Super Makelaar

Super Makelaar is een makelaar gevestigd in Haarlem. Dit makelaarskantoor is een redelijk klein kantoor. Hierdoor verkoopt het kantoor in verhouding minder woningen dan andere makelaarskantoren in de regio. Met 1 vestiging, biedt Super Makelaar hun uitgebreide diensten regionaal aan.

Dit makelaarskantoor is qua aantal woningtransacties redelijk klein. Super Makelaar is een makelaar die woningen verkoopt die een redelijk gemiddelde verkoopprijs hebben ten opzichte van andere woningen in Haarlem en omgeving. De makelaar is daarom actief in een gemiddelde segment. Ontdek de belangrijkste statistieken van Super Makelaar. Waar zij veel woningen verkopen, hoe snel de makelaar is en wat voor een soort makelaar de makelaar verkoopt.

Deze cijfers over de makelaar zijn op basis van openbare informatie. Er kunnen geen rechten worden ontleend aan de cijfers. De statistieken van makelaars kunnen afwijken van de daadwerkelijke prestaties doordat de informatie niet openbaar beschikbaar is.

Bij Super Makelaar zijn er de afgelopen periode weinig huizen verkocht. Hierdoor kunnen de prijsverschillen erg groot zijn, omdat dit slechts gebaseerd is op enkele woningen.

Prestaties Super Makelaar in de afgelopen 12 maanden

  • Gemiddelde vraagprijs € 513.000
  • Gemiddelde verkooptijd 22
  • Prijsverschil afgelopen jaar € 188.000
  • Aantal transacties 9
Meer informatie over Super Makelaar
Vraag direct een online makelaarsvergelijking aan in een paar minuten.

Top 5 plaatsen waar Super Makelaar verkoopt

Super Makelaar is het meeste actief in Haarlem. Dit makelaarskantoor verkoopt verder wel in andere plaatsen, zoals te zien is in de top plaatsen waar Super Makelaar woningen verkoopt. Daarnaast verkoopt Super Makelaar ook woningen in andere plaatsen.

Makelaar Aantal transacties Gemiddelde prijs
Haarlem 4 € 464.000
Den Haag 1 € 700.000
Velserbroek 1 € 535.000
Oostvoorne 1 € 575.000
Amersfoort 1 € 550.000

Type woningen die Super Makelaar verkoopt

Naast het prijssegment waar een makelaar actief is, is het type woning van belang. Iedere makelaar verkoopt meer of minder van een specifiek woningtype. Uit het overzicht hieronder is te zien dat Super Makelaar diverse woningtype heeft verkocht de afgelopen 12 maanden. Het type woning wat Super Makelaar het meeste verkoopt is tussenwoning.

tussenwoning
30%
benedenwoning
20%
maisonnette
20%
bovenwoning
10%
geschakelde 2 onder 1 kapwoning
10%
portiekflat
10%

Veelgestelde vragen over de huizenmarkt in Super Makelaar

Wat kost Super Makelaar bij de verkoop van een huis?

+

Het kantoor bepaald hun eigen prijs. Over het algemeen rekenen makelaars een courtage van 1% tot 1,5%. Dit is waarom de minimale makelaarskosten € 5.100 zijn. De maximale kosten zijn € € 7.700. Dit is echter aan de hoge kant.

Wat zijn de kosten van Super Makelaar voor de diensten als aankoopmakelaar?

+

Als aankoopmakelaar wil je altijd een vast bedrag. Wanneer Super Makelaar je als aankoopmakelaar helpt zullen de prijzen waarschijnlijk tussen 0,5% en 0,75% van de aankoopsom liggen. Dit is gemiddeld tussen de € € 2.600 en de € 3.800.

Waar is Super Makelaar actief?

+

Super Makelaar heeft de afgelopen periode in 5 plaatsen woningen verkocht. Dit is onder meer in Haarlem, Den Haag, Velserbroek, Oostvoorne en Amersfoort.

In welk prijssegment is Super Makelaar actief?

+

Super Makelaar is actief in een gemiddelde prijssegment. Dit is vergeleken met de plaats waar Super Makelaar actief is. De gemiddelde vraagprijs in de afgelopen twaalf maanden is € 513.000. De gemiddelde prijs per vierkante meter is € 3.100 per vierkante meter.

Soortgelijke makelaars in Haarlem

Benieuwd welke makelaar vergelijkbaar is in de regio van Haarlem en vergelijkbaar is aan Super Makelaar. Dit op basis van het aantal verkopen, de gemiddelde verkoopprijs en en mix van allerlei verkoopcijfers.

Hoe werkt het?

Voorkeuren

Selecteer jouw voorkeuren

Klik op de rode knop en selecteer jouw voorkeuren.

Selectie van makelaars

Selectie van beste makelaars

Selecteren de meest geschikte makelaars bij jouw voorkeuren.

Makelaars nemen contact op

Makelaars nemen contact op

De geselecteerde makelaars nemen vrijblijvend contact met je op.

contract

Jij kiest de makelaar

Tot slot kies jij de makelaar die bij jou past!