Angela den Hartog makelaardij

Angela den Hartog makelaardij is een makelaar gevestigd in Alphen aan den Rijn. Dit makelaarskantoor is een redelijk klein kantoor. Hierdoor verkoopt het kantoor in verhouding minder woningen dan andere makelaarskantoren in de regio. Met 1 vestiging, biedt Angela den Hartog makelaardij hun uitgebreide diensten regionaal aan.

Dit makelaarskantoor is qua aantal woningtransacties redelijk klein. Angela den Hartog makelaardij is een makelaar die woningen verkoopt die een hogere verkoopprijs hebben ten opzichte van andere woningen in Alphen aan den Rijn en omgeving. De makelaar is daarom actief in een gemiddelde segment. Ontdek de belangrijkste statistieken van Angela den Hartog makelaardij. Waar zij veel woningen verkopen, hoe snel de makelaar is en wat voor een soort makelaar de makelaar verkoopt.

Deze cijfers over de makelaar zijn op basis van openbare informatie. Er kunnen geen rechten worden ontleend aan de cijfers. De statistieken van makelaars kunnen afwijken van de daadwerkelijke prestaties doordat de informatie niet openbaar beschikbaar is.

Prestaties Angela den Hartog makelaardij in de afgelopen 12 maanden

  • Gemiddelde vraagprijs € 444.000
  • Gemiddelde verkooptijd 48
  • Prijsverschil afgelopen jaar € -84.000
  • Aantal transacties 26
Meer informatie over Angela den Hartog makelaardij
Vraag direct een online makelaarsvergelijking aan in een paar minuten.

Top 5 plaatsen waar Angela den Hartog makelaardij verkoopt

Angela den Hartog makelaardij is het meeste actief in Alphen aan den Rijn. Dit makelaarskantoor verkoopt verder wel in andere plaatsen, zoals te zien is in de top plaatsen waar Angela den Hartog makelaardij woningen verkoopt. Daarnaast verkoopt Angela den Hartog makelaardij ook woningen in andere plaatsen.

Makelaar Aantal transacties Gemiddelde prijs
Alphen aan den Rijn 14 € 506.000
Utrecht 2 € 297.000
Woubrugge 2 € 460.000
Rotterdam 1 € 315.000
Ter Aar 1 € 375.000

Type woningen die Angela den Hartog makelaardij verkoopt

Naast het prijssegment waar een makelaar actief is, is het type woning van belang. Iedere makelaar verkoopt meer of minder van een specifiek woningtype. Uit het overzicht hieronder is te zien dat Angela den Hartog makelaardij diverse woningtype heeft verkocht de afgelopen 12 maanden. Het type woning wat Angela den Hartog makelaardij het meeste verkoopt is benedenwoning.

benedenwoning
16%
tussenwoning
16%
2 onder 1 kapwoning
13%
eindwoning
10%
galerijflat
10%
hoekwoning
6%
portiekflat
6%
vrijstaande woning
6%
bovenwoning
3%
geschakelde 2 onder 1 kapwoning
3%
geschakelde woning
3%
halfvrijstaande woning
3%
portiekwoning
3%

Veelgestelde vragen over de huizenmarkt in Angela den Hartog makelaardij

Wat kost Angela den Hartog makelaardij bij de verkoop van een huis?

+

Het kantoor bepaald hun eigen prijs. Over het algemeen rekenen makelaars een courtage van 1% tot 1,5%. Dit is waarom de minimale makelaarskosten € 4.400 zijn. De maximale kosten zijn € € 6.700. Dit is echter aan de hoge kant.

Wat zijn de kosten van Angela den Hartog makelaardij voor de diensten als aankoopmakelaar?

+

Als aankoopmakelaar wil je altijd een vast bedrag. Wanneer Angela den Hartog makelaardij je als aankoopmakelaar helpt zullen de prijzen waarschijnlijk tussen 0,5% en 0,75% van de aankoopsom liggen. Dit is gemiddeld tussen de € € 2.200 en de € 3.300.

Waar is Angela den Hartog makelaardij actief?

+

Angela den Hartog makelaardij heeft de afgelopen periode in 5 plaatsen woningen verkocht. Dit is onder meer in Alphen aan den Rijn, Utrecht, Woubrugge, Rotterdam en Ter Aar.

In welk prijssegment is Angela den Hartog makelaardij actief?

+

Angela den Hartog makelaardij is actief in een gemiddelde prijssegment. Dit is vergeleken met de plaats waar Angela den Hartog makelaardij actief is. De gemiddelde vraagprijs in de afgelopen twaalf maanden is € 444.000. De gemiddelde prijs per vierkante meter is € 3.500 per vierkante meter.

Soortgelijke makelaars in Alphen aan den Rijn

Benieuwd welke makelaar vergelijkbaar is in de regio van Alphen aan den Rijn en vergelijkbaar is aan Angela den Hartog makelaardij. Dit op basis van het aantal verkopen, de gemiddelde verkoopprijs en en mix van allerlei verkoopcijfers.

Hoe werkt het?

Voorkeuren

Selecteer jouw voorkeuren

Klik op de rode knop en selecteer jouw voorkeuren.

Selectie van makelaars

Selectie van beste makelaars

Selecteren de meest geschikte makelaars bij jouw voorkeuren.

Makelaars nemen contact op

Makelaars nemen contact op

De geselecteerde makelaars nemen vrijblijvend contact met je op.

contract

Jij kiest de makelaar

Tot slot kies jij de makelaar die bij jou past!