Makelaars in Hollandscheveld

Vergelijk de prestaties van de makelaars

Hier vind je een overzicht van de recente ontwikkelingen op de woningmarkt in Hollandscheveld, de gemiddelde vraagprijzen, de prestaties van makelaars en andere relevante statistieken.

In het afgelopen jaar zijn er 10 makelaars actief geweest in Hollandscheveld. Deze makelaars ondersteunen je bij de woningtransacties. Een makelaar in Hollandscheveld helpt bij het kopen of verkopen van een woning in buurten als Hollandscheveld kern.

Wanneer je op zoek bent naar een makelaar in Hollandscheveld zijn de statistieken en eerdere prestaties van de makelaars van belang.

Prestaties makelaars in Hollandscheveld afgelopen 12 maanden

 • Gemiddelde vraagprijs € 391.000
 • Gemiddelde verkooptijd 93
 • Prijsverschil afgelopen jaar € -60.000
 • Aantal transacties 29
Meer informatie over jouw woning en de huizenmarkt in Hollandscheveld
Vraag direct een online makelaarsvergelijking aan in een paar minuten.

Actuele huizenmarkt Hollandscheveld

In Hollandscheveld is de gemiddelde vraagprijs van de afgelopen 3 maanden voor een bestaand huis momenteel € 391.000. Vergeleken met dezelfde periode een jaar eerder is dit een daling van € -60.000 van de huidige vraagprijs. Dit zorgt ervoor dat meer woningen in de verkoop gegaan zijn in Hollandscheveld.

Bij de verkoop van een huis in Hollandscheveld is op dit moment het gemiddelde oppervlakte 138 vierkante meter. Doordat de vraagprijs € 391.000 is, zorgt dat voor een gemiddelde vierkante meterprijs van 2800. Dit inzicht helpt wanneer je een huis wilt kopen of verkopen in Hollandscheveld. Een lokale makelaar kan je verder adviseren of jouw bieding of vraagprijs van je woning goed is. Een makelaar uit Hollandscheveld weet of de vraagprijs hoger of lager moet zijn dan € 391.000.

Het meest voorkomende energielabel in Hollandscheveld is C. Dit energielabel geeft aan hoe energiezuinig de woningen in deze woonplaats zijn. Het kan belangrijk zijn voor kopers die waarde hechten aan duurzaamheid en energie-efficiëntie.

Deze statistieken en variabelen bieden een diepgaander inzicht in de woningmarkt en de prestaties van makelaars in Hollandscheveld. Onthoud dat deze gegevens gebaseerd zijn op recente beschikbare informatie en dat ze onderhevig kunnen zijn aan veranderingen. Voor de meest actuele en gedetailleerde gegevens is het raadzaam om contact op te nemen met een lokale makelaar.

Meest verkopende makelaars in Hollandscheveld

Benieuwd welke makelaar het beste presteert in Hollandscheveld? Hieronder ontdek je welke makelaar het meeste woningen verkoopt in Hollandscheveld. Dit gaat over de afgelopen 12 maanden. Het overzicht geeft aan dat Bruins Slot & Kroezen Makelaardij o.z. de meeste woningen heeft verkocht de afgelopen periode. Bij het vergelijken van verschillende makelaars in de top 5 van Hollandscheveld, is het van belang om rekening te houden met zowel het aantal transacties, de verkoopprijs en de verkoopsnelheid van de makelaars uit de regio Hollandscheveld.

Populaire buurten in Hollandscheveld

Ga je een huis verkopen in een specifieke buurt in Hollandscheveld? Of ben je juist op zoek naar een nieuw huis? Ontdek de populairste buurten van Hollandscheveld. In iedere buurt zijn andere makelaars actief. Zo heeft iedere makelaar zijn eigen kwaliteiten.

 • 1. Hollandscheveld kern

  Verkooptijd
  77 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 344.000
  Woningen verkocht
  19
 • 2. Verspreide huizen Hollandscheveld-Oost

  Verkooptijd
  133 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 376.000
  Woningen verkocht
  6
 • 3. Verspreide huizen Hollandscheveld-West

  Verkooptijd
  61 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 622.000
  Woningen verkocht
  2
 • 4. Verspreide huizen Elim-Zuid

  Verkooptijd
  27 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 500.000
  Woningen verkocht
  1
 • 5. Zuideropgaande Nieuw Moscou

  Verkooptijd
  286 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 795.000
  Woningen verkocht
  1

Top 5 woningen verkocht in Hollandscheveld

In Hollandscheveld zijn de afgelopen maand 29 woningen verkocht. Makelaar Bruins Slot & Kroezen Makelaardij o.z. verkocht de duurste woning. Hieronder een overzicht van de top 5 woningen verkocht in Hollandscheveld.

Scroll naar rechts om de hele tabel te bekijken.

Adres Makelaar Prijs
Jan Kreeftweg 6 Bruins Slot & Kroezen Makelaardij o.z. € 849.500
De Loege 10 Hup & Fidom Garantiemakelaars € 799.500
Zuideropgaande 95 b 4EASYMOVING Makelaardij € 795.000
Riegshoogtendijk 85 Fikkert Agra-Vastgoed € 675.000
De Poste 25 Otten Makelaardij Hoogeveen € 674.500

Veelgestelde vragen over de huizenmarkt in Hollandscheveld

Hoeveel makelaars zijn er actief in Hollandscheveld?

+

In de afgelopen 12 maanden zijn er 10 makelaars actief geweest in Hollandscheveld. Deze makelaars hebben allemaal één of meer woningen verkocht in Hollandscheveld.

Wat kost een makelaar in Hollandscheveld?

+

De gemiddelde courtage van een makelaar in Hollandscheveld is tussen de 1% en 1,21%. Daarom variëren de kosten van een makelaar in Hollandscheveld van € 3.900 tot € 4.700.

Wat kost een aankoopmakelaar in Hollandscheveld?

+

De kosten van een aankoopmakelaar in Hollandscheveld zijn € 2.000 a € 2.900. De kosten van een aankoopmakelaar zijn vaak een vast bedrag. Gemiddeld kost een aankoopmakelaar 0,5% tot 0,75% van de aankoopsom.

Wie is de beste makelaar van Hollandscheveld?

+

De meest verkopende makelaar van Hollandscheveld is Bruins Slot & Kroezen Makelaardij o.z.. Dit betekent niet dat het de beste makelaar is. In Hollandscheveld zijn meerdere makelaars actief met allemaal hun eigen specialiteit, zoals type woning, prijsklasse, verkoopstrategie en het verkoopnetwerk.

Kan je een gratis waardebepaling krijgen voor in Hollandscheveld?

+

Een makelaar kan een gratis waardebepaling voor je huis uitvoeren. Om de gratis waardebepaling in Hollandscheveld aan te vragen kun je de beste makelaars vergelijken. Op dat moment komen de 2 beste makelaars langs voor de gratis waardebepaling bij jouw woning in Hollandscheveld.

Hoe werkt het?

Voorkeuren

Selecteer jouw voorkeuren

Klik op de rode knop en selecteer jouw voorkeuren.

Selectie van makelaars

Selectie van beste makelaars

Selecteren de meest geschikte makelaars bij jouw voorkeuren.

Makelaars nemen contact op

Makelaars nemen contact op

De geselecteerde makelaars nemen vrijblijvend contact met je op.

contract

Jij kiest de makelaar

Tot slot kies jij de makelaar die bij jou past!