Makelaars in Bergambacht

Vergelijk de prestaties van de makelaars

Hier vind je een overzicht van de recente ontwikkelingen op de woningmarkt in Bergambacht, de gemiddelde vraagprijzen, de prestaties van makelaars en andere relevante statistieken.

In het afgelopen jaar zijn er 10 makelaars actief geweest in Bergambacht. Deze makelaars ondersteunen je bij de woningtransacties. Een makelaar in Bergambacht helpt bij het kopen of verkopen van een woning in buurten als Bergstoep.

Wanneer je op zoek bent naar een makelaar in Bergambacht zijn de statistieken en eerdere prestaties van de makelaars van belang.

Prestaties makelaars in Bergambacht afgelopen 12 maanden

 • Gemiddelde vraagprijs € 489.000
 • Gemiddelde verkooptijd 51
 • Prijsverschil afgelopen jaar € 108.000
 • Aantal transacties 50
Meer informatie over jouw woning en de huizenmarkt in Bergambacht
Vraag direct een online makelaarsvergelijking aan in een paar minuten.

Actuele huizenmarkt Bergambacht

In Bergambacht is de gemiddelde vraagprijs van de afgelopen 3 maanden voor een bestaand huis momenteel € 490.000. Vergeleken met dezelfde periode een jaar eerder is dit een stijging van € 108.000 van de huidige vraagprijs. Dit zorgt ervoor dat meer woningen in de verkoop gegaan zijn in Bergambacht.

Bij de verkoop van een huis in Bergambacht is op dit moment het gemiddelde oppervlakte 124 vierkante meter. Doordat de vraagprijs € 490.000 is, zorgt dat voor een gemiddelde vierkante meterprijs van 4000. Dit inzicht helpt wanneer je een huis wilt kopen of verkopen in Bergambacht. Een lokale makelaar kan je verder adviseren of jouw bieding of vraagprijs van je woning goed is. Een makelaar uit Bergambacht weet of de vraagprijs hoger of lager moet zijn dan € 489.000.

Het meest voorkomende energielabel in Bergambacht is A. Dit energielabel geeft aan hoe energiezuinig de woningen in deze woonplaats zijn. Het kan belangrijk zijn voor kopers die waarde hechten aan duurzaamheid en energie-efficiëntie.

Deze statistieken en variabelen bieden een diepgaander inzicht in de woningmarkt en de prestaties van makelaars in Bergambacht. Onthoud dat deze gegevens gebaseerd zijn op recente beschikbare informatie en dat ze onderhevig kunnen zijn aan veranderingen. Voor de meest actuele en gedetailleerde gegevens is het raadzaam om contact op te nemen met een lokale makelaar.

Meest verkopende makelaars in Bergambacht

Benieuwd welke makelaar het beste presteert in Bergambacht? Hieronder ontdek je welke makelaar het meeste woningen verkoopt in Bergambacht. Dit gaat over de afgelopen 12 maanden. Het overzicht geeft aan dat Van Egmond Makelaardij de meeste woningen heeft verkocht de afgelopen periode. Bij het vergelijken van verschillende makelaars in de top 5 van Bergambacht, is het van belang om rekening te houden met zowel het aantal transacties, de verkoopprijs en de verkoopsnelheid van de makelaars uit de regio Bergambacht.

Populaire buurten in Bergambacht

Ga je een huis verkopen in een specifieke buurt in Bergambacht? Of ben je juist op zoek naar een nieuw huis? Ontdek de populairste buurten van Bergambacht. In iedere buurt zijn andere makelaars actief. Zo heeft iedere makelaar zijn eigen kwaliteiten.

 • 1. Bergstoep

  Verkooptijd
  56 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 481.000
  Woningen verkocht
  17
 • 2. Uitbreiding Dorp

  Verkooptijd
  57 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 429.000
  Woningen verkocht
  17
 • 3. Bergambacht-Dorp

  Verkooptijd
  28 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 345.000
  Woningen verkocht
  7
 • 4. Bovenstad

  Verkooptijd
  65 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 573.000
  Woningen verkocht
  5
 • 5. Tussenlanen

  Verkooptijd
  20 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 818.000
  Woningen verkocht
  2

Top 5 woningen verkocht in Bergambacht

In Bergambacht zijn de afgelopen maand 50 woningen verkocht. Makelaar Van Egmond Makelaardij verkocht de duurste woning. Hieronder een overzicht van de top 5 woningen verkocht in Bergambacht.

Scroll naar rechts om de hele tabel te bekijken.

Adres Makelaar Prijs
Kadijk 9 Arnoud de Jong Makelaardij B.V. € 1.075.000
Tussenlanen 39 41 Schep Makelaars | NVM Buitenstate € 985.000
Benedenberg 33 Verdoold Makelaars € 975.000
Hogedijk 108 Van Egmond Makelaardij € 829.000
Godevaertshoef 11 Van Egmond Makelaardij € 749.000

Veelgestelde vragen over de huizenmarkt in Bergambacht

Hoeveel makelaars zijn er actief in Bergambacht?

+

In de afgelopen 12 maanden zijn er 10 makelaars actief geweest in Bergambacht. Deze makelaars hebben allemaal één of meer woningen verkocht in Bergambacht.

Wat kost een makelaar in Bergambacht?

+

De gemiddelde courtage van een makelaar in Bergambacht is tussen de 1% en 1,21%. Daarom variëren de kosten van een makelaar in Bergambacht van € 4.900 tot € 5.900.

Wat kost een aankoopmakelaar in Bergambacht?

+

De kosten van een aankoopmakelaar in Bergambacht zijn € 2.400 a € 3.700. De kosten van een aankoopmakelaar zijn vaak een vast bedrag. Gemiddeld kost een aankoopmakelaar 0,5% tot 0,75% van de aankoopsom.

Wie is de beste makelaar van Bergambacht?

+

De meest verkopende makelaar van Bergambacht is Van Egmond Makelaardij. Dit betekent niet dat het de beste makelaar is. In Bergambacht zijn meerdere makelaars actief met allemaal hun eigen specialiteit, zoals type woning, prijsklasse, verkoopstrategie en het verkoopnetwerk.

Kan je een gratis waardebepaling krijgen voor in Bergambacht?

+

Een makelaar kan een gratis waardebepaling voor je huis uitvoeren. Om de gratis waardebepaling in Bergambacht aan te vragen kun je de beste makelaars vergelijken. Op dat moment komen de 2 beste makelaars langs voor de gratis waardebepaling bij jouw woning in Bergambacht.

Hoe werkt het?

Voorkeuren

Selecteer jouw voorkeuren

Klik op de rode knop en selecteer jouw voorkeuren.

Selectie van makelaars

Selectie van beste makelaars

Selecteren de meest geschikte makelaars bij jouw voorkeuren.

Makelaars nemen contact op

Makelaars nemen contact op

De geselecteerde makelaars nemen vrijblijvend contact met je op.

contract

Jij kiest de makelaar

Tot slot kies jij de makelaar die bij jou past!