De Wekker Wonen

De Wekker Wonen is een makelaar gevestigd in Alphen aan den Rijn. Dit makelaarskantoor is een gemiddeld kantoor. Hierdoor verkoopt het kantoor in verhouding ongeveer evenveel woningen als andere makelaarskantoren in de regio. Met vestigingen, biedt De Wekker Wonen hun uitgebreide diensten regionaal aan.

Dit makelaarskantoor is qua aantal woningtransacties gemiddeld. De Wekker Wonen is een makelaar die woningen verkoopt die een redelijk gemiddelde verkoopprijs hebben ten opzichte van andere woningen in Alphen aan den Rijn en omgeving. De makelaar is daarom actief in een gemiddelde segment. Ontdek de belangrijkste statistieken van De Wekker Wonen. Waar zij veel woningen verkopen, hoe snel de makelaar is en wat voor een soort makelaar de makelaar verkoopt.

Deze cijfers over de makelaar zijn op basis van openbare informatie. Er kunnen geen rechten worden ontleend aan de cijfers. De statistieken van makelaars kunnen afwijken van de daadwerkelijke prestaties doordat de informatie niet openbaar beschikbaar is.

Prestaties De Wekker Wonen in de afgelopen 12 maanden

  • Gemiddelde vraagprijs € 401.000
  • Gemiddelde verkooptijd 29
  • Prijsverschil afgelopen jaar € -87.000
  • Aantal transacties 21
Meer informatie over De Wekker Wonen
Vraag direct een online makelaarsvergelijking aan in een paar minuten.

Top 5 plaatsen waar De Wekker Wonen verkoopt

De Wekker Wonen is het meeste actief in Alphen aan den Rijn. Dit makelaarskantoor verkoopt verder wel in andere plaatsen, zoals te zien is in de top plaatsen waar De Wekker Wonen woningen verkoopt. Daarnaast verkoopt De Wekker Wonen ook woningen in andere plaatsen.

Makelaar Aantal transacties Gemiddelde prijs
Alphen aan den Rijn 11 € 351.000
Koudekerk aan den Rijn 5 € 444.000
Hazerswoude-Dorp 2 € 475.000
Leiden 1 € 519.000
Hazerswoude-Rijndijk 1 € 585.000

Type woningen die De Wekker Wonen verkoopt

Naast het prijssegment waar een makelaar actief is, is het type woning van belang. Iedere makelaar verkoopt meer of minder van een specifiek woningtype. Uit het overzicht hieronder is te zien dat De Wekker Wonen diverse woningtype heeft verkocht de afgelopen 12 maanden. Het type woning wat De Wekker Wonen het meeste verkoopt is tussenwoning.

tussenwoning
55%
2 onder 1 kapwoning
15%
hoekwoning
10%
maisonnette
10%
benedenwoning
5%

Veelgestelde vragen over de huizenmarkt in De Wekker Wonen

Wat kost De Wekker Wonen bij de verkoop van een huis?

+

Het kantoor bepaald hun eigen prijs. Over het algemeen rekenen makelaars een courtage van 1% tot 1,5%. Dit is waarom de minimale makelaarskosten € 4.000 zijn. De maximale kosten zijn € € 6.000. Dit is echter aan de hoge kant.

Wat zijn de kosten van De Wekker Wonen voor de diensten als aankoopmakelaar?

+

Als aankoopmakelaar wil je altijd een vast bedrag. Wanneer De Wekker Wonen je als aankoopmakelaar helpt zullen de prijzen waarschijnlijk tussen 0,5% en 0,75% van de aankoopsom liggen. Dit is gemiddeld tussen de € € 2.000 en de € 3.000.

Waar is De Wekker Wonen actief?

+

De Wekker Wonen heeft de afgelopen periode in 5 plaatsen woningen verkocht. Dit is onder meer in Alphen aan den Rijn, Koudekerk aan den Rijn, Hazerswoude-Dorp, Leiden en Hazerswoude-Rijndijk.

In welk prijssegment is De Wekker Wonen actief?

+

De Wekker Wonen is actief in een gemiddelde prijssegment. Dit is vergeleken met de plaats waar De Wekker Wonen actief is. De gemiddelde vraagprijs in de afgelopen twaalf maanden is € 401.000. De gemiddelde prijs per vierkante meter is € 8.900 per vierkante meter.

Soortgelijke makelaars in Alphen aan den Rijn

Benieuwd welke makelaar vergelijkbaar is in de regio van Alphen aan den Rijn en vergelijkbaar is aan De Wekker Wonen. Dit op basis van het aantal verkopen, de gemiddelde verkoopprijs en en mix van allerlei verkoopcijfers.

Hoe werkt het?

Voorkeuren

Selecteer jouw voorkeuren

Klik op de rode knop en selecteer jouw voorkeuren.

Selectie van makelaars

Selectie van beste makelaars

Selecteren de meest geschikte makelaars bij jouw voorkeuren.

Makelaars nemen contact op

Makelaars nemen contact op

De geselecteerde makelaars nemen vrijblijvend contact met je op.

contract

Jij kiest de makelaar

Tot slot kies jij de makelaar die bij jou past!