Woonaccent Makelaars Hoogeveen

Woonaccent Makelaars Hoogeveen is een makelaar gevestigd in Hoogeveen. Dit makelaarskantoor is een redelijk klein kantoor. Hierdoor verkoopt het kantoor in verhouding minder woningen dan andere makelaarskantoren in de regio. Met 1 vestiging, biedt Woonaccent Makelaars Hoogeveen hun uitgebreide diensten regionaal aan.

Dit makelaarskantoor is qua aantal woningtransacties redelijk klein. Woonaccent Makelaars Hoogeveen is een makelaar die woningen verkoopt die een hogere verkoopprijs hebben ten opzichte van andere woningen in Hoogeveen en omgeving. De makelaar is daarom actief in een hogere segment. Ontdek de belangrijkste statistieken van Woonaccent Makelaars Hoogeveen. Waar zij veel woningen verkopen, hoe snel de makelaar is en wat voor een soort makelaar de makelaar verkoopt.

Deze cijfers over de makelaar zijn op basis van openbare informatie. Er kunnen geen rechten worden ontleend aan de cijfers. De statistieken van makelaars kunnen afwijken van de daadwerkelijke prestaties doordat de informatie niet openbaar beschikbaar is.

Prestaties Woonaccent Makelaars Hoogeveen in de afgelopen 12 maanden

  • Gemiddelde vraagprijs € 410.000
  • Gemiddelde verkooptijd 35
  • Prijsverschil afgelopen jaar € 148.000
  • Aantal transacties 14
Meer informatie over Woonaccent Makelaars Hoogeveen
Vraag direct een online makelaarsvergelijking aan in een paar minuten.

Top 5 plaatsen waar Woonaccent Makelaars Hoogeveen verkoopt

Woonaccent Makelaars Hoogeveen is het meeste actief in Hoogeveen. Dit makelaarskantoor verkoopt verder wel in andere plaatsen, zoals te zien is in de top plaatsen waar Woonaccent Makelaars Hoogeveen woningen verkoopt. Daarnaast verkoopt Woonaccent Makelaars Hoogeveen ook woningen in andere plaatsen.

Makelaar Aantal transacties Gemiddelde prijs
Hoogeveen 6 € 328.000
Zuidwolde (DR) 2 € 515.000
Kampen 1 € 340.000
Noordscheschut 1 € 285.000
Geldrop 1 € 525.000

Type woningen die Woonaccent Makelaars Hoogeveen verkoopt

Naast het prijssegment waar een makelaar actief is, is het type woning van belang. Iedere makelaar verkoopt meer of minder van een specifiek woningtype. Uit het overzicht hieronder is te zien dat Woonaccent Makelaars Hoogeveen diverse woningtype heeft verkocht de afgelopen 12 maanden. Het type woning wat Woonaccent Makelaars Hoogeveen het meeste verkoopt is vrijstaande woning.

vrijstaande woning
31%
2 onder 1 kapwoning
25%
hoekwoning
19%
tussenwoning
13%
galerijflat
6%
halfvrijstaande woning
6%

Veelgestelde vragen over de huizenmarkt in Woonaccent Makelaars Hoogeveen

Wat kost Woonaccent Makelaars Hoogeveen bij de verkoop van een huis?

+

Het kantoor bepaald hun eigen prijs. Over het algemeen rekenen makelaars een courtage van 1% tot 1,5%. Dit is waarom de minimale makelaarskosten € 4.100 zijn. De maximale kosten zijn € € 6.200. Dit is echter aan de hoge kant.

Wat zijn de kosten van Woonaccent Makelaars Hoogeveen voor de diensten als aankoopmakelaar?

+

Als aankoopmakelaar wil je altijd een vast bedrag. Wanneer Woonaccent Makelaars Hoogeveen je als aankoopmakelaar helpt zullen de prijzen waarschijnlijk tussen 0,5% en 0,75% van de aankoopsom liggen. Dit is gemiddeld tussen de € € 2.100 en de € 3.100.

Waar is Woonaccent Makelaars Hoogeveen actief?

+

Woonaccent Makelaars Hoogeveen heeft de afgelopen periode in 5 plaatsen woningen verkocht. Dit is onder meer in Hoogeveen, Zuidwolde (DR), Kampen, Noordscheschut en Geldrop.

In welk prijssegment is Woonaccent Makelaars Hoogeveen actief?

+

Woonaccent Makelaars Hoogeveen is actief in een hogere prijssegment. Dit is vergeleken met de plaats waar Woonaccent Makelaars Hoogeveen actief is. De gemiddelde vraagprijs in de afgelopen twaalf maanden is € 410.000. De gemiddelde prijs per vierkante meter is € 3.900 per vierkante meter.

Soortgelijke makelaars in Hoogeveen

Benieuwd welke makelaar vergelijkbaar is in de regio van Hoogeveen en vergelijkbaar is aan Woonaccent Makelaars Hoogeveen. Dit op basis van het aantal verkopen, de gemiddelde verkoopprijs en en mix van allerlei verkoopcijfers.

Hoe werkt het?

Voorkeuren

Selecteer jouw voorkeuren

Klik op de rode knop en selecteer jouw voorkeuren.

Selectie van makelaars

Selectie van beste makelaars

Selecteren de meest geschikte makelaars bij jouw voorkeuren.

Makelaars nemen contact op

Makelaars nemen contact op

De geselecteerde makelaars nemen vrijblijvend contact met je op.

contract

Jij kiest de makelaar

Tot slot kies jij de makelaar die bij jou past!