Makelaars in Brandwijk

Vergelijk de prestaties van de makelaars

Hier vind je een overzicht van de recente ontwikkelingen op de woningmarkt in Brandwijk, de gemiddelde vraagprijzen, de prestaties van makelaars en andere relevante statistieken.

In het afgelopen jaar zijn er 6 makelaars actief geweest in Brandwijk. Deze makelaars ondersteunen je bij de woningtransacties. Een makelaar in Brandwijk helpt bij het kopen of verkopen van een woning in buurten als Brandwijk-Dorp.

Wanneer je op zoek bent naar een makelaar in Brandwijk zijn de statistieken en eerdere prestaties van de makelaars van belang.

Disclaimer: In Brandwijk zijn er de afgelopen periode weinig huizen verkocht. Hierdoor kunnen de prijsverschillen erg groot zijn, omdat dit slechts gebaseerd is op enkele woningen.

Prestaties makelaars in Brandwijk afgelopen 12 maanden

 • Gemiddelde vraagprijs € 586.000
 • Gemiddelde verkooptijd 45
 • Prijsverschil afgelopen jaar € -275.000
 • Aantal transacties 7
Meer informatie over jouw woning en de huizenmarkt in Brandwijk
Vraag direct een online makelaarsvergelijking aan in een paar minuten.

Actuele huizenmarkt Brandwijk

In Brandwijk is de gemiddelde vraagprijs van de afgelopen 3 maanden voor een bestaand huis momenteel € 650.000. Vergeleken met dezelfde periode een jaar eerder is dit een daling van € -275.000 van de huidige vraagprijs. Dit zorgt ervoor dat meer woningen in de verkoop gegaan zijn in Brandwijk.

Bij de verkoop van een huis in Brandwijk is op dit moment het gemiddelde oppervlakte 175 vierkante meter. Doordat de vraagprijs € 650.000 is, zorgt dat voor een gemiddelde vierkante meterprijs van 3700. Dit inzicht helpt wanneer je een huis wilt kopen of verkopen in Brandwijk. Een lokale makelaar kan je verder adviseren of jouw bieding of vraagprijs van je woning goed is. Een makelaar uit Brandwijk weet of de vraagprijs hoger of lager moet zijn dan € 586.000.

Het meest voorkomende energielabel in Brandwijk is B. Dit energielabel geeft aan hoe energiezuinig de woningen in deze woonplaats zijn. Het kan belangrijk zijn voor kopers die waarde hechten aan duurzaamheid en energie-efficiëntie.

Deze statistieken en variabelen bieden een diepgaander inzicht in de woningmarkt en de prestaties van makelaars in Brandwijk. Onthoud dat deze gegevens gebaseerd zijn op recente beschikbare informatie en dat ze onderhevig kunnen zijn aan veranderingen. Voor de meest actuele en gedetailleerde gegevens is het raadzaam om contact op te nemen met een lokale makelaar.

Meest verkopende makelaars in Brandwijk

Benieuwd welke makelaar het beste presteert in Brandwijk? Hieronder ontdek je welke makelaar het meeste woningen verkoopt in Brandwijk. Dit gaat over de afgelopen 12 maanden. Het overzicht geeft aan dat Hofstede Makelaardij de meeste woningen heeft verkocht de afgelopen periode. Bij het vergelijken van verschillende makelaars in de top 5 van Brandwijk, is het van belang om rekening te houden met zowel het aantal transacties, de verkoopprijs en de verkoopsnelheid van de makelaars uit de regio Brandwijk.

Populaire buurten in Brandwijk

Ga je een huis verkopen in een specifieke buurt in Brandwijk? Of ben je juist op zoek naar een nieuw huis? Ontdek de populairste buurten van Brandwijk. In iedere buurt zijn andere makelaars actief. Zo heeft iedere makelaar zijn eigen kwaliteiten.

 • 1. Brandwijk-Dorp

  Verkooptijd
  40 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 437.000
  Woningen verkocht
  5
 • 2. Brandwijk-Vuilendam

  Verkooptijd
  29 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 995.000
  Woningen verkocht
  1
 • 3. Brandwijk-Noord-Oost

  Verkooptijd
  81 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 925.000
  Woningen verkocht
  1

Top 5 woningen verkocht in Brandwijk

In Brandwijk zijn de afgelopen maand 7 woningen verkocht. Makelaar Hofstede Makelaardij verkocht de duurste woning. Hieronder een overzicht van de top 5 woningen verkocht in Brandwijk.

Scroll naar rechts om de hele tabel te bekijken.

Adres Makelaar Prijs
Gijbelandsedijk 120 ERA Master Makelaars € 995.000
Brandwijksedijk 32 Overduin Makelaardij € 925.000
Gijbelandsedijk 78 Lamper & Van Vliet Woningmakelaars € 825.000
Gijbelandsedijk 78 a Hofstede Makelaardij € 475.000
Anemoon 7 Hofstede Makelaardij € 329.000

Veelgestelde vragen over de huizenmarkt in Brandwijk

Hoeveel makelaars zijn er actief in Brandwijk?

+

In de afgelopen 12 maanden zijn er 6 makelaars actief geweest in Brandwijk. Deze makelaars hebben allemaal één of meer woningen verkocht in Brandwijk.

Wat kost een makelaar in Brandwijk?

+

De gemiddelde courtage van een makelaar in Brandwijk is tussen de 1% en 1,21%. Daarom variëren de kosten van een makelaar in Brandwijk van € 5.900 tot € 7.100.

Wat kost een aankoopmakelaar in Brandwijk?

+

De kosten van een aankoopmakelaar in Brandwijk zijn € 2.900 a € 4.400. De kosten van een aankoopmakelaar zijn vaak een vast bedrag. Gemiddeld kost een aankoopmakelaar 0,5% tot 0,75% van de aankoopsom.

Wie is de beste makelaar van Brandwijk?

+

De meest verkopende makelaar van Brandwijk is Hofstede Makelaardij. Dit betekent niet dat het de beste makelaar is. In Brandwijk zijn meerdere makelaars actief met allemaal hun eigen specialiteit, zoals type woning, prijsklasse, verkoopstrategie en het verkoopnetwerk.

Kan je een gratis waardebepaling krijgen voor in Brandwijk?

+

Een makelaar kan een gratis waardebepaling voor je huis uitvoeren. Om de gratis waardebepaling in Brandwijk aan te vragen kun je de beste makelaars vergelijken. Op dat moment komen de 2 beste makelaars langs voor de gratis waardebepaling bij jouw woning in Brandwijk.

Hoe werkt het?

Voorkeuren

Selecteer jouw voorkeuren

Klik op de rode knop en selecteer jouw voorkeuren.

Selectie van makelaars

Selectie van beste makelaars

Selecteren de meest geschikte makelaars bij jouw voorkeuren.

Makelaars nemen contact op

Makelaars nemen contact op

De geselecteerde makelaars nemen vrijblijvend contact met je op.

contract

Jij kiest de makelaar

Tot slot kies jij de makelaar die bij jou past!