Makelaars in Mijnsheerenland

Vergelijk de prestaties van de makelaars

Hier vind je een overzicht van de recente ontwikkelingen op de woningmarkt in Mijnsheerenland, de gemiddelde vraagprijzen, de prestaties van makelaars en andere relevante statistieken.

In het afgelopen jaar zijn er 7 makelaars actief geweest in Mijnsheerenland. Deze makelaars ondersteunen je bij de woningtransacties. Een makelaar in Mijnsheerenland helpt bij het kopen of verkopen van een woning in buurten als Mijnsheerenland Woonkern.

Wanneer je op zoek bent naar een makelaar in Mijnsheerenland zijn de statistieken en eerdere prestaties van de makelaars van belang.

Prestaties makelaars in Mijnsheerenland afgelopen 12 maanden

 • Gemiddelde vraagprijs € 592.000
 • Gemiddelde verkooptijd 42
 • Prijsverschil afgelopen jaar € -379.000
 • Aantal transacties 21
Meer informatie over jouw woning en de huizenmarkt in Mijnsheerenland
Vraag direct een online makelaarsvergelijking aan in een paar minuten.

Actuele huizenmarkt Mijnsheerenland

In Mijnsheerenland is de gemiddelde vraagprijs van de afgelopen 3 maanden voor een bestaand huis momenteel € 364.000. Vergeleken met dezelfde periode een jaar eerder is dit een daling van € -379.000 van de huidige vraagprijs. Dit zorgt ervoor dat meer woningen in de verkoop gegaan zijn in Mijnsheerenland.

Bij de verkoop van een huis in Mijnsheerenland is op dit moment het gemiddelde oppervlakte 141 vierkante meter. Doordat de vraagprijs € 364.000 is, zorgt dat voor een gemiddelde vierkante meterprijs van 2600. Dit inzicht helpt wanneer je een huis wilt kopen of verkopen in Mijnsheerenland. Een lokale makelaar kan je verder adviseren of jouw bieding of vraagprijs van je woning goed is. Een makelaar uit Mijnsheerenland weet of de vraagprijs hoger of lager moet zijn dan € 592.000.

Het meest voorkomende energielabel in Mijnsheerenland is E. Dit energielabel geeft aan hoe energiezuinig de woningen in deze woonplaats zijn. Het kan belangrijk zijn voor kopers die waarde hechten aan duurzaamheid en energie-efficiëntie.

Deze statistieken en variabelen bieden een diepgaander inzicht in de woningmarkt en de prestaties van makelaars in Mijnsheerenland. Onthoud dat deze gegevens gebaseerd zijn op recente beschikbare informatie en dat ze onderhevig kunnen zijn aan veranderingen. Voor de meest actuele en gedetailleerde gegevens is het raadzaam om contact op te nemen met een lokale makelaar.

Meest verkopende makelaars in Mijnsheerenland

Benieuwd welke makelaar het beste presteert in Mijnsheerenland? Hieronder ontdek je welke makelaar het meeste woningen verkoopt in Mijnsheerenland. Dit gaat over de afgelopen 12 maanden. Het overzicht geeft aan dat Vrieling Makelaardij de meeste woningen heeft verkocht de afgelopen periode. Bij het vergelijken van verschillende makelaars in de top 5 van Mijnsheerenland, is het van belang om rekening te houden met zowel het aantal transacties, de verkoopprijs en de verkoopsnelheid van de makelaars uit de regio Mijnsheerenland.

 • Verkooptijd
  39 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 631.000
  Woningen verkocht
  3
 • Verkooptijd
  52 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 390.000
  Woningen verkocht
  2
 • Verkooptijd
  18 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 383.000
  Woningen verkocht
  2
 • Verkooptijd
  107 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 425.000
  Woningen verkocht
  1

Populaire buurten in Mijnsheerenland

Ga je een huis verkopen in een specifieke buurt in Mijnsheerenland? Of ben je juist op zoek naar een nieuw huis? Ontdek de populairste buurten van Mijnsheerenland. In iedere buurt zijn andere makelaars actief. Zo heeft iedere makelaar zijn eigen kwaliteiten.

 • 1. Mijnsheerenland Woonkern

  Verkooptijd
  36 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 624.000
  Woningen verkocht
  17
 • 2. Mijnsheerenland Buitengebied

  Verkooptijd
  70 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 460.000
  Woningen verkocht
  4

Top 5 woningen verkocht in Mijnsheerenland

In Mijnsheerenland zijn de afgelopen maand 21 woningen verkocht. Makelaar Vrieling Makelaardij verkocht de duurste woning. Hieronder een overzicht van de top 5 woningen verkocht in Mijnsheerenland.

Scroll naar rechts om de hele tabel te bekijken.

Adres Makelaar Prijs
Everocken 2 A Vrieling Makelaardij € 1.365.000
Vorderban 3 Ooms Makelaars € 1.275.000
Vingerling 49 Vrieling Makelaardij € 1.045.000
Cor Dirksestraat 22 Kolf Makelaardij OZ € 789.500
Burgemeester Van Walsumstraat 48 MarQuis Makelaars & Taxateurs € 748.000

Veelgestelde vragen over de huizenmarkt in Mijnsheerenland

Hoeveel makelaars zijn er actief in Mijnsheerenland?

+

In de afgelopen 12 maanden zijn er 7 makelaars actief geweest in Mijnsheerenland. Deze makelaars hebben allemaal één of meer woningen verkocht in Mijnsheerenland.

Wat kost een makelaar in Mijnsheerenland?

+

De gemiddelde courtage van een makelaar in Mijnsheerenland is tussen de 1% en 1,21%. Daarom variëren de kosten van een makelaar in Mijnsheerenland van € 5.900 tot € 7.200.

Wat kost een aankoopmakelaar in Mijnsheerenland?

+

De kosten van een aankoopmakelaar in Mijnsheerenland zijn € 3.000 a € 4.400. De kosten van een aankoopmakelaar zijn vaak een vast bedrag. Gemiddeld kost een aankoopmakelaar 0,5% tot 0,75% van de aankoopsom.

Wie is de beste makelaar van Mijnsheerenland?

+

De meest verkopende makelaar van Mijnsheerenland is Vrieling Makelaardij. Dit betekent niet dat het de beste makelaar is. In Mijnsheerenland zijn meerdere makelaars actief met allemaal hun eigen specialiteit, zoals type woning, prijsklasse, verkoopstrategie en het verkoopnetwerk.

Kan je een gratis waardebepaling krijgen voor in Mijnsheerenland?

+

Een makelaar kan een gratis waardebepaling voor je huis uitvoeren. Om de gratis waardebepaling in Mijnsheerenland aan te vragen kun je de beste makelaars vergelijken. Op dat moment komen de 2 beste makelaars langs voor de gratis waardebepaling bij jouw woning in Mijnsheerenland.

Hoe werkt het?

Voorkeuren

Selecteer jouw voorkeuren

Klik op de rode knop en selecteer jouw voorkeuren.

Selectie van makelaars

Selectie van beste makelaars

Selecteren de meest geschikte makelaars bij jouw voorkeuren.

Makelaars nemen contact op

Makelaars nemen contact op

De geselecteerde makelaars nemen vrijblijvend contact met je op.

contract

Jij kiest de makelaar

Tot slot kies jij de makelaar die bij jou past!