Makelaars in Spaarndam

Vergelijk de prestaties van de makelaars

Hier vind je een overzicht van de recente ontwikkelingen op de woningmarkt in Spaarndam, de gemiddelde vraagprijzen, de prestaties van makelaars en andere relevante statistieken.

In het afgelopen jaar zijn er 15 makelaars actief geweest in Spaarndam. Deze makelaars ondersteunen je bij de woningtransacties. Een makelaar in Spaarndam helpt bij het kopen of verkopen van een woning in buurten als Spaarndam.

Wanneer je op zoek bent naar een makelaar in Spaarndam zijn de statistieken en eerdere prestaties van de makelaars van belang.

Prestaties makelaars in Spaarndam afgelopen 12 maanden

 • Gemiddelde vraagprijs € 585.000
 • Gemiddelde verkooptijd 40
 • Prijsverschil afgelopen jaar € -173.000
 • Aantal transacties 29
Meer informatie over jouw woning en de huizenmarkt in Spaarndam
Vraag direct een online makelaarsvergelijking aan in een paar minuten.

Actuele huizenmarkt Spaarndam

In Spaarndam is de gemiddelde vraagprijs van de afgelopen 3 maanden voor een bestaand huis momenteel € 566.000. Vergeleken met dezelfde periode een jaar eerder is dit een daling van € -173.000 van de huidige vraagprijs. Dit zorgt ervoor dat minder woningen in de verkoop gegaan zijn in Spaarndam.

Bij de verkoop van een huis in Spaarndam is op dit moment het gemiddelde oppervlakte 137 vierkante meter. Doordat de vraagprijs € 566.000 is, zorgt dat voor een gemiddelde vierkante meterprijs van 4100. Dit inzicht helpt wanneer je een huis wilt kopen of verkopen in Spaarndam. Een lokale makelaar kan je verder adviseren of jouw bieding of vraagprijs van je woning goed is. Een makelaar uit Spaarndam weet of de vraagprijs hoger of lager moet zijn dan € 585.000.

Het meest voorkomende energielabel in Spaarndam is A. Dit energielabel geeft aan hoe energiezuinig de woningen in deze woonplaats zijn. Het kan belangrijk zijn voor kopers die waarde hechten aan duurzaamheid en energie-efficiëntie.

Deze statistieken en variabelen bieden een diepgaander inzicht in de woningmarkt en de prestaties van makelaars in Spaarndam. Onthoud dat deze gegevens gebaseerd zijn op recente beschikbare informatie en dat ze onderhevig kunnen zijn aan veranderingen. Voor de meest actuele en gedetailleerde gegevens is het raadzaam om contact op te nemen met een lokale makelaar.

Meest verkopende makelaars in Spaarndam

Benieuwd welke makelaar het beste presteert in Spaarndam? Hieronder ontdek je welke makelaar het meeste woningen verkoopt in Spaarndam. Dit gaat over de afgelopen 12 maanden. Het overzicht geeft aan dat Bon & Breed Makelaardij de meeste woningen heeft verkocht de afgelopen periode. Bij het vergelijken van verschillende makelaars in de top 5 van Spaarndam, is het van belang om rekening te houden met zowel het aantal transacties, de verkoopprijs en de verkoopsnelheid van de makelaars uit de regio Spaarndam.

Populaire buurten in Spaarndam

Ga je een huis verkopen in een specifieke buurt in Spaarndam? Of ben je juist op zoek naar een nieuw huis? Ontdek de populairste buurten van Spaarndam. In iedere buurt zijn andere makelaars actief. Zo heeft iedere makelaar zijn eigen kwaliteiten.

 • 1. Spaarndam

  Verkooptijd
  40 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 590.000
  Woningen verkocht
  28
 • 2. Spaarndam Omgeving

  Verkooptijd
  33 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 450.000
  Woningen verkocht
  1

Top 5 woningen verkocht in Spaarndam

In Spaarndam zijn de afgelopen maand 29 woningen verkocht. Makelaar Bon & Breed Makelaardij verkocht de duurste woning. Hieronder een overzicht van de top 5 woningen verkocht in Spaarndam.

Scroll naar rechts om de hele tabel te bekijken.

Adres Makelaar Prijs
Lagedijk 78 Parkhage Makelaars € 1.295.000
Talesiuspark 3 Bon & Breed Makelaardij € 895.000
Rijnland 101 Omaco Makelaars € 875.000
Lagedijk 49 NIEUW! Makelaardij B.V. € 875.000
Floris Balthasarstraat 2 Hugtenburg & de Vries makelaars € 750.000

Veelgestelde vragen over de huizenmarkt in Spaarndam

Hoeveel makelaars zijn er actief in Spaarndam?

+

In de afgelopen 12 maanden zijn er 15 makelaars actief geweest in Spaarndam. Deze makelaars hebben allemaal één of meer woningen verkocht in Spaarndam.

Wat kost een makelaar in Spaarndam?

+

De gemiddelde courtage van een makelaar in Spaarndam is tussen de 1% en 1,21%. Daarom variëren de kosten van een makelaar in Spaarndam van € 5.900 tot € 7.100.

Wat kost een aankoopmakelaar in Spaarndam?

+

De kosten van een aankoopmakelaar in Spaarndam zijn € 2.900 a € 4.400. De kosten van een aankoopmakelaar zijn vaak een vast bedrag. Gemiddeld kost een aankoopmakelaar 0,5% tot 0,75% van de aankoopsom.

Wie is de beste makelaar van Spaarndam?

+

De meest verkopende makelaar van Spaarndam is Bon & Breed Makelaardij. Dit betekent niet dat het de beste makelaar is. In Spaarndam zijn meerdere makelaars actief met allemaal hun eigen specialiteit, zoals type woning, prijsklasse, verkoopstrategie en het verkoopnetwerk.

Kan je een gratis waardebepaling krijgen voor in Spaarndam?

+

Een makelaar kan een gratis waardebepaling voor je huis uitvoeren. Om de gratis waardebepaling in Spaarndam aan te vragen kun je de beste makelaars vergelijken. Op dat moment komen de 2 beste makelaars langs voor de gratis waardebepaling bij jouw woning in Spaarndam.

Hoe werkt het?

Voorkeuren

Selecteer jouw voorkeuren

Klik op de rode knop en selecteer jouw voorkeuren.

Selectie van makelaars

Selectie van beste makelaars

Selecteren de meest geschikte makelaars bij jouw voorkeuren.

Makelaars nemen contact op

Makelaars nemen contact op

De geselecteerde makelaars nemen vrijblijvend contact met je op.

contract

Jij kiest de makelaar

Tot slot kies jij de makelaar die bij jou past!