NoordOost Wonen Makelaardij

NoordOost Wonen Makelaardij is een makelaar gevestigd in Dedemsvaart. Dit makelaarskantoor is een redelijk klein kantoor. Hierdoor verkoopt het kantoor in verhouding minder woningen dan andere makelaarskantoren in de regio. Met vestigingen, biedt NoordOost Wonen Makelaardij hun uitgebreide diensten regionaal aan.

Dit makelaarskantoor is qua aantal woningtransacties redelijk klein. NoordOost Wonen Makelaardij is een makelaar die woningen verkoopt die een redelijk gemiddelde verkoopprijs hebben ten opzichte van andere woningen in Dedemsvaart en omgeving. De makelaar is daarom actief in een gemiddelde segment. Ontdek de belangrijkste statistieken van NoordOost Wonen Makelaardij. Waar zij veel woningen verkopen, hoe snel de makelaar is en wat voor een soort makelaar de makelaar verkoopt.

Deze cijfers over de makelaar zijn op basis van openbare informatie. Er kunnen geen rechten worden ontleend aan de cijfers. De statistieken van makelaars kunnen afwijken van de daadwerkelijke prestaties doordat de informatie niet openbaar beschikbaar is.

Bij NoordOost Wonen Makelaardij zijn er de afgelopen periode weinig huizen verkocht. Hierdoor kunnen de prijsverschillen erg groot zijn, omdat dit slechts gebaseerd is op enkele woningen.

Prestaties NoordOost Wonen Makelaardij in de afgelopen 12 maanden

  • Gemiddelde vraagprijs € 298.000
  • Gemiddelde verkooptijd 49
  • Prijsverschil afgelopen jaar € -168.000
  • Aantal transacties 7
Meer informatie over NoordOost Wonen Makelaardij
Vraag direct een online makelaarsvergelijking aan in een paar minuten.

Top 5 plaatsen waar NoordOost Wonen Makelaardij verkoopt

NoordOost Wonen Makelaardij is het meeste actief in Dedemsvaart. Dit makelaarskantoor verkoopt verder wel in andere plaatsen, zoals te zien is in de top plaatsen waar NoordOost Wonen Makelaardij woningen verkoopt. Daarnaast verkoopt NoordOost Wonen Makelaardij ook woningen in andere plaatsen.

Makelaar Aantal transacties Gemiddelde prijs
Assen 2 € 354.000
Emmen 1 € 160.000
Schuinesloot 1 € 275.000
Hoogeveen 1 € 155.000
Balkbrug 1 € 395.000

Type woningen die NoordOost Wonen Makelaardij verkoopt

Naast het prijssegment waar een makelaar actief is, is het type woning van belang. Iedere makelaar verkoopt meer of minder van een specifiek woningtype. Uit het overzicht hieronder is te zien dat NoordOost Wonen Makelaardij diverse woningtype heeft verkocht de afgelopen 12 maanden. Het type woning wat NoordOost Wonen Makelaardij het meeste verkoopt is 2 onder 1 kapwoning.

2 onder 1 kapwoning
43%
galerijflat
29%
portiekwoning
14%
vrijstaande woning
14%

Veelgestelde vragen over de huizenmarkt in NoordOost Wonen Makelaardij

Wat kost NoordOost Wonen Makelaardij bij de verkoop van een huis?

+

Het kantoor bepaald hun eigen prijs. Over het algemeen rekenen makelaars een courtage van 1% tot 1,5%. Dit is waarom de minimale makelaarskosten € 3.000 zijn. De maximale kosten zijn € € 4.500. Dit is echter aan de hoge kant.

Wat zijn de kosten van NoordOost Wonen Makelaardij voor de diensten als aankoopmakelaar?

+

Als aankoopmakelaar wil je altijd een vast bedrag. Wanneer NoordOost Wonen Makelaardij je als aankoopmakelaar helpt zullen de prijzen waarschijnlijk tussen 0,5% en 0,75% van de aankoopsom liggen. Dit is gemiddeld tussen de € € 1.500 en de € 2.200.

Waar is NoordOost Wonen Makelaardij actief?

+

NoordOost Wonen Makelaardij heeft de afgelopen periode in 5 plaatsen woningen verkocht. Dit is onder meer in Assen, Emmen, Schuinesloot, Hoogeveen en Balkbrug.

In welk prijssegment is NoordOost Wonen Makelaardij actief?

+

NoordOost Wonen Makelaardij is actief in een gemiddelde prijssegment. Dit is vergeleken met de plaats waar NoordOost Wonen Makelaardij actief is. De gemiddelde vraagprijs in de afgelopen twaalf maanden is € 298.000. De gemiddelde prijs per vierkante meter is € 2.700 per vierkante meter.

Soortgelijke makelaars in Dedemsvaart

Benieuwd welke makelaar vergelijkbaar is in de regio van Dedemsvaart en vergelijkbaar is aan NoordOost Wonen Makelaardij. Dit op basis van het aantal verkopen, de gemiddelde verkoopprijs en en mix van allerlei verkoopcijfers.

Hoe werkt het?

Voorkeuren

Selecteer jouw voorkeuren

Klik op de rode knop en selecteer jouw voorkeuren.

Selectie van makelaars

Selectie van beste makelaars

Selecteren de meest geschikte makelaars bij jouw voorkeuren.

Makelaars nemen contact op

Makelaars nemen contact op

De geselecteerde makelaars nemen vrijblijvend contact met je op.

contract

Jij kiest de makelaar

Tot slot kies jij de makelaar die bij jou past!