Makelaars in Nieuweroord

Vergelijk de prestaties van de makelaars

Hier vind je een overzicht van de recente ontwikkelingen op de woningmarkt in Nieuweroord, de gemiddelde vraagprijzen, de prestaties van makelaars en andere relevante statistieken.

In het afgelopen jaar zijn er 8 makelaars actief geweest in Nieuweroord. Deze makelaars ondersteunen je bij de woningtransacties. Een makelaar in Nieuweroord helpt bij het kopen of verkopen van een woning in buurten als Nieuweroord kern.

Wanneer je op zoek bent naar een makelaar in Nieuweroord zijn de statistieken en eerdere prestaties van de makelaars van belang.

Disclaimer: In Nieuweroord zijn er de afgelopen periode weinig huizen verkocht. Hierdoor kunnen de prijsverschillen erg groot zijn, omdat dit slechts gebaseerd is op enkele woningen.

Prestaties makelaars in Nieuweroord afgelopen 12 maanden

 • Gemiddelde vraagprijs € 401.000
 • Gemiddelde verkooptijd 68
 • Prijsverschil afgelopen jaar € 0
 • Aantal transacties 9
Meer informatie over jouw woning en de huizenmarkt in Nieuweroord
Vraag direct een online makelaarsvergelijking aan in een paar minuten.

Actuele huizenmarkt Nieuweroord

In Nieuweroord is de gemiddelde vraagprijs van de afgelopen 3 maanden voor een bestaand huis momenteel € (geen data beschikbaar). Vergeleken met dezelfde periode een jaar eerder is dit ongeveer gelijk van € 0 van de huidige vraagprijs. Dit zorgt ervoor dat hetzelfde aantal woningen in de verkoop gegaan zijn in Nieuweroord.

Bij de verkoop van een huis in Nieuweroord is op dit moment het gemiddelde oppervlakte 126 vierkante meter. Doordat de vraagprijs € (geen data beschikbaar) is, zorgt dat voor een gemiddelde vierkante meterprijs van welke onbekend is. Dit inzicht helpt wanneer je een huis wilt kopen of verkopen in Nieuweroord. Een lokale makelaar kan je verder adviseren of jouw bieding of vraagprijs van je woning goed is. Een makelaar uit Nieuweroord weet of de vraagprijs hoger of lager moet zijn dan € 401.000.

Het meest voorkomende energielabel in Nieuweroord is F. Dit energielabel geeft aan hoe energiezuinig de woningen in deze woonplaats zijn. Het kan belangrijk zijn voor kopers die waarde hechten aan duurzaamheid en energie-efficiëntie.

Deze statistieken en variabelen bieden een diepgaander inzicht in de woningmarkt en de prestaties van makelaars in Nieuweroord. Onthoud dat deze gegevens gebaseerd zijn op recente beschikbare informatie en dat ze onderhevig kunnen zijn aan veranderingen. Voor de meest actuele en gedetailleerde gegevens is het raadzaam om contact op te nemen met een lokale makelaar.

Meest verkopende makelaars in Nieuweroord

Benieuwd welke makelaar het beste presteert in Nieuweroord? Hieronder ontdek je welke makelaar het meeste woningen verkoopt in Nieuweroord. Dit gaat over de afgelopen 12 maanden. Het overzicht geeft aan dat Hup & Fidom Garantiemakelaars de meeste woningen heeft verkocht de afgelopen periode. Bij het vergelijken van verschillende makelaars in de top 5 van Nieuweroord, is het van belang om rekening te houden met zowel het aantal transacties, de verkoopprijs en de verkoopsnelheid van de makelaars uit de regio Nieuweroord.

Populaire buurten in Nieuweroord

Ga je een huis verkopen in een specifieke buurt in Nieuweroord? Of ben je juist op zoek naar een nieuw huis? Ontdek de populairste buurten van Nieuweroord. In iedere buurt zijn andere makelaars actief. Zo heeft iedere makelaar zijn eigen kwaliteiten.

 • 1. Nieuweroord kern

  Verkooptijd
  51 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 322.000
  Woningen verkocht
  5
 • 2. Verspreide huizen Nieuweroord

  Verkooptijd
  89 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 500.000
  Woningen verkocht
  4

Top 5 woningen verkocht in Nieuweroord

In Nieuweroord zijn de afgelopen maand 9 woningen verkocht. Makelaar Hup & Fidom Garantiemakelaars verkocht de duurste woning. Hieronder een overzicht van de top 5 woningen verkocht in Nieuweroord.

Scroll naar rechts om de hele tabel te bekijken.

Adres Makelaar Prijs
't Noorden 2 Schelhaas Makelaardij b.v. € 695.000
van de Wall Bakestraat 19 Volkerts Makelaardij € 525.000
Calkoenswijk 17 Lizet Krol Makelaardij € 489.000
Middenraai 58 a Bruins Makelaardij € 465.000
Middenraai 58 Hentenaar Makelaardij € 350.000

Veelgestelde vragen over de huizenmarkt in Nieuweroord

Hoeveel makelaars zijn er actief in Nieuweroord?

+

In de afgelopen 12 maanden zijn er 8 makelaars actief geweest in Nieuweroord. Deze makelaars hebben allemaal één of meer woningen verkocht in Nieuweroord.

Wat kost een makelaar in Nieuweroord?

+

De gemiddelde courtage van een makelaar in Nieuweroord is tussen de 1% en 1,21%. Daarom variëren de kosten van een makelaar in Nieuweroord van € 4.000 tot € 4.900.

Wat kost een aankoopmakelaar in Nieuweroord?

+

De kosten van een aankoopmakelaar in Nieuweroord zijn € 2.000 a € 3.000. De kosten van een aankoopmakelaar zijn vaak een vast bedrag. Gemiddeld kost een aankoopmakelaar 0,5% tot 0,75% van de aankoopsom.

Wie is de beste makelaar van Nieuweroord?

+

De meest verkopende makelaar van Nieuweroord is Hup & Fidom Garantiemakelaars. Dit betekent niet dat het de beste makelaar is. In Nieuweroord zijn meerdere makelaars actief met allemaal hun eigen specialiteit, zoals type woning, prijsklasse, verkoopstrategie en het verkoopnetwerk.

Kan je een gratis waardebepaling krijgen voor in Nieuweroord?

+

Een makelaar kan een gratis waardebepaling voor je huis uitvoeren. Om de gratis waardebepaling in Nieuweroord aan te vragen kun je de beste makelaars vergelijken. Op dat moment komen de 2 beste makelaars langs voor de gratis waardebepaling bij jouw woning in Nieuweroord.

Hoe werkt het?

Voorkeuren

Selecteer jouw voorkeuren

Klik op de rode knop en selecteer jouw voorkeuren.

Selectie van makelaars

Selectie van beste makelaars

Selecteren de meest geschikte makelaars bij jouw voorkeuren.

Makelaars nemen contact op

Makelaars nemen contact op

De geselecteerde makelaars nemen vrijblijvend contact met je op.

contract

Jij kiest de makelaar

Tot slot kies jij de makelaar die bij jou past!