Fikkert Agra-Vastgoed

Fikkert Agra-Vastgoed is een makelaar gevestigd in Bruntinge. Dit makelaarskantoor is een gemiddeld kantoor. Hierdoor verkoopt het kantoor in verhouding ongeveer evenveel woningen als andere makelaarskantoren in de regio. Met vestigingen, biedt Fikkert Agra-Vastgoed hun uitgebreide diensten regionaal aan.

Dit makelaarskantoor is qua aantal woningtransacties gemiddeld. Fikkert Agra-Vastgoed is een makelaar die woningen verkoopt die een hogere verkoopprijs hebben ten opzichte van andere woningen in Bruntinge en omgeving. De makelaar is daarom actief in een hogere segment. Ontdek de belangrijkste statistieken van Fikkert Agra-Vastgoed. Waar zij veel woningen verkopen, hoe snel de makelaar is en wat voor een soort makelaar de makelaar verkoopt.

Deze cijfers over de makelaar zijn op basis van openbare informatie. Er kunnen geen rechten worden ontleend aan de cijfers. De statistieken van makelaars kunnen afwijken van de daadwerkelijke prestaties doordat de informatie niet openbaar beschikbaar is.

Bij Fikkert Agra-Vastgoed zijn er de afgelopen periode weinig huizen verkocht. Hierdoor kunnen de prijsverschillen erg groot zijn, omdat dit slechts gebaseerd is op enkele woningen.

Prestaties Fikkert Agra-Vastgoed in de afgelopen 12 maanden

  • Gemiddelde vraagprijs € 599.000
  • Gemiddelde verkooptijd 98
  • Prijsverschil afgelopen jaar € 0
  • Aantal transacties 5
Meer informatie over Fikkert Agra-Vastgoed
Vraag direct een online makelaarsvergelijking aan in een paar minuten.

Top 5 plaatsen waar Fikkert Agra-Vastgoed verkoopt

Fikkert Agra-Vastgoed is het meeste actief in Bruntinge. Dit makelaarskantoor verkoopt verder wel in andere plaatsen, zoals te zien is in de top plaatsen waar Fikkert Agra-Vastgoed woningen verkoopt. Daarnaast verkoopt Fikkert Agra-Vastgoed ook woningen in andere plaatsen.

Makelaar Aantal transacties Gemiddelde prijs
Dalen 1 € 475.000
Wezup 1 € 795.000
Hollandscheveld 1 € 675.000
Nieuw-Balinge 1 € 599.000
Ruinen 1 € 450.000

Type woningen die Fikkert Agra-Vastgoed verkoopt

Naast het prijssegment waar een makelaar actief is, is het type woning van belang. Iedere makelaar verkoopt meer of minder van een specifiek woningtype. Uit het overzicht hieronder is te zien dat Fikkert Agra-Vastgoed diverse woningtype heeft verkocht de afgelopen 12 maanden. Het type woning wat Fikkert Agra-Vastgoed het meeste verkoopt is vrijstaande woning.

vrijstaande woning
100%

Veelgestelde vragen over de huizenmarkt in Fikkert Agra-Vastgoed

Wat kost Fikkert Agra-Vastgoed bij de verkoop van een huis?

+

Het kantoor bepaald hun eigen prijs. Over het algemeen rekenen makelaars een courtage van 1% tot 1,5%. Dit is waarom de minimale makelaarskosten € 6.000 zijn. De maximale kosten zijn € € 9.000. Dit is echter aan de hoge kant.

Wat zijn de kosten van Fikkert Agra-Vastgoed voor de diensten als aankoopmakelaar?

+

Als aankoopmakelaar wil je altijd een vast bedrag. Wanneer Fikkert Agra-Vastgoed je als aankoopmakelaar helpt zullen de prijzen waarschijnlijk tussen 0,5% en 0,75% van de aankoopsom liggen. Dit is gemiddeld tussen de € € 3.000 en de € 4.500.

Waar is Fikkert Agra-Vastgoed actief?

+

Fikkert Agra-Vastgoed heeft de afgelopen periode in 5 plaatsen woningen verkocht. Dit is onder meer in Dalen, Wezup, Hollandscheveld, Nieuw-Balinge en Ruinen.

In welk prijssegment is Fikkert Agra-Vastgoed actief?

+

Fikkert Agra-Vastgoed is actief in een hogere prijssegment. Dit is vergeleken met de plaats waar Fikkert Agra-Vastgoed actief is. De gemiddelde vraagprijs in de afgelopen twaalf maanden is € 599.000. De gemiddelde prijs per vierkante meter is € (geen data beschikbaar) per vierkante meter.

Soortgelijke makelaars in Bruntinge

Benieuwd welke makelaar vergelijkbaar is in de regio van Bruntinge en vergelijkbaar is aan Fikkert Agra-Vastgoed. Dit op basis van het aantal verkopen, de gemiddelde verkoopprijs en en mix van allerlei verkoopcijfers.

Hoe werkt het?

Voorkeuren

Selecteer jouw voorkeuren

Klik op de rode knop en selecteer jouw voorkeuren.

Selectie van makelaars

Selectie van beste makelaars

Selecteren de meest geschikte makelaars bij jouw voorkeuren.

Makelaars nemen contact op

Makelaars nemen contact op

De geselecteerde makelaars nemen vrijblijvend contact met je op.

contract

Jij kiest de makelaar

Tot slot kies jij de makelaar die bij jou past!