Makelaars in Hazerswoude-Rijndijk

Vergelijk de prestaties van de makelaars

Hier vind je een overzicht van de recente ontwikkelingen op de woningmarkt in Hazerswoude-Rijndijk, de gemiddelde vraagprijzen, de prestaties van makelaars en andere relevante statistieken.

In het afgelopen jaar zijn er 13 makelaars actief geweest in Hazerswoude-Rijndijk. Deze makelaars ondersteunen je bij de woningtransacties. Een makelaar in Hazerswoude-Rijndijk helpt bij het kopen of verkopen van een woning in buurten als Zonneveld.

Wanneer je op zoek bent naar een makelaar in Hazerswoude-Rijndijk zijn de statistieken en eerdere prestaties van de makelaars van belang.

Prestaties makelaars in Hazerswoude-Rijndijk afgelopen 12 maanden

 • Gemiddelde vraagprijs € 387.000
 • Gemiddelde verkooptijd 44
 • Prijsverschil afgelopen jaar € -10.000
 • Aantal transacties 32
Meer informatie over jouw woning en de huizenmarkt in Hazerswoude-Rijndijk
Vraag direct een online makelaarsvergelijking aan in een paar minuten.

Actuele huizenmarkt Hazerswoude-Rijndijk

In Hazerswoude-Rijndijk is de gemiddelde vraagprijs van de afgelopen 3 maanden voor een bestaand huis momenteel € 326.000. Vergeleken met dezelfde periode een jaar eerder is dit een daling van € -10.000 van de huidige vraagprijs. Dit zorgt ervoor dat meer woningen in de verkoop gegaan zijn in Hazerswoude-Rijndijk.

Bij de verkoop van een huis in Hazerswoude-Rijndijk is op dit moment het gemiddelde oppervlakte 103 vierkante meter. Doordat de vraagprijs € 326.000 is, zorgt dat voor een gemiddelde vierkante meterprijs van 3200. Dit inzicht helpt wanneer je een huis wilt kopen of verkopen in Hazerswoude-Rijndijk. Een lokale makelaar kan je verder adviseren of jouw bieding of vraagprijs van je woning goed is. Een makelaar uit Hazerswoude-Rijndijk weet of de vraagprijs hoger of lager moet zijn dan € 387.000.

Het meest voorkomende energielabel in Hazerswoude-Rijndijk is C. Dit energielabel geeft aan hoe energiezuinig de woningen in deze woonplaats zijn. Het kan belangrijk zijn voor kopers die waarde hechten aan duurzaamheid en energie-efficiëntie.

Deze statistieken en variabelen bieden een diepgaander inzicht in de woningmarkt en de prestaties van makelaars in Hazerswoude-Rijndijk. Onthoud dat deze gegevens gebaseerd zijn op recente beschikbare informatie en dat ze onderhevig kunnen zijn aan veranderingen. Voor de meest actuele en gedetailleerde gegevens is het raadzaam om contact op te nemen met een lokale makelaar.

Meest verkopende makelaars in Hazerswoude-Rijndijk

Benieuwd welke makelaar het beste presteert in Hazerswoude-Rijndijk? Hieronder ontdek je welke makelaar het meeste woningen verkoopt in Hazerswoude-Rijndijk. Dit gaat over de afgelopen 12 maanden. Het overzicht geeft aan dat Yvonne Segaar Makelaars de meeste woningen heeft verkocht de afgelopen periode. Bij het vergelijken van verschillende makelaars in de top 5 van Hazerswoude-Rijndijk, is het van belang om rekening te houden met zowel het aantal transacties, de verkoopprijs en de verkoopsnelheid van de makelaars uit de regio Hazerswoude-Rijndijk.

 • Verkooptijd
  26 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 384.000
  Woningen verkocht
  5
 • Verkooptijd
  56 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 401.000
  Woningen verkocht
  4
 • Verkooptijd
  70 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 418.000
  Woningen verkocht
  3
 • Verkooptijd
  31 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 295.000
  Woningen verkocht
  2

Populaire buurten in Hazerswoude-Rijndijk

Ga je een huis verkopen in een specifieke buurt in Hazerswoude-Rijndijk? Of ben je juist op zoek naar een nieuw huis? Ontdek de populairste buurten van Hazerswoude-Rijndijk. In iedere buurt zijn andere makelaars actief. Zo heeft iedere makelaar zijn eigen kwaliteiten.

