Makelaars in Krimpen aan de Lek

Vergelijk de prestaties van de makelaars

Hier vind je een overzicht van de recente ontwikkelingen op de woningmarkt in Krimpen aan de Lek, de gemiddelde vraagprijzen, de prestaties van makelaars en andere relevante statistieken.

In het afgelopen jaar zijn er 9 makelaars actief geweest in Krimpen aan de Lek. Deze makelaars ondersteunen je bij de woningtransacties. Een makelaar in Krimpen aan de Lek helpt bij het kopen of verkopen van een woning in buurten als Krimpen Centrum.

Wanneer je op zoek bent naar een makelaar in Krimpen aan de Lek zijn de statistieken en eerdere prestaties van de makelaars van belang.

Prestaties makelaars in Krimpen aan de Lek afgelopen 12 maanden

 • Gemiddelde vraagprijs € 350.000
 • Gemiddelde verkooptijd 35
 • Prijsverschil afgelopen jaar € 83.000
 • Aantal transacties 42
Meer informatie over jouw woning en de huizenmarkt in Krimpen aan de Lek
Vraag direct een online makelaarsvergelijking aan in een paar minuten.

Actuele huizenmarkt Krimpen aan de Lek

In Krimpen aan de Lek is de gemiddelde vraagprijs van de afgelopen 3 maanden voor een bestaand huis momenteel € 449.000. Vergeleken met dezelfde periode een jaar eerder is dit een stijging van € 83.000 van de huidige vraagprijs. Dit zorgt ervoor dat minder woningen in de verkoop gegaan zijn in Krimpen aan de Lek.

Bij de verkoop van een huis in Krimpen aan de Lek is op dit moment het gemiddelde oppervlakte 99 vierkante meter. Doordat de vraagprijs € 449.000 is, zorgt dat voor een gemiddelde vierkante meterprijs van 4600. Dit inzicht helpt wanneer je een huis wilt kopen of verkopen in Krimpen aan de Lek. Een lokale makelaar kan je verder adviseren of jouw bieding of vraagprijs van je woning goed is. Een makelaar uit Krimpen aan de Lek weet of de vraagprijs hoger of lager moet zijn dan € 350.000.

Het meest voorkomende energielabel in Krimpen aan de Lek is C. Dit energielabel geeft aan hoe energiezuinig de woningen in deze woonplaats zijn. Het kan belangrijk zijn voor kopers die waarde hechten aan duurzaamheid en energie-efficiëntie.

Deze statistieken en variabelen bieden een diepgaander inzicht in de woningmarkt en de prestaties van makelaars in Krimpen aan de Lek. Onthoud dat deze gegevens gebaseerd zijn op recente beschikbare informatie en dat ze onderhevig kunnen zijn aan veranderingen. Voor de meest actuele en gedetailleerde gegevens is het raadzaam om contact op te nemen met een lokale makelaar.

Meest verkopende makelaars in Krimpen aan de Lek

Benieuwd welke makelaar het beste presteert in Krimpen aan de Lek? Hieronder ontdek je welke makelaar het meeste woningen verkoopt in Krimpen aan de Lek. Dit gaat over de afgelopen 12 maanden. Het overzicht geeft aan dat Swijnenburg & Valk Makelaardij de meeste woningen heeft verkocht de afgelopen periode. Bij het vergelijken van verschillende makelaars in de top 5 van Krimpen aan de Lek, is het van belang om rekening te houden met zowel het aantal transacties, de verkoopprijