Makelaars in De Krim

Vergelijk de prestaties van de makelaars

Hier vind je een overzicht van de recente ontwikkelingen op de woningmarkt in De Krim, de gemiddelde vraagprijzen, de prestaties van makelaars en andere relevante statistieken.

In het afgelopen jaar zijn er 7 makelaars actief geweest in De Krim. Deze makelaars ondersteunen je bij de woningtransacties. Een makelaar in De Krim helpt bij het kopen of verkopen van een woning in buurten als De Krim-Zuid.

Wanneer je op zoek bent naar een makelaar in De Krim zijn de statistieken en eerdere prestaties van de makelaars van belang.

Prestaties makelaars in De Krim afgelopen 12 maanden

 • Gemiddelde vraagprijs € 316.000
 • Gemiddelde verkooptijd 36
 • Prijsverschil afgelopen jaar € 117.000
 • Aantal transacties 11
Meer informatie over jouw woning en de huizenmarkt in De Krim
Vraag direct een online makelaarsvergelijking aan in een paar minuten.

Actuele huizenmarkt De Krim

In De Krim is de gemiddelde vraagprijs van de afgelopen 3 maanden voor een bestaand huis momenteel € 332.000. Vergeleken met dezelfde periode een jaar eerder is dit een stijging van € 117.000 van de huidige vraagprijs. Dit zorgt ervoor dat meer woningen in de verkoop gegaan zijn in De Krim.

Bij de verkoop van een huis in De Krim is op dit moment het gemiddelde oppervlakte 114 vierkante meter. Doordat de vraagprijs € 332.000 is, zorgt dat voor een gemiddelde vierkante meterprijs van 2900. Dit inzicht helpt wanneer je een huis wilt kopen of verkopen in De Krim. Een lokale makelaar kan je verder adviseren of jouw bieding of vraagprijs van je woning goed is. Een makelaar uit De Krim weet of de vraagprijs hoger of lager moet zijn dan € 316.000.

Het meest voorkomende energielabel in De Krim is G. Dit energielabel geeft aan hoe energiezuinig de woningen in deze woonplaats zijn. Het kan belangrijk zijn voor kopers die waarde hechten aan duurzaamheid en energie-efficiëntie.

Deze statistieken en variabelen bieden een diepgaander inzicht in de woningmarkt en de prestaties van makelaars in De Krim. Onthoud dat deze gegevens gebaseerd zijn op recente beschikbare informatie en dat ze onderhevig kunnen zijn aan veranderingen. Voor de meest actuele en gedetailleerde gegevens is het raadzaam om contact op te nemen met een lokale makelaar.

Meest verkopende makelaars in De Krim

Benieuwd welke makelaar het beste presteert in De Krim? Hieronder ontdek je welke makelaar het meeste woningen verkoopt in De Krim. Dit gaat over de afgelopen 12 maanden. Het overzicht geeft aan dat Lizet Krol Makelaardij de meeste woningen heeft verkocht de afgelopen periode. Bij het vergelijken van verschillende makelaars in de top 5 van De Krim, is het van belang om rekening te houden met zowel het aantal transacties, de verkoopprijs en de verkoopsnelheid van de makelaars uit de regio De Krim.

 • Verkooptijd
  11 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 279.000
  Woningen verkocht
  2
 • Verkooptijd
  61 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 374.000
  Woningen verkocht
  2
 • Verkooptijd
  28 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 215.000
  Woningen verkocht
  1
 • Verkooptijd
  30 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 215.000
  Woningen verkocht
  1

Populaire buurten in De Krim

Ga je een huis verkopen in een specifieke buurt in De Krim? Of ben je juist op zoek naar een nieuw huis? Ontdek de populairste buurten van De Krim. In iedere buurt zijn andere makelaars actief. Zo heeft iedere makelaar zijn eigen kwaliteiten.

 • 1. De Krim-Zuid

  Verkooptijd
  14 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 263.000
  Woningen verkocht
  5
 • 2. De Krim

  Verkooptijd
  88 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 285.000
  Woningen verkocht
  2
 • 3. De Krim-Streekdorp

  Verkooptijd
  24 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 257.000
  Woningen verkocht
  2
 • 4. Verspreide huizen Nieuwlande

  Verkooptijd
  85 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 550.000
  Woningen verkocht
  1
 • 5. Verspreide huizen De Krim

  Verkooptijd
  21 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 529.000
  Woningen verkocht
  1

Top 5 woningen verkocht in De Krim

In De Krim zijn de afgelopen maand 11 woningen verkocht. Makelaar Lizet Krol Makelaardij verkocht de duurste woning. Hieronder een overzicht van de top 5 woningen verkocht in De Krim.

Scroll naar rechts om de hele tabel te bekijken.

Adres Makelaar Prijs
Burgemeester de Goedestraat 10 Het Betere Boerenerf, makelaars in woonboerderijen € 550.000
Parallelweg 105 Fokke Makelaardij € 529.000
Coevorderweg 143 Groenhout Makelaars € 350.000
Hoofdweg 117 Lizet Krol Makelaardij € 299.500
Zuiderkruis 21 Naober Makelaars € 288.000

Veelgestelde vragen over de huizenmarkt in De Krim

Hoeveel makelaars zijn er actief in De Krim?

+

In de afgelopen 12 maanden zijn er 7 makelaars actief geweest in De Krim. Deze makelaars hebben allemaal één of meer woningen verkocht in De Krim.

Wat kost een makelaar in De Krim?

+

De gemiddelde courtage van een makelaar in De Krim is tussen de 1% en 1,21%. Daarom variëren de kosten van een makelaar in De Krim van € 3.200 tot € 3.800.

Wat kost een aankoopmakelaar in De Krim?

+

De kosten van een aankoopmakelaar in De Krim zijn € 1.600 a € 2.400. De kosten van een aankoopmakelaar zijn vaak een vast bedrag. Gemiddeld kost een aankoopmakelaar 0,5% tot 0,75% van de aankoopsom.

Wie is de beste makelaar van De Krim?

+

De meest verkopende makelaar van De Krim is Lizet Krol Makelaardij. Dit betekent niet dat het de beste makelaar is. In De Krim zijn meerdere makelaars actief met allemaal hun eigen specialiteit, zoals type woning, prijsklasse, verkoopstrategie en het verkoopnetwerk.

Kan je een gratis waardebepaling krijgen voor in De Krim?

+

Een makelaar kan een gratis waardebepaling voor je huis uitvoeren. Om de gratis waardebepaling in De Krim aan te vragen kun je de beste makelaars vergelijken. Op dat moment komen de 2 beste makelaars langs voor de gratis waardebepaling bij jouw woning in De Krim.

Hoe werkt het?

Voorkeuren

Selecteer jouw voorkeuren

Klik op de rode knop en selecteer jouw voorkeuren.

Selectie van makelaars

Selectie van beste makelaars

Selecteren de meest geschikte makelaars bij jouw voorkeuren.

Makelaars nemen contact op

Makelaars nemen contact op

De geselecteerde makelaars nemen vrijblijvend contact met je op.

contract

Jij kiest de makelaar

Tot slot kies jij de makelaar die bij jou past!