Blauw Makelaars

Blauw Makelaars is een makelaar gevestigd in Gouda. Dit makelaarskantoor is een groot kantoor. Hierdoor verkoopt het kantoor in verhouding meer woningen dan andere makelaarskantoren in de regio. Met vestigingen, biedt Blauw Makelaars hun uitgebreide diensten regionaal aan.

Dit makelaarskantoor is qua aantal woningtransacties groot. Blauw Makelaars is een makelaar die woningen verkoopt die een redelijk gemiddelde verkoopprijs hebben ten opzichte van andere woningen in Gouda en omgeving. De makelaar is daarom actief in een gemiddelde segment. Ontdek de belangrijkste statistieken van Blauw Makelaars. Waar zij veel woningen verkopen, hoe snel de makelaar is en wat voor een soort makelaar de makelaar verkoopt.

Deze cijfers over de makelaar zijn op basis van openbare informatie. Er kunnen geen rechten worden ontleend aan de cijfers. De statistieken van makelaars kunnen afwijken van de daadwerkelijke prestaties doordat de informatie niet openbaar beschikbaar is.

Prestaties Blauw Makelaars in de afgelopen 12 maanden

  • Gemiddelde vraagprijs € 369.000
  • Gemiddelde verkooptijd 33
  • Prijsverschil afgelopen jaar € 60.000
  • Aantal transacties 88
Meer informatie over Blauw Makelaars
Vraag direct een online makelaarsvergelijking aan in een paar minuten.

Top 5 plaatsen waar Blauw Makelaars verkoopt

Blauw Makelaars is het meeste actief in Gouda. Dit makelaarskantoor verkoopt verder wel in andere plaatsen, zoals te zien is in de top plaatsen waar Blauw Makelaars woningen verkoopt. Daarnaast verkoopt Blauw Makelaars ook woningen in andere plaatsen.

Makelaar Aantal transacties Gemiddelde prijs
Gouda 73 € 352.000
Waddinxveen 6 € 343.000
Moordrecht 5 € 494.000
Reeuwijk 2 € 463.000
Haastrecht 1 € 365.000

Type woningen die Blauw Makelaars verkoopt

Naast het prijssegment waar een makelaar actief is, is het type woning van belang. Iedere makelaar verkoopt meer of minder van een specifiek woningtype. Uit het overzicht hieronder is te zien dat Blauw Makelaars diverse woningtype heeft verkocht de afgelopen 12 maanden. Het type woning wat Blauw Makelaars het meeste verkoopt is tussenwoning.

tussenwoning
64%
hoekwoning
9%
galerijflat
8%
2 onder 1 kapwoning
7%
portiekwoning
5%
bovenwoning
4%
vrijstaande woning
1%

Veelgestelde vragen over de huizenmarkt in Blauw Makelaars

Wat kost Blauw Makelaars bij de verkoop van een huis?

+

Het kantoor bepaald hun eigen prijs. Over het algemeen rekenen makelaars een courtage van 1% tot 1,5%. Dit is waarom de minimale makelaarskosten € 3.700 zijn. De maximale kosten zijn € € 5.500. Dit is echter aan de hoge kant.

Wat zijn de kosten van Blauw Makelaars voor de diensten als aankoopmakelaar?

+

Als aankoopmakelaar wil je altijd een vast bedrag. Wanneer Blauw Makelaars je als aankoopmakelaar helpt zullen de prijzen waarschijnlijk tussen 0,5% en 0,75% van de aankoopsom liggen. Dit is gemiddeld tussen de € € 1.800 en de € 2.800.

Waar is Blauw Makelaars actief?

+

Blauw Makelaars heeft de afgelopen periode in 5 plaatsen woningen verkocht. Dit is onder meer in Gouda, Waddinxveen, Moordrecht, Reeuwijk en Haastrecht.

In welk prijssegment is Blauw Makelaars actief?

+

Blauw Makelaars is actief in een gemiddelde prijssegment. Dit is vergeleken met de plaats waar Blauw Makelaars actief is. De gemiddelde vraagprijs in de afgelopen twaalf maanden is € 369.000. De gemiddelde prijs per vierkante meter is € 3.800 per vierkante meter.

Soortgelijke makelaars in Gouda

Benieuwd welke makelaar vergelijkbaar is in de regio van Gouda en vergelijkbaar is aan Blauw Makelaars. Dit op basis van het aantal verkopen, de gemiddelde verkoopprijs en en mix van allerlei verkoopcijfers.

Hoe werkt het?

Voorkeuren

Selecteer jouw voorkeuren

Klik op de rode knop en selecteer jouw voorkeuren.

Selectie van makelaars

Selectie van beste makelaars

Selecteren de meest geschikte makelaars bij jouw voorkeuren.

Makelaars nemen contact op

Makelaars nemen contact op

De geselecteerde makelaars nemen vrijblijvend contact met je op.

contract

Jij kiest de makelaar

Tot slot kies jij de makelaar die bij jou past!