Van der Schaaf & Kooijmans Makelaars & Taxateurs

Van der Schaaf & Kooijmans Makelaars & Taxateurs is een makelaar gevestigd in Bloemendaal. Dit makelaarskantoor is een groot kantoor. Hierdoor verkoopt het kantoor in verhouding meer woningen dan andere makelaarskantoren in de regio. Met 1 vestiging, biedt Van der Schaaf & Kooijmans Makelaars & Taxateurs hun uitgebreide diensten regionaal aan.

Dit makelaarskantoor is qua aantal woningtransacties groot. Van der Schaaf & Kooijmans Makelaars & Taxateurs is een makelaar die woningen verkoopt die een wat lagere verkoopprijs hebben ten opzichte van andere woningen in Bloemendaal en omgeving. De makelaar is daarom actief in een wat lagere segment. Ontdek de belangrijkste statistieken van Van der Schaaf & Kooijmans Makelaars & Taxateurs. Waar zij veel woningen verkopen, hoe snel de makelaar is en wat voor een soort makelaar de makelaar verkoopt.

Deze cijfers over de makelaar zijn op basis van openbare informatie. Er kunnen geen rechten worden ontleend aan de cijfers. De statistieken van makelaars kunnen afwijken van de daadwerkelijke prestaties doordat de informatie niet openbaar beschikbaar is.

Prestaties Van der Schaaf & Kooijmans Makelaars & Taxateurs in de afgelopen 12 maanden

  • Gemiddelde vraagprijs € 569.000
  • Gemiddelde verkooptijd 37
  • Prijsverschil afgelopen jaar € 100.000
  • Aantal transacties 54
Meer informatie over Van der Schaaf & Kooijmans Makelaars & Taxateurs
Vraag direct een online makelaarsvergelijking aan in een paar minuten.

Top 5 plaatsen waar Van der Schaaf & Kooijmans Makelaars & Taxateurs verkoopt

Van der Schaaf & Kooijmans Makelaars & Taxateurs is het meeste actief in Bloemendaal. Dit makelaarskantoor verkoopt verder wel in andere plaatsen, zoals te zien is in de top plaatsen waar Van der Schaaf & Kooijmans Makelaars & Taxateurs woningen verkoopt. Daarnaast verkoopt Van der Schaaf & Kooijmans Makelaars & Taxateurs ook woningen in andere plaatsen.

Makelaar Aantal transacties Gemiddelde prijs
Haarlem 31 € 539.000
Bloemendaal 4 € 690.000
Velserbroek 3 € 515.000
Driehuis NH 2 € 517.000
Santpoort-Noord 2 € 945.000

Type woningen die Van der Schaaf & Kooijmans Makelaars & Taxateurs verkoopt

Naast het prijssegment waar een makelaar actief is, is het type woning van belang. Iedere makelaar verkoopt meer of minder van een specifiek woningtype. Uit het overzicht hieronder is te zien dat Van der Schaaf & Kooijmans Makelaars & Taxateurs diverse woningtype heeft verkocht de afgelopen 12 maanden. Het type woning wat Van der Schaaf & Kooijmans Makelaars & Taxateurs het meeste verkoopt is tussenwoning.

tussenwoning
47%
portiekflat
19%
hoekwoning
9%
benedenwoning
5%
galerijflat
5%
bovenwoning
4%
eindwoning
4%
maisonnette
4%
2 onder 1 kapwoning
2%
vrijstaande woning
2%

Veelgestelde vragen over de huizenmarkt in Van der Schaaf & Kooijmans Makelaars & Taxateurs

Wat kost Van der Schaaf & Kooijmans Makelaars & Taxateurs bij de verkoop van een huis?

+

Het kantoor bepaald hun eigen prijs. Over het algemeen rekenen makelaars een courtage van 1% tot 1,5%. Dit is waarom de minimale makelaarskosten € 5.700 zijn. De maximale kosten zijn € € 8.500. Dit is echter aan de hoge kant.

Wat zijn de kosten van Van der Schaaf & Kooijmans Makelaars & Taxateurs voor de diensten als aankoopmakelaar?

+

Als aankoopmakelaar wil je altijd een vast bedrag. Wanneer Van der Schaaf & Kooijmans Makelaars & Taxateurs je als aankoopmakelaar helpt zullen de prijzen waarschijnlijk tussen 0,5% en 0,75% van de aankoopsom liggen. Dit is gemiddeld tussen de € € 2.800 en de € 4.300.

Waar is Van der Schaaf & Kooijmans Makelaars & Taxateurs actief?

+

Van der Schaaf & Kooijmans Makelaars & Taxateurs heeft de afgelopen periode in 5 plaatsen woningen verkocht. Dit is onder meer in Haarlem, Bloemendaal, Velserbroek, Driehuis NH en Santpoort-Noord.

In welk prijssegment is Van der Schaaf & Kooijmans Makelaars & Taxateurs actief?

+

Van der Schaaf & Kooijmans Makelaars & Taxateurs is actief in een wat lagere prijssegment. Dit is vergeleken met de plaats waar Van der Schaaf & Kooijmans Makelaars & Taxateurs actief is. De gemiddelde vraagprijs in de afgelopen twaalf maanden is € 569.000. De gemiddelde prijs per vierkante meter is € 5.500 per vierkante meter.

Soortgelijke makelaars in Bloemendaal

Benieuwd welke makelaar vergelijkbaar is in de regio van Bloemendaal en vergelijkbaar is aan Van der Schaaf & Kooijmans Makelaars & Taxateurs. Dit op basis van het aantal verkopen, de gemiddelde verkoopprijs en en mix van allerlei verkoopcijfers.

Hoe werkt het?

Voorkeuren

Selecteer jouw voorkeuren

Klik op de rode knop en selecteer jouw voorkeuren.

Selectie van makelaars

Selectie van beste makelaars

Selecteren de meest geschikte makelaars bij jouw voorkeuren.

Makelaars nemen contact op

Makelaars nemen contact op

De geselecteerde makelaars nemen vrijblijvend contact met je op.

contract

Jij kiest de makelaar

Tot slot kies jij de makelaar die bij jou past!