gWoon Makelaars

gWoon Makelaars is een makelaar gevestigd in Hoofddorp. Dit makelaarskantoor is een gemiddeld kantoor. Hierdoor verkoopt het kantoor in verhouding ongeveer evenveel woningen als andere makelaarskantoren in de regio. Met 1 vestiging, biedt gWoon Makelaars hun uitgebreide diensten regionaal aan.

Dit makelaarskantoor is qua aantal woningtransacties gemiddeld. gWoon Makelaars is een makelaar die woningen verkoopt die een redelijk gemiddelde verkoopprijs hebben ten opzichte van andere woningen in Hoofddorp en omgeving. De makelaar is daarom actief in een gemiddelde segment. Ontdek de belangrijkste statistieken van gWoon Makelaars. Waar zij veel woningen verkopen, hoe snel de makelaar is en wat voor een soort makelaar de makelaar verkoopt.

Deze cijfers over de makelaar zijn op basis van openbare informatie. Er kunnen geen rechten worden ontleend aan de cijfers. De statistieken van makelaars kunnen afwijken van de daadwerkelijke prestaties doordat de informatie niet openbaar beschikbaar is.

Prestaties gWoon Makelaars in de afgelopen 12 maanden

  • Gemiddelde vraagprijs € 479.000
  • Gemiddelde verkooptijd 36
  • Prijsverschil afgelopen jaar € 13.000
  • Aantal transacties 22
Meer informatie over gWoon Makelaars
Vraag direct een online makelaarsvergelijking aan in een paar minuten.

Top 5 plaatsen waar gWoon Makelaars verkoopt

gWoon Makelaars is het meeste actief in Hoofddorp. Dit makelaarskantoor verkoopt verder wel in andere plaatsen, zoals te zien is in de top plaatsen waar gWoon Makelaars woningen verkoopt. Daarnaast verkoopt gWoon Makelaars ook woningen in andere plaatsen.

Makelaar Aantal transacties Gemiddelde prijs
Hoofddorp 15 € 461.000
Haarlem 2 € 382.000
Amsterdam 2 € 319.000
Nieuw-Vennep 1 € 525.000
Badhoevedorp 1 € 1.175.000

Type woningen die gWoon Makelaars verkoopt

Naast het prijssegment waar een makelaar actief is, is het type woning van belang. Iedere makelaar verkoopt meer of minder van een specifiek woningtype. Uit het overzicht hieronder is te zien dat gWoon Makelaars diverse woningtype heeft verkocht de afgelopen 12 maanden. Het type woning wat gWoon Makelaars het meeste verkoopt is tussenwoning.

tussenwoning
50%
portiekflat
17%
benedenwoning
8%
hoekwoning
8%
galerijflat
4%
geschakelde woning
4%
portiekwoning
4%
vrijstaande woning
4%

Veelgestelde vragen over de huizenmarkt in gWoon Makelaars

Wat kost gWoon Makelaars bij de verkoop van een huis?

+

Het kantoor bepaald hun eigen prijs. Over het algemeen rekenen makelaars een courtage van 1% tot 1,5%. Dit is waarom de minimale makelaarskosten € 4.800 zijn. De maximale kosten zijn € € 7.200. Dit is echter aan de hoge kant.

Wat zijn de kosten van gWoon Makelaars voor de diensten als aankoopmakelaar?

+

Als aankoopmakelaar wil je altijd een vast bedrag. Wanneer gWoon Makelaars je als aankoopmakelaar helpt zullen de prijzen waarschijnlijk tussen 0,5% en 0,75% van de aankoopsom liggen. Dit is gemiddeld tussen de € € 2.400 en de € 3.600.

Waar is gWoon Makelaars actief?

+

gWoon Makelaars heeft de afgelopen periode in 5 plaatsen woningen verkocht. Dit is onder meer in Hoofddorp, Haarlem, Amsterdam, Nieuw-Vennep en Badhoevedorp.

In welk prijssegment is gWoon Makelaars actief?

+

gWoon Makelaars is actief in een gemiddelde prijssegment. Dit is vergeleken met de plaats waar gWoon Makelaars actief is. De gemiddelde vraagprijs in de afgelopen twaalf maanden is € 479.000. De gemiddelde prijs per vierkante meter is € 4.500 per vierkante meter.

Soortgelijke makelaars in Hoofddorp

Benieuwd welke makelaar vergelijkbaar is in de regio van Hoofddorp en vergelijkbaar is aan gWoon Makelaars. Dit op basis van het aantal verkopen, de gemiddelde verkoopprijs en en mix van allerlei verkoopcijfers.

Hoe werkt het?

Voorkeuren

Selecteer jouw voorkeuren

Klik op de rode knop en selecteer jouw voorkeuren.

Selectie van makelaars

Selectie van beste makelaars

Selecteren de meest geschikte makelaars bij jouw voorkeuren.

Makelaars nemen contact op

Makelaars nemen contact op

De geselecteerde makelaars nemen vrijblijvend contact met je op.

contract

Jij kiest de makelaar

Tot slot kies jij de makelaar die bij jou past!