekenen makelaars een courtage van 1% tot 1,5%. Dit is waarom de minimale makelaarskosten € 3.500 zijn. De maximale kosten zijn € € 5.200. Dit is echter aan de hoge kant.

Wat zijn de kosten van Schoon Makelaardij voor de diensten als aankoopmakelaar?

+

Als aankoopmakelaar wil je altijd een vast bedrag. Wanneer Schoon Makelaardij je als aankoopmakelaar helpt zullen de prijzen waarschijnlijk tussen 0,5% en 0,75% van de aankoopsom liggen. Dit is gemiddeld tussen de € € 1.700 en de € 2.600.

Waar is Schoon Makelaardij actief?

+

Schoon Makelaardij heeft de afgelopen periode in 2 plaatsen woningen verkocht. Dit is onder meer in Assen en Amersfoort.

In welk prijssegment is Schoon Makelaardij actief?

+

Schoon Makelaardij is actief in een gemiddelde prijssegment. Dit is vergeleken met de plaats waar Schoon Makelaardij actief is. De gemiddelde vraagprijs in de afgelopen twaalf maanden is € 348.000. De gemiddelde prijs per vierkante meter is € 2.800 per vierkante meter.

Soortgelijke makelaars in Assen

Benieuwd welke makelaar vergelijkbaar is in de regio van Assen en vergelijkbaar is aan Schoon Makelaardij. Dit op basis van het aantal verkopen, de gemiddelde verkoopprijs en en mix van allerlei verkoopcijfers.

Hoe werkt het?

Voorkeuren

Selecteer jouw voorkeuren

Klik op de rode knop en selecteer jouw voorkeuren.

Selectie van makelaars

Selectie van beste makelaars

Selecteren de meest geschikte makelaars bij jouw voorkeuren.

Makelaars nemen contact op

Makelaars nemen contact op

De geselecteerde makelaars nemen vrijblijvend contact met je op.

contract

Jij kiest de makelaar

Tot slot kies jij de makelaar die bij jou past!