Makelaars in Pesse

Vergelijk de prestaties van de makelaars

Hier vind je een overzicht van de recente ontwikkelingen op de woningmarkt in Pesse, de gemiddelde vraagprijzen, de prestaties van makelaars en andere relevante statistieken.

In het afgelopen jaar zijn er 6 makelaars actief geweest in Pesse. Deze makelaars ondersteunen je bij de woningtransacties. Een makelaar in Pesse helpt bij het kopen of verkopen van een woning in buurten als Pesse kern.

Wanneer je op zoek bent naar een makelaar in Pesse zijn de statistieken en eerdere prestaties van de makelaars van belang.

Disclaimer: In Pesse zijn er de afgelopen periode weinig huizen verkocht. Hierdoor kunnen de prijsverschillen erg groot zijn, omdat dit slechts gebaseerd is op enkele woningen.

Prestaties makelaars in Pesse afgelopen 12 maanden

 • Gemiddelde vraagprijs € 377.000
 • Gemiddelde verkooptijd 45
 • Prijsverschil afgelopen jaar € 0
 • Aantal transacties 9
Meer informatie over jouw woning en de huizenmarkt in Pesse
Vraag direct een online makelaarsvergelijking aan in een paar minuten.

Actuele huizenmarkt Pesse

In Pesse is de gemiddelde vraagprijs van de afgelopen 3 maanden voor een bestaand huis momenteel € 498.000. Vergeleken met dezelfde periode een jaar eerder is dit ongeveer gelijk van € 0 van de huidige vraagprijs. Dit zorgt ervoor dat hetzelfde aantal woningen in de verkoop gegaan zijn in Pesse.

Bij de verkoop van een huis in Pesse is op dit moment het gemiddelde oppervlakte 74 vierkante meter. Doordat de vraagprijs € 498.000 is, zorgt dat voor een gemiddelde vierkante meterprijs van 6800. Dit inzicht helpt wanneer je een huis wilt kopen of verkopen in Pesse. Een lokale makelaar kan je verder adviseren of jouw bieding of vraagprijs van je woning goed is. Een makelaar uit Pesse weet of de vraagprijs hoger of lager moet zijn dan € 377.000.

Het meest voorkomende energielabel in Pesse is D. Dit energielabel geeft aan hoe energiezuinig de woningen in deze woonplaats zijn. Het kan belangrijk zijn voor kopers die waarde hechten aan duurzaamheid en energie-efficiëntie.

Deze statistieken en variabelen bieden een diepgaander inzicht in de woningmarkt en de prestaties van makelaars in Pesse. Onthoud dat deze gegevens gebaseerd zijn op recente beschikbare informatie en dat ze onderhevig kunnen zijn aan veranderingen. Voor de meest actuele en gedetailleerde gegevens is het raadzaam om contact op te nemen met een lokale makelaar.

Meest verkopende makelaars in Pesse

Benieuwd welke makelaar het beste presteert in Pesse? Hieronder ontdek je welke makelaar het meeste woningen verkoopt in Pesse. Dit gaat over de afgelopen 12 maanden. Het overzicht geeft aan dat Hup & Fidom Garantiemakelaars de meeste woningen heeft verkocht de afgelopen periode. Bij het vergelijken van verschillende makelaars in de top 5 van Pesse, is het van belang om rekening te houden met zowel het aantal transacties, de verkoopprijs en de verkoopsnelheid van de makelaars uit de regio Pesse.

Populaire buurten in Pesse

Ga je een huis verkopen in een specifieke buurt in Pesse? Of ben je juist op zoek naar een nieuw huis? Ontdek de populairste buurten van Pesse. In iedere buurt zijn andere makelaars actief. Zo heeft iedere makelaar zijn eigen kwaliteiten.

 • 1. Pesse kern

  Verkooptijd
  45 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 377.000
  Woningen verkocht
  9

Top 5 woningen verkocht in Pesse

In Pesse zijn de afgelopen maand 9 woningen verkocht. Makelaar Hup & Fidom Garantiemakelaars verkocht de duurste woning. Hieronder een overzicht van de top 5 woningen verkocht in Pesse.

Scroll naar rechts om de hele tabel te bekijken.

Adres Makelaar Prijs
Dorpsstraat 24 Drieklomp Makelaars en Rentmeesters € 790.000
Grootslag 15 Schelhaas Makelaardij b.v. € 435.000
Dorpsstraat 25 Hup & Fidom Garantiemakelaars € 399.500
De Goornakkers 8 Otten Makelaardij Hoogeveen € 349.500
De Marke 17 Hup & Fidom Garantiemakelaars € 325.000

Veelgestelde vragen over de huizenmarkt in Pesse

Hoeveel makelaars zijn er actief in Pesse?

+

In de afgelopen 12 maanden zijn er 6 makelaars actief geweest in Pesse. Deze makelaars hebben allemaal één of meer woningen verkocht in Pesse.

Wat kost een makelaar in Pesse?

+

De gemiddelde courtage van een makelaar in Pesse is tussen de 1% en 1,21%. Daarom variëren de kosten van een makelaar in Pesse van € 3.800 tot € 4.600.

Wat kost een aankoopmakelaar in Pesse?

+

De kosten van een aankoopmakelaar in Pesse zijn € 1.900 a € 2.800. De kosten van een aankoopmakelaar zijn vaak een vast bedrag. Gemiddeld kost een aankoopmakelaar 0,5% tot 0,75% van de aankoopsom.

Wie is de beste makelaar van Pesse?

+

De meest verkopende makelaar van Pesse is Hup & Fidom Garantiemakelaars. Dit betekent niet dat het de beste makelaar is. In Pesse zijn meerdere makelaars actief met allemaal hun eigen specialiteit, zoals type woning, prijsklasse, verkoopstrategie en het verkoopnetwerk.

Kan je een gratis waardebepaling krijgen voor in Pesse?

+

Een makelaar kan een gratis waardebepaling voor je huis uitvoeren. Om de gratis waardebepaling in Pesse aan te vragen kun je de beste makelaars vergelijken. Op dat moment komen de 2 beste makelaars langs voor de gratis waardebepaling bij jouw woning in Pesse.

Hoe werkt het?

Voorkeuren

Selecteer jouw voorkeuren

Klik op de rode knop en selecteer jouw voorkeuren.

Selectie van makelaars

Selectie van beste makelaars

Selecteren de meest geschikte makelaars bij jouw voorkeuren.

Makelaars nemen contact op

Makelaars nemen contact op

De geselecteerde makelaars nemen vrijblijvend contact met je op.

contract

Jij kiest de makelaar

Tot slot kies jij de makelaar die bij jou past!