 • 1. Zonneveld

  Verkooptijd
  56 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 391.000
  Woningen verkocht
  14
 • 2. Rhynenburch

  Verkooptijd
  34 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 337.000
  Woningen verkocht
  8
 • 3. Buitengebied Hazerswoude-Rijndijk

  Verkooptijd
  43 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 370.000
  Woningen verkocht
  5
 • 4. Rijndijk

  Verkooptijd
  31 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 476.000
  Woningen verkocht
  5

Top 5 woningen verkocht in Hazerswoude-Rijndijk

In Hazerswoude-Rijndijk zijn de afgelopen maand 32 woningen verkocht. Makelaar Yvonne Segaar Makelaars verkocht de duurste woning. Hieronder een overzicht van de top 5 woningen verkocht in Hazerswoude-Rijndijk.

Scroll naar rechts om de hele tabel te bekijken.

Adres Makelaar Prijs
Rijndijk 113 Mooij Huis Makelaardij € 900.000
Vondellaan 1 De Wekker Wonen € 585.000
van Beethovenlaan 57 Yvonne Segaar Makelaars € 550.000
Rijndijk 94 A De Huizenbeurs € 550.000
Kreeftstraat 2 Koppes Makelaardij bv € 515.000

Veelgestelde vragen over de huizenmarkt in Hazerswoude-Rijndijk

Hoeveel makelaars zijn er actief in Hazerswoude-Rijndijk?

+

In de afgelopen 12 maanden zijn er 13 makelaars actief geweest in Hazerswoude-Rijndijk. Deze makelaars hebben allemaal één of meer woningen verkocht in Hazerswoude-Rijndijk.

Wat kost een makelaar in Hazerswoude-Rijndijk?

+

De gemiddelde courtage van een makelaar in Hazerswoude-Rijndijk is tussen de 1% en 1,21%. Daarom variëren de kosten van een makelaar in Hazerswoude-Rijndijk van € 3.900 tot € 4.700.

Wat kost een aankoopmakelaar in Hazerswoude-Rijndijk?

+

De kosten van een aankoopmakelaar in Hazerswoude-Rijndijk zijn € 1.900 a € 2.900. De kosten van een aankoopmakelaar zijn vaak een vast bedrag. Gemiddeld kost een aankoopmakelaar 0,5% tot 0,75% van de aankoopsom.

Wie is de beste makelaar van Hazerswoude-Rijndijk?

+

De meest verkopende makelaar van Hazerswoude-Rijndijk is Yvonne Segaar Makelaars. Dit betekent niet dat het de beste makelaar is. In Hazerswoude-Rijndijk zijn meerdere makelaars actief met allemaal hun eigen specialiteit, zoals type woning, prijsklasse, verkoopstrategie en het verkoopnetwerk.

Kan je een gratis waardebepaling krijgen voor in Hazerswoude-Rijndijk?

+

Een makelaar kan een gratis waardebepaling voor je huis uitvoeren. Om de gratis waardebepaling in Hazerswoude-Rijndijk aan te vragen kun je de beste makelaars vergelijken. Op dat moment komen de 2 beste makelaars langs voor de gratis waardebepaling bij jouw woning in Hazerswoude-Rijndijk.

Hoe werkt het?

Voorkeuren

Selecteer jouw voorkeuren

Klik op de rode knop en selecteer jouw voorkeuren.

Selectie van makelaars

Selectie van beste makelaars

Selecteren de meest geschikte makelaars bij jouw voorkeuren.

Makelaars nemen contact op

Makelaars nemen contact op

De geselecteerde makelaars nemen vrijblijvend contact met je op.

contract

Jij kiest de makelaar

Tot slot kies jij de makelaar die bij jou past!