Makelaars in Nieuwlande

Vergelijk de prestaties van de makelaars

Hier vind je een overzicht van de recente ontwikkelingen op de woningmarkt in Nieuwlande, de gemiddelde vraagprijzen, de prestaties van makelaars en andere relevante statistieken.

In het afgelopen jaar zijn er 5 makelaars actief geweest in Nieuwlande. Deze makelaars ondersteunen je bij de woningtransacties. Een makelaar in Nieuwlande helpt bij het kopen of verkopen van een woning in buurten als Nieuwlande kern.

Wanneer je op zoek bent naar een makelaar in Nieuwlande zijn de statistieken en eerdere prestaties van de makelaars van belang.

Disclaimer: In Nieuwlande zijn er de afgelopen periode weinig huizen verkocht. Hierdoor kunnen de prijsverschillen erg groot zijn, omdat dit slechts gebaseerd is op enkele woningen.

Prestaties makelaars in Nieuwlande afgelopen 12 maanden

 • Gemiddelde vraagprijs € 407.000
 • Gemiddelde verkooptijd 34
 • Prijsverschil afgelopen jaar € -14.000
 • Aantal transacties 5
Meer informatie over jouw woning en de huizenmarkt in Nieuwlande
Vraag direct een online makelaarsvergelijking aan in een paar minuten.

Actuele huizenmarkt Nieuwlande

In Nieuwlande is de gemiddelde vraagprijs van de afgelopen 3 maanden voor een bestaand huis momenteel € 363.000. Vergeleken met dezelfde periode een jaar eerder is dit een daling van € -14.000 van de huidige vraagprijs. Dit zorgt ervoor dat meer woningen in de verkoop gegaan zijn in Nieuwlande.

Bij de verkoop van een huis in Nieuwlande is op dit moment het gemiddelde oppervlakte 300 vierkante meter. Doordat de vraagprijs € 363.000 is, zorgt dat voor een gemiddelde vierkante meterprijs van 1200. Dit inzicht helpt wanneer je een huis wilt kopen of verkopen in Nieuwlande. Een lokale makelaar kan je verder adviseren of jouw bieding of vraagprijs van je woning goed is. Een makelaar uit Nieuwlande weet of de vraagprijs hoger of lager moet zijn dan € 407.000.

Het meest voorkomende energielabel in Nieuwlande is A. Dit energielabel geeft aan hoe energiezuinig de woningen in deze woonplaats zijn. Het kan belangrijk zijn voor kopers die waarde hechten aan duurzaamheid en energie-efficiëntie.

Deze statistieken en variabelen bieden een diepgaander inzicht in de woningmarkt en de prestaties van makelaars in Nieuwlande. Onthoud dat deze gegevens gebaseerd zijn op recente beschikbare informatie en dat ze onderhevig kunnen zijn aan veranderingen. Voor de meest actuele en gedetailleerde gegevens is het raadzaam om contact op te nemen met een lokale makelaar.

Meest verkopende makelaars in Nieuwlande

Benieuwd welke makelaar het beste presteert in Nieuwlande? Hieronder ontdek je welke makelaar het meeste woningen verkoopt in Nieuwlande. Dit gaat over de afgelopen 12 maanden. Het overzicht geeft aan dat Woonaccent Makelaars Hoogeveen de meeste woningen heeft verkocht de afgelopen periode. Bij het vergelijken van verschillende makelaars in de top 5 van Nieuwlande, is het van belang om rekening te houden met zowel het aantal transacties, de verkoopprijs en de verkoopsnelheid van de makelaars uit de regio Nieuwlande.

Populaire buurten in Nieuwlande

Ga je een huis verkopen in een specifieke buurt in Nieuwlande? Of ben je juist op zoek naar een nieuw huis? Ontdek de populairste buurten van Nieuwlande. In iedere buurt zijn andere makelaars actief. Zo heeft iedere makelaar zijn eigen kwaliteiten.

 • 1. Nieuwlande kern

  Verkooptijd
  34 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 407.000
  Woningen verkocht
  5

Top 5 woningen verkocht in Nieuwlande

In Nieuwlande zijn de afgelopen maand 5 woningen verkocht. Makelaar Woonaccent Makelaars Hoogeveen verkocht de duurste woning. Hieronder een overzicht van de top 5 woningen verkocht in Nieuwlande.

Scroll naar rechts om de hele tabel te bekijken.

Adres Makelaar Prijs
Boerdijk 41 Hup & Fidom Garantiemakelaars € 500.000
Boerdijk 49 Woonaccent Makelaars Hoogeveen € 498.000
Meester van Goorweg 25 Huys Makelaars € 419.500
Brugstraat 32 Bruins Slot & Kroezen Makelaardij o.z. € 334.500
Meester van Goorweg 10 Mijn Makelaar Dekker & De Vreeze € 285.000

Veelgestelde vragen over de huizenmarkt in Nieuwlande

Hoeveel makelaars zijn er actief in Nieuwlande?

+

In de afgelopen 12 maanden zijn er 5 makelaars actief geweest in Nieuwlande. Deze makelaars hebben allemaal één of meer woningen verkocht in Nieuwlande.

Wat kost een makelaar in Nieuwlande?

+

De gemiddelde courtage van een makelaar in Nieuwlande is tussen de 1% en 1,21%. Daarom variëren de kosten van een makelaar in Nieuwlande van € 4.100 tot € 4.900.

Wat kost een aankoopmakelaar in Nieuwlande?

+

De kosten van een aankoopmakelaar in Nieuwlande zijn € 2.000 a € 3.100. De kosten van een aankoopmakelaar zijn vaak een vast bedrag. Gemiddeld kost een aankoopmakelaar 0,5% tot 0,75% van de aankoopsom.

Wie is de beste makelaar van Nieuwlande?

+

De meest verkopende makelaar van Nieuwlande is Woonaccent Makelaars Hoogeveen. Dit betekent niet dat het de beste makelaar is. In Nieuwlande zijn meerdere makelaars actief met allemaal hun eigen specialiteit, zoals type woning, prijsklasse, verkoopstrategie en het verkoopnetwerk.

Kan je een gratis waardebepaling krijgen voor in Nieuwlande?

+

Een makelaar kan een gratis waardebepaling voor je huis uitvoeren. Om de gratis waardebepaling in Nieuwlande aan te vragen kun je de beste makelaars vergelijken. Op dat moment komen de 2 beste makelaars langs voor de gratis waardebepaling bij jouw woning in Nieuwlande.

Hoe werkt het?

Voorkeuren

Selecteer jouw voorkeuren

Klik op de rode knop en selecteer jouw voorkeuren.

Selectie van makelaars

Selectie van beste makelaars

Selecteren de meest geschikte makelaars bij jouw voorkeuren.

Makelaars nemen contact op

Makelaars nemen contact op

De geselecteerde makelaars nemen vrijblijvend contact met je op.

contract

Jij kiest de makelaar

Tot slot kies jij de makelaar die bij jou past!