Makelaars in Drieborg

Vergelijk de prestaties van de makelaars

Hier vind je een overzicht van de recente ontwikkelingen op de woningmarkt in Drieborg, de gemiddelde vraagprijzen, de prestaties van makelaars en andere relevante statistieken.

In het afgelopen jaar zijn er 5 makelaars actief geweest in Drieborg. Deze makelaars ondersteunen je bij de woningtransacties. Een makelaar in Drieborg helpt bij het kopen of verkopen van een woning in buurten als Drieborg-Centrum.

Wanneer je op zoek bent naar een makelaar in Drieborg zijn de statistieken en eerdere prestaties van de makelaars van belang.

Disclaimer: In Drieborg zijn er de afgelopen periode weinig huizen verkocht. Hierdoor kunnen de prijsverschillen erg groot zijn, omdat dit slechts gebaseerd is op enkele woningen.

Prestaties makelaars in Drieborg afgelopen 12 maanden

 • Gemiddelde vraagprijs € 177.000
 • Gemiddelde verkooptijd 48
 • Prijsverschil afgelopen jaar € 10.000
 • Aantal transacties 6
Meer informatie over jouw woning en de huizenmarkt in Drieborg
Vraag direct een online makelaarsvergelijking aan in een paar minuten.

Actuele huizenmarkt Drieborg

In Drieborg is de gemiddelde vraagprijs van de afgelopen 3 maanden voor een bestaand huis momenteel € 185.000. Vergeleken met dezelfde periode een jaar eerder is dit een stijging van € 10.000 van de huidige vraagprijs. Dit zorgt ervoor dat minder woningen in de verkoop gegaan zijn in Drieborg.

Bij de verkoop van een huis in Drieborg is op dit moment het gemiddelde oppervlakte 111 vierkante meter. Doordat de vraagprijs € 185.000 is, zorgt dat voor een gemiddelde vierkante meterprijs van 1700. Dit inzicht helpt wanneer je een huis wilt kopen of verkopen in Drieborg. Een lokale makelaar kan je verder adviseren of jouw bieding of vraagprijs van je woning goed is. Een makelaar uit Drieborg weet of de vraagprijs hoger of lager moet zijn dan € 177.000.

Het meest voorkomende energielabel in Drieborg is E. Dit energielabel geeft aan hoe energiezuinig de woningen in deze woonplaats zijn. Het kan belangrijk zijn voor kopers die waarde hechten aan duurzaamheid en energie-efficiëntie.

Deze statistieken en variabelen bieden een diepgaander inzicht in de woningmarkt en de prestaties van makelaars in Drieborg. Onthoud dat deze gegevens gebaseerd zijn op recente beschikbare informatie en dat ze onderhevig kunnen zijn aan veranderingen. Voor de meest actuele en gedetailleerde gegevens is het raadzaam om contact op te nemen met een lokale makelaar.

Meest verkopende makelaars in Drieborg

Benieuwd welke makelaar het beste presteert in Drieborg? Hieronder ontdek je welke makelaar het meeste woningen verkoopt in Drieborg. Dit gaat over de afgelopen 12 maanden. Het overzicht geeft aan dat Viva Makelaars Winschoten de meeste woningen heeft verkocht de afgelopen periode. Bij het vergelijken van verschillende makelaars in de top 5 van Drieborg, is het van belang om rekening te houden met zowel het aantal transacties, de verkoopprijs en de verkoopsnelheid van de makelaars uit de regio Drieborg.

 • Oost Makelaardij

  2. Oost Makelaardij

  Verkooptijd
  14 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 260.000
  Woningen verkocht
  1
 • Alders Makelaars

  3. Alders Makelaars

  Verkooptijd
  45 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 125.000
  Woningen verkocht
  1
 • Woonstee Makelaar B.V.

  4. Woonstee Makelaar B.V.

  Verkooptijd
  23 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 185.000
  Woningen verkocht
  1
 • Makelaar Idee B.V.

  5. Makelaar Idee B.V.

  Verkooptijd
  152 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 195.000
  Woningen verkocht
  1

Populaire buurten in Drieborg

Ga je een huis verkopen in een specifieke buurt in Drieborg? Of ben je juist op zoek naar een nieuw huis? Ontdek de populairste buurten van Drieborg. In iedere buurt zijn andere makelaars actief. Zo heeft iedere makelaar zijn eigen kwaliteiten.

 • 1. Drieborg-Centrum

  Verkooptijd
  48 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 177.000
  Woningen verkocht
  6

Top 5 woningen verkocht in Drieborg

In Drieborg zijn de afgelopen maand 6 woningen verkocht. Makelaar Viva Makelaars Winschoten verkocht de duurste woning. Hieronder een overzicht van de top 5 woningen verkocht in Drieborg.

Scroll naar rechts om de hele tabel te bekijken.

Adres Makelaar Prijs
Kroonborg 3 Oost Makelaardij € 259.500
Oudedijk 23 Makelaar Idee B.V. € 195.000
Ds.B.J.Aderstraat 6 Woonstee Makelaar B.V. € 185.000
L.Stekstraat 3 Viva Makelaars Winschoten € 149.500
het Laantje 6 Alders Makelaars € 125.000

Veelgestelde vragen over de huizenmarkt in Drieborg

Hoeveel makelaars zijn er actief in Drieborg?

+

In de afgelopen 12 maanden zijn er 5 makelaars actief geweest in Drieborg. Deze makelaars hebben allemaal één of meer woningen verkocht in Drieborg.

Wat kost een makelaar in Drieborg?

+

De gemiddelde courtage van een makelaar in Drieborg is tussen de 1% en 1,21%. Daarom variëren de kosten van een makelaar in Drieborg van € 1.800 tot € 2.100.

Wat kost een aankoopmakelaar in Drieborg?

+

De kosten van een aankoopmakelaar in Drieborg zijn € 900 a € 1.300. De kosten van een aankoopmakelaar zijn vaak een vast bedrag. Gemiddeld kost een aankoopmakelaar 0,5% tot 0,75% van de aankoopsom.

Wie is de beste makelaar van Drieborg?

+

De meest verkopende makelaar van Drieborg is Viva Makelaars Winschoten. Dit betekent niet dat het de beste makelaar is. In Drieborg zijn meerdere makelaars actief met allemaal hun eigen specialiteit, zoals type woning, prijsklasse, verkoopstrategie en het verkoopnetwerk.

Kan je een gratis waardebepaling krijgen voor in Drieborg?

+

Een makelaar kan een gratis waardebepaling voor je huis uitvoeren. Om de gratis waardebepaling in Drieborg aan te vragen kun je de beste makelaars vergelijken. Op dat moment komen de 2 beste makelaars langs voor de gratis waardebepaling bij jouw woning in Drieborg.

Hoe werkt het?

Voorkeuren

Selecteer jouw voorkeuren

Klik op de rode knop en selecteer jouw voorkeuren.

Selectie van makelaars

Selectie van beste makelaars

Selecteren de meest geschikte makelaars bij jouw voorkeuren.

Makelaars nemen contact op

Makelaars nemen contact op

De geselecteerde makelaars nemen vrijblijvend contact met je op.

contract

Jij kiest de makelaar

Tot slot kies jij de makelaar die bij jou past!