Appletree Makelaardij

Appletree Makelaardij is een makelaar gevestigd in ‘s-Gravendeel. Dit makelaarskantoor is een redelijk klein kantoor. Hierdoor verkoopt het kantoor in verhouding minder woningen dan andere makelaarskantoren in de regio. Met 1 vestiging, biedt Appletree Makelaardij hun uitgebreide diensten lokaal aan.

Dit makelaarskantoor is qua aantal woningtransacties redelijk klein. Appletree Makelaardij is een makelaar die woningen verkoopt die een redelijk gemiddelde verkoopprijs hebben ten opzichte van andere woningen in ‘s-Gravendeel en omgeving. De makelaar is daarom actief in een gemiddelde segment. Ontdek de belangrijkste statistieken van Appletree Makelaardij. Waar zij veel woningen verkopen, hoe snel de makelaar is en wat voor een soort makelaar de makelaar verkoopt.

Deze cijfers over de makelaar zijn op basis van openbare informatie. Er kunnen geen rechten worden ontleend aan de cijfers. De statistieken van makelaars kunnen afwijken van de daadwerkelijke prestaties doordat de informatie niet openbaar beschikbaar is.

Bij Appletree Makelaardij zijn er de afgelopen periode weinig huizen verkocht. Hierdoor kunnen de prijsverschillen erg groot zijn, omdat dit slechts gebaseerd is op enkele woningen.

Prestaties Appletree Makelaardij in de afgelopen 12 maanden

  • Gemiddelde vraagprijs € 413.000
  • Gemiddelde verkooptijd 102
  • Prijsverschil afgelopen jaar € 0
  • Aantal transacties 2
Meer informatie over Appletree Makelaardij
Vraag direct een online makelaarsvergelijking aan in een paar minuten.

Top 2 plaatsen waar Appletree Makelaardij verkoopt

Appletree Makelaardij is het meeste actief in ‘s-Gravendeel. Dit makelaarskantoor verkoopt verder wel in andere plaatsen, zoals te zien is in de top plaatsen waar Appletree Makelaardij woningen verkoopt. Daarnaast verkoopt Appletree Makelaardij ook woningen in andere plaatsen.

Makelaar Aantal transacties Gemiddelde prijs
Rotterdam 1 € 230.000
Amstelveen 1 € 595.000

Type woningen die Appletree Makelaardij verkoopt

Naast het prijssegment waar een makelaar actief is, is het type woning van belang. Iedere makelaar verkoopt meer of minder van een specifiek woningtype. Uit het overzicht hieronder is te zien dat Appletree Makelaardij diverse woningtype heeft verkocht de afgelopen 12 maanden. Het type woning wat Appletree Makelaardij het meeste verkoopt is 2 onder 1 kapwoning.

2 onder 1 kapwoning
60%
benedenwoning
20%
hoekwoning
20%

Veelgestelde vragen over de huizenmarkt in Appletree Makelaardij

Wat kost Appletree Makelaardij bij de verkoop van een huis?

+

Het kantoor bepaald hun eigen prijs. Over het algemeen rekenen makelaars een courtage van 1% tot 1,5%. Dit is waarom de minimale makelaarskosten € 4.100 zijn. De maximale kosten zijn € € 6.200. Dit is echter aan de hoge kant.

Wat zijn de kosten van Appletree Makelaardij voor de diensten als aankoopmakelaar?

+

Als aankoopmakelaar wil je altijd een vast bedrag. Wanneer Appletree Makelaardij je als aankoopmakelaar helpt zullen de prijzen waarschijnlijk tussen 0,5% en 0,75% van de aankoopsom liggen. Dit is gemiddeld tussen de € € 2.100 en de € 3.100.

Waar is Appletree Makelaardij actief?

+

Appletree Makelaardij heeft de afgelopen periode in 2 plaatsen woningen verkocht. Dit is onder meer in Rotterdam en Amstelveen.

In welk prijssegment is Appletree Makelaardij actief?

+

Appletree Makelaardij is actief in een gemiddelde prijssegment. Dit is vergeleken met de plaats waar Appletree Makelaardij actief is. De gemiddelde vraagprijs in de afgelopen twaalf maanden is € 413.000. De gemiddelde prijs per vierkante meter is € 3.400 per vierkante meter.

Soortgelijke makelaars in ‘s-Gravendeel

Benieuwd welke makelaar vergelijkbaar is in de regio van ‘s-Gravendeel en vergelijkbaar is aan Appletree Makelaardij. Dit op basis van het aantal verkopen, de gemiddelde verkoopprijs en en mix van allerlei verkoopcijfers.

Hoe werkt het?

Voorkeuren

Selecteer jouw voorkeuren

Klik op de rode knop en selecteer jouw voorkeuren.

Selectie van makelaars

Selectie van beste makelaars

Selecteren de meest geschikte makelaars bij jouw voorkeuren.

Makelaars nemen contact op

Makelaars nemen contact op

De geselecteerde makelaars nemen vrijblijvend contact met je op.

contract

Jij kiest de makelaar

Tot slot kies jij de makelaar die bij jou past!