Willdoo Makelaardij

Willdoo Makelaardij is een makelaar gevestigd in Schoonhoven. Dit makelaarskantoor is een redelijk klein kantoor. Hierdoor verkoopt het kantoor in verhouding minder woningen dan andere makelaarskantoren in de regio. Met vestigingen, biedt Willdoo Makelaardij hun uitgebreide diensten regionaal aan.

Dit makelaarskantoor is qua aantal woningtransacties redelijk klein. Willdoo Makelaardij is een makelaar die woningen verkoopt die een wat lagere verkoopprijs hebben ten opzichte van andere woningen in Schoonhoven en omgeving. De makelaar is daarom actief in een gemiddelde segment. Ontdek de belangrijkste statistieken van Willdoo Makelaardij. Waar zij veel woningen verkopen, hoe snel de makelaar is en wat voor een soort makelaar de makelaar verkoopt.

Deze cijfers over de makelaar zijn op basis van openbare informatie. Er kunnen geen rechten worden ontleend aan de cijfers. De statistieken van makelaars kunnen afwijken van de daadwerkelijke prestaties doordat de informatie niet openbaar beschikbaar is.

Bij Willdoo Makelaardij zijn er de afgelopen periode weinig huizen verkocht. Hierdoor kunnen de prijsverschillen erg groot zijn, omdat dit slechts gebaseerd is op enkele woningen.

Prestaties Willdoo Makelaardij in de afgelopen 12 maanden

  • Gemiddelde vraagprijs € 320.000
  • Gemiddelde verkooptijd 35
  • Prijsverschil afgelopen jaar € -215.000
  • Aantal transacties 7
Meer informatie over Willdoo Makelaardij
Vraag direct een online makelaarsvergelijking aan in een paar minuten.

Top 5 plaatsen waar Willdoo Makelaardij verkoopt

Willdoo Makelaardij is het meeste actief in Schoonhoven. Dit makelaarskantoor verkoopt verder wel in andere plaatsen, zoals te zien is in de top plaatsen waar Willdoo Makelaardij woningen verkoopt. Daarnaast verkoopt Willdoo Makelaardij ook woningen in andere plaatsen.

Makelaar Aantal transacties Gemiddelde prijs
Bergambacht 2 € 275.000
Schoonhoven 2 € 396.000
Rotterdam 1 € 315.000
Ammerstol 1 € 350.000
Lopik 1 € 235.000

Type woningen die Willdoo Makelaardij verkoopt

Naast het prijssegment waar een makelaar actief is, is het type woning van belang. Iedere makelaar verkoopt meer of minder van een specifiek woningtype. Uit het overzicht hieronder is te zien dat Willdoo Makelaardij diverse woningtype heeft verkocht de afgelopen 12 maanden. Het type woning wat Willdoo Makelaardij het meeste verkoopt is tussenwoning.

tussenwoning
57%
2 onder 1 kapwoning
14%
eindwoning
14%
hoekwoning
14%

Veelgestelde vragen over de huizenmarkt in Willdoo Makelaardij

Wat kost Willdoo Makelaardij bij de verkoop van een huis?

+

Het kantoor bepaald hun eigen prijs. Over het algemeen rekenen makelaars een courtage van 1% tot 1,5%. Dit is waarom de minimale makelaarskosten € 3.200 zijn. De maximale kosten zijn € € 4.800. Dit is echter aan de hoge kant.

Wat zijn de kosten van Willdoo Makelaardij voor de diensten als aankoopmakelaar?

+

Als aankoopmakelaar wil je altijd een vast bedrag. Wanneer Willdoo Makelaardij je als aankoopmakelaar helpt zullen de prijzen waarschijnlijk tussen 0,5% en 0,75% van de aankoopsom liggen. Dit is gemiddeld tussen de € € 1.600 en de € 2.400.

Waar is Willdoo Makelaardij actief?

+

Willdoo Makelaardij heeft de afgelopen periode in 5 plaatsen woningen verkocht. Dit is onder meer in Bergambacht, Schoonhoven, Rotterdam, Ammerstol en Lopik.

In welk prijssegment is Willdoo Makelaardij actief?

+

Willdoo Makelaardij is actief in een gemiddelde prijssegment. Dit is vergeleken met de plaats waar Willdoo Makelaardij actief is. De gemiddelde vraagprijs in de afgelopen twaalf maanden is € 320.000. De gemiddelde prijs per vierkante meter is € (geen data beschikbaar) per vierkante meter.

Soortgelijke makelaars in Schoonhoven

Benieuwd welke makelaar vergelijkbaar is in de regio van Schoonhoven en vergelijkbaar is aan Willdoo Makelaardij. Dit op basis van het aantal verkopen, de gemiddelde verkoopprijs en en mix van allerlei verkoopcijfers.

Hoe werkt het?

Voorkeuren

Selecteer jouw voorkeuren

Klik op de rode knop en selecteer jouw voorkeuren.

Selectie van makelaars

Selectie van beste makelaars

Selecteren de meest geschikte makelaars bij jouw voorkeuren.

Makelaars nemen contact op

Makelaars nemen contact op

De geselecteerde makelaars nemen vrijblijvend contact met je op.

contract

Jij kiest de makelaar

Tot slot kies jij de makelaar die bij jou past!