Makelaars in Santpoort-Zuid

Vergelijk de prestaties van de makelaars

Hier vind je een overzicht van de recente ontwikkelingen op de woningmarkt in Santpoort-Zuid, de gemiddelde vraagprijzen, de prestaties van makelaars en andere relevante statistieken.

In het afgelopen jaar zijn er 14 makelaars actief geweest in Santpoort-Zuid. Deze makelaars ondersteunen je bij de woningtransacties. Een makelaar in Santpoort-Zuid helpt bij het kopen of verkopen van een woning in buurten als Blekersbuurt.

Wanneer je op zoek bent naar een makelaar in Santpoort-Zuid zijn de statistieken en eerdere prestaties van de makelaars van belang.

Prestaties makelaars in Santpoort-Zuid afgelopen 12 maanden

 • Gemiddelde vraagprijs € 820.000
 • Gemiddelde verkooptijd 60
 • Prijsverschil afgelopen jaar € -20.000
 • Aantal transacties 25
Meer informatie over jouw woning en de huizenmarkt in Santpoort-Zuid
Vraag direct een online makelaarsvergelijking aan in een paar minuten.

Actuele huizenmarkt Santpoort-Zuid

In Santpoort-Zuid is de gemiddelde vraagprijs van de afgelopen 3 maanden voor een bestaand huis momenteel € 809.000. Vergeleken met dezelfde periode een jaar eerder is dit een daling van € -20.000 van de huidige vraagprijs. Dit zorgt ervoor dat meer woningen in de verkoop gegaan zijn in Santpoort-Zuid.

Bij de verkoop van een huis in Santpoort-Zuid is op dit moment het gemiddelde oppervlakte 138 vierkante meter. Doordat de vraagprijs € 809.000 is, zorgt dat voor een gemiddelde vierkante meterprijs van 5900. Dit inzicht helpt wanneer je een huis wilt kopen of verkopen in Santpoort-Zuid. Een lokale makelaar kan je verder adviseren of jouw bieding of vraagprijs van je woning goed is. Een makelaar uit Santpoort-Zuid weet of de vraagprijs hoger of lager moet zijn dan € 820.000.

Het meest voorkomende energielabel in Santpoort-Zuid is C. Dit energielabel geeft aan hoe energiezuinig de woningen in deze woonplaats zijn. Het kan belangrijk zijn voor kopers die waarde hechten aan duurzaamheid en energie-efficiëntie.

Deze statistieken en variabelen bieden een diepgaander inzicht in de woningmarkt en de prestaties van makelaars in Santpoort-Zuid. Onthoud dat deze gegevens gebaseerd zijn op recente beschikbare informatie en dat ze onderhevig kunnen zijn aan veranderingen. Voor de meest actuele en gedetailleerde gegevens is het raadzaam om contact op te nemen met een lokale makelaar.

Meest verkopende makelaars in Santpoort-Zuid

Benieuwd welke makelaar het beste presteert in Santpoort-Zuid? Hieronder ontdek je welke makelaar het meeste woningen verkoopt in Santpoort-Zuid. Dit gaat over de afgelopen 12 maanden. Het overzicht geeft aan dat VAN WAALWIJK VAN DOORN MAKELAARS de meeste woningen heeft verkocht de afgelopen periode. Bij het vergelijken van verschillende makelaars in de top 5 van Santpoort-Zuid, is het van belang om rekening te houden met zowel het aantal transacties, de verkoopprijs en de verkoopsnelheid van de makelaars uit de regio Santpoort-Zuid.

Populaire buurten in Santpoort-Zuid

Ga je een huis verkopen in een specifieke buurt in Santpoort-Zuid? Of ben je juist op zoek naar een nieuw huis? Ontdek de populairste buurten van Santpoort-Zuid. In iedere buurt zijn andere makelaars actief. Zo heeft iedere makelaar zijn eigen kwaliteiten.

 • 1. Blekersbuurt

  Verkooptijd
  57 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 682.000
  Woningen verkocht
  17
 • 2. Neethofbuurt

  Verkooptijd
  69 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 1.120.000
  Woningen verkocht
  6
 • 3. Rijkersparkbuurt

  Verkooptijd
  60 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 1.095.000
  Woningen verkocht
  2

Top 5 woningen verkocht in Santpoort-Zuid

In Santpoort-Zuid zijn de afgelopen maand 25 woningen verkocht. Makelaar VAN WAALWIJK VAN DOORN MAKELAARS verkocht de duurste woning. Hieronder een overzicht van de top 5 woningen verkocht in Santpoort-Zuid.

Scroll naar rechts om de hele tabel te bekijken.

Adres Makelaar Prijs
Vinkenbaan 32 Strumphler Makelaars € 1.645.000
Willem de Zwijgerlaan 50 DMC Overveen € 1.500.000
Albert Glasstraat 3 PUUR Makelaars € 1.325.000
Laurillardlaan 7 Rietgans. Makelaars in exclusief wonen € 1.289.000
Brederoodseweg 106 VAN WAALWIJK VAN DOORN MAKELAARS € 1.095.000

Veelgestelde vragen over de huizenmarkt in Santpoort-Zuid

Hoeveel makelaars zijn er actief in Santpoort-Zuid?

+

In de afgelopen 12 maanden zijn er 14 makelaars actief geweest in Santpoort-Zuid. Deze makelaars hebben allemaal één of meer woningen verkocht in Santpoort-Zuid.

Wat kost een makelaar in Santpoort-Zuid?

+

De gemiddelde courtage van een makelaar in Santpoort-Zuid is tussen de 1% en 1,21%. Daarom variëren de kosten van een makelaar in Santpoort-Zuid van € 8.200 tot € 9.900.

Wat kost een aankoopmakelaar in Santpoort-Zuid?

+

De kosten van een aankoopmakelaar in Santpoort-Zuid zijn € 4.100 a € 6.200. De kosten van een aankoopmakelaar zijn vaak een vast bedrag. Gemiddeld kost een aankoopmakelaar 0,5% tot 0,75% van de aankoopsom.

Wie is de beste makelaar van Santpoort-Zuid?

+

De meest verkopende makelaar van Santpoort-Zuid is VAN WAALWIJK VAN DOORN MAKELAARS. Dit betekent niet dat het de beste makelaar is. In Santpoort-Zuid zijn meerdere makelaars actief met allemaal hun eigen specialiteit, zoals type woning, prijsklasse, verkoopstrategie en het verkoopnetwerk.

Kan je een gratis waardebepaling krijgen voor in Santpoort-Zuid?

+

Een makelaar kan een gratis waardebepaling voor je huis uitvoeren. Om de gratis waardebepaling in Santpoort-Zuid aan te vragen kun je de beste makelaars vergelijken. Op dat moment komen de 2 beste makelaars langs voor de gratis waardebepaling bij jouw woning in Santpoort-Zuid.

Hoe werkt het?

Voorkeuren

Selecteer jouw voorkeuren

Klik op de rode knop en selecteer jouw voorkeuren.

Selectie van makelaars

Selectie van beste makelaars

Selecteren de meest geschikte makelaars bij jouw voorkeuren.

Makelaars nemen contact op

Makelaars nemen contact op

De geselecteerde makelaars nemen vrijblijvend contact met je op.

contract

Jij kiest de makelaar

Tot slot kies jij de makelaar die bij jou past!