Makelaars in Elim

Vergelijk de prestaties van de makelaars

Hier vind je een overzicht van de recente ontwikkelingen op de woningmarkt in Elim, de gemiddelde vraagprijzen, de prestaties van makelaars en andere relevante statistieken.

In het afgelopen jaar zijn er 11 makelaars actief geweest in Elim. Deze makelaars ondersteunen je bij de woningtransacties. Een makelaar in Elim helpt bij het kopen of verkopen van een woning in buurten als Elim Kern.

Wanneer je op zoek bent naar een makelaar in Elim zijn de statistieken en eerdere prestaties van de makelaars van belang.

Prestaties makelaars in Elim afgelopen 12 maanden

 • Gemiddelde vraagprijs € 395.000
 • Gemiddelde verkooptijd 91
 • Prijsverschil afgelopen jaar € -140.000
 • Aantal transacties 22
Meer informatie over jouw woning en de huizenmarkt in Elim
Vraag direct een online makelaarsvergelijking aan in een paar minuten.

Actuele huizenmarkt Elim

In Elim is de gemiddelde vraagprijs van de afgelopen 3 maanden voor een bestaand huis momenteel € 330.000. Vergeleken met dezelfde periode een jaar eerder is dit een daling van € -140.000 van de huidige vraagprijs. Dit zorgt ervoor dat minder woningen in de verkoop gegaan zijn in Elim.

Bij de verkoop van een huis in Elim is op dit moment het gemiddelde oppervlakte 167 vierkante meter. Doordat de vraagprijs € 330.000 is, zorgt dat voor een gemiddelde vierkante meterprijs van 2000. Dit inzicht helpt wanneer je een huis wilt kopen of verkopen in Elim. Een lokale makelaar kan je verder adviseren of jouw bieding of vraagprijs van je woning goed is. Een makelaar uit Elim weet of de vraagprijs hoger of lager moet zijn dan € 395.000.

Het meest voorkomende energielabel in Elim is A. Dit energielabel geeft aan hoe energiezuinig de woningen in deze woonplaats zijn. Het kan belangrijk zijn voor kopers die waarde hechten aan duurzaamheid en energie-efficiëntie.

Deze statistieken en variabelen bieden een diepgaander inzicht in de woningmarkt en de prestaties van makelaars in Elim. Onthoud dat deze gegevens gebaseerd zijn op recente beschikbare informatie en dat ze onderhevig kunnen zijn aan veranderingen. Voor de meest actuele en gedetailleerde gegevens is het raadzaam om contact op te nemen met een lokale makelaar.

Meest verkopende makelaars in Elim

Benieuwd welke makelaar het beste presteert in Elim? Hieronder ontdek je welke makelaar het meeste woningen verkoopt in Elim. Dit gaat over de afgelopen 12 maanden. Het overzicht geeft aan dat Hup & Fidom Garantiemakelaars de meeste woningen heeft verkocht de afgelopen periode. Bij het vergelijken van verschillende makelaars in de top 5 van Elim, is het van belang om rekening te houden met zowel het aantal transacties, de verkoopprijs en de verkoopsnelheid van de makelaars uit de regio Elim.

Populaire buurten in Elim

Ga je een huis verkopen in een specifieke buurt in Elim? Of ben je juist op zoek naar een nieuw huis? Ontdek de populairste buurten van Elim. In iedere buurt zijn andere makelaars actief. Zo heeft iedere makelaar zijn eigen kwaliteiten.

 • 1. Elim Kern

  Verkooptijd
  87 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 307.000
  Woningen verkocht
  14
 • 2. Verspreide huizen Elim-Zuid

  Verkooptijd
  95 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 546.000
  Woningen verkocht
  6
 • 3. Verspreide huizen Elim-Noord

  Verkooptijd
  102 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 750.000
  Woningen verkocht
  1
 • 4. Zuideropgaande Nieuw Moscou

  Verkooptijd
  121 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 375.000
  Woningen verkocht
  1

Top 5 woningen verkocht in Elim

In Elim zijn de afgelopen maand 22 woningen verkocht. Makelaar Hup & Fidom Garantiemakelaars verkocht de duurste woning. Hieronder een overzicht van de top 5 woningen verkocht in Elim.

Scroll naar rechts om de hele tabel te bekijken.

Adres Makelaar Prijs
Jan Slotswijk 14 Hup & Fidom Garantiemakelaars € 785.000
Jufferswijk 122 Bruins Slot & Kroezen Makelaardij o.z. € 749.500
Carstenswijk 126 Bert Stadman Makelaardij | NVM € 550.000
Jan Slotswijk 5 Hentenaar Makelaardij € 550.000
Perebomenweg 60 Mijn Makelaar Dekker & De Vreeze € 499.000

Veelgestelde vragen over de huizenmarkt in Elim

Hoeveel makelaars zijn er actief in Elim?

+

In de afgelopen 12 maanden zijn er 11 makelaars actief geweest in Elim. Deze makelaars hebben allemaal één of meer woningen verkocht in Elim.

Wat kost een makelaar in Elim?

+

De gemiddelde courtage van een makelaar in Elim is tussen de 1% en 1,21%. Daarom variëren de kosten van een makelaar in Elim van € 4.000 tot € 4.800.

Wat kost een aankoopmakelaar in Elim?

+

De kosten van een aankoopmakelaar in Elim zijn € 2.000 a € 3.000. De kosten van een aankoopmakelaar zijn vaak een vast bedrag. Gemiddeld kost een aankoopmakelaar 0,5% tot 0,75% van de aankoopsom.

Wie is de beste makelaar van Elim?

+

De meest verkopende makelaar van Elim is Hup & Fidom Garantiemakelaars. Dit betekent niet dat het de beste makelaar is. In Elim zijn meerdere makelaars actief met allemaal hun eigen specialiteit, zoals type woning, prijsklasse, verkoopstrategie en het verkoopnetwerk.

Kan je een gratis waardebepaling krijgen voor in Elim?

+

Een makelaar kan een gratis waardebepaling voor je huis uitvoeren. Om de gratis waardebepaling in Elim aan te vragen kun je de beste makelaars vergelijken. Op dat moment komen de 2 beste makelaars langs voor de gratis waardebepaling bij jouw woning in Elim.

Hoe werkt het?

Voorkeuren

Selecteer jouw voorkeuren

Klik op de rode knop en selecteer jouw voorkeuren.

Selectie van makelaars

Selectie van beste makelaars

Selecteren de meest geschikte makelaars bij jouw voorkeuren.

Makelaars nemen contact op

Makelaars nemen contact op

De geselecteerde makelaars nemen vrijblijvend contact met je op.

contract

Jij kiest de makelaar

Tot slot kies jij de makelaar die bij jou past!