Makelaars in Geesbrug

Vergelijk de prestaties van de makelaars

Hier vind je een overzicht van de recente ontwikkelingen op de woningmarkt in Geesbrug, de gemiddelde vraagprijzen, de prestaties van makelaars en andere relevante statistieken.

In het afgelopen jaar zijn er 8 makelaars actief geweest in Geesbrug. Deze makelaars ondersteunen je bij de woningtransacties. Een makelaar in Geesbrug helpt bij het kopen of verkopen van een woning in buurten als Geesbrug.

Wanneer je op zoek bent naar een makelaar in Geesbrug zijn de statistieken en eerdere prestaties van de makelaars van belang.

Disclaimer: In Geesbrug zijn er de afgelopen periode weinig huizen verkocht. Hierdoor kunnen de prijsverschillen erg groot zijn, omdat dit slechts gebaseerd is op enkele woningen.

Prestaties makelaars in Geesbrug afgelopen 12 maanden

 • Gemiddelde vraagprijs € 411.000
 • Gemiddelde verkooptijd 66
 • Prijsverschil afgelopen jaar € 0
 • Aantal transacties 10
Meer informatie over jouw woning en de huizenmarkt in Geesbrug
Vraag direct een online makelaarsvergelijking aan in een paar minuten.

Actuele huizenmarkt Geesbrug

In Geesbrug is de gemiddelde vraagprijs van de afgelopen 3 maanden voor een bestaand huis momenteel € (geen data beschikbaar). Vergeleken met dezelfde periode een jaar eerder is dit ongeveer gelijk van € 0 van de huidige vraagprijs. Dit zorgt ervoor dat hetzelfde aantal woningen in de verkoop gegaan zijn in Geesbrug.

Bij de verkoop van een huis in Geesbrug is op dit moment het gemiddelde oppervlakte 90 vierkante meter. Doordat de vraagprijs € (geen data beschikbaar) is, zorgt dat voor een gemiddelde vierkante meterprijs van welke onbekend is. Dit inzicht helpt wanneer je een huis wilt kopen of verkopen in Geesbrug. Een lokale makelaar kan je verder adviseren of jouw bieding of vraagprijs van je woning goed is. Een makelaar uit Geesbrug weet of de vraagprijs hoger of lager moet zijn dan € 411.000.

Het meest voorkomende energielabel in Geesbrug is D. Dit energielabel geeft aan hoe energiezuinig de woningen in deze woonplaats zijn. Het kan belangrijk zijn voor kopers die waarde hechten aan duurzaamheid en energie-efficiëntie.

Deze statistieken en variabelen bieden een diepgaander inzicht in de woningmarkt en de prestaties van makelaars in Geesbrug. Onthoud dat deze gegevens gebaseerd zijn op recente beschikbare informatie en dat ze onderhevig kunnen zijn aan veranderingen. Voor de meest actuele en gedetailleerde gegevens is het raadzaam om contact op te nemen met een lokale makelaar.

Meest verkopende makelaars in Geesbrug

Benieuwd welke makelaar het beste presteert in Geesbrug? Hieronder ontdek je welke makelaar het meeste woningen verkoopt in Geesbrug. Dit gaat over de afgelopen 12 maanden. Het overzicht geeft aan dat Bert Stadman Makelaardij | NVM de meeste woningen heeft verkocht de afgelopen periode. Bij het vergelijken van verschillende makelaars in de top 5 van Geesbrug, is het van belang om rekening te houden met zowel het aantal transacties, de verkoopprijs en de verkoopsnelheid van de makelaars uit de regio Geesbrug.

Populaire buurten in Geesbrug

Ga je een huis verkopen in een specifieke buurt in Geesbrug? Of ben je juist op zoek naar een nieuw huis? Ontdek de populairste buurten van Geesbrug. In iedere buurt zijn andere makelaars actief. Zo heeft iedere makelaar zijn eigen kwaliteiten.

 • 1. Geesbrug

  Verkooptijd
  26 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 360.000
  Woningen verkocht
  6
 • 2. Verspreide huizen Geesbrug

  Verkooptijd
  127 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 487.000
  Woningen verkocht
  4

Top 5 woningen verkocht in Geesbrug

In Geesbrug zijn de afgelopen maand 10 woningen verkocht. Makelaar Bert Stadman Makelaardij | NVM verkocht de duurste woning. Hieronder een overzicht van de top 5 woningen verkocht in Geesbrug.

Scroll naar rechts om de hele tabel te bekijken.

Adres Makelaar Prijs
Verl Hoogeveense Vaart 133 Passies Bouwadvies & Makelaardij € 650.000
Berkenlaan 16 Bert Stadman Makelaardij | NVM € 585.000
Boslaan 12 Hup & Fidom Garantiemakelaars € 565.000
Coevorderstraatweg 48 Hup & Fidom Garantiemakelaars € 549.500
Kanaalweg 60 Schelhaas Makelaardij b.v. € 475.000

Veelgestelde vragen over de huizenmarkt in Geesbrug

Hoeveel makelaars zijn er actief in Geesbrug?

+

In de afgelopen 12 maanden zijn er 8 makelaars actief geweest in Geesbrug. Deze makelaars hebben allemaal één of meer woningen verkocht in Geesbrug.

Wat kost een makelaar in Geesbrug?

+

De gemiddelde courtage van een makelaar in Geesbrug is tussen de 1% en 1,21%. Daarom variëren de kosten van een makelaar in Geesbrug van € 4.100 tot € 5.000.

Wat kost een aankoopmakelaar in Geesbrug?

+

De kosten van een aankoopmakelaar in Geesbrug zijn € 2.100 a € 3.100. De kosten van een aankoopmakelaar zijn vaak een vast bedrag. Gemiddeld kost een aankoopmakelaar 0,5% tot 0,75% van de aankoopsom.

Wie is de beste makelaar van Geesbrug?

+

De meest verkopende makelaar van Geesbrug is Bert Stadman Makelaardij | NVM. Dit betekent niet dat het de beste makelaar is. In Geesbrug zijn meerdere makelaars actief met allemaal hun eigen specialiteit, zoals type woning, prijsklasse, verkoopstrategie en het verkoopnetwerk.

Kan je een gratis waardebepaling krijgen voor in Geesbrug?

+

Een makelaar kan een gratis waardebepaling voor je huis uitvoeren. Om de gratis waardebepaling in Geesbrug aan te vragen kun je de beste makelaars vergelijken. Op dat moment komen de 2 beste makelaars langs voor de gratis waardebepaling bij jouw woning in Geesbrug.

Hoe werkt het?

Voorkeuren

Selecteer jouw voorkeuren

Klik op de rode knop en selecteer jouw voorkeuren.

Selectie van makelaars

Selectie van beste makelaars

Selecteren de meest geschikte makelaars bij jouw voorkeuren.

Makelaars nemen contact op

Makelaars nemen contact op

De geselecteerde makelaars nemen vrijblijvend contact met je op.

contract

Jij kiest de makelaar

Tot slot kies jij de makelaar die bij jou past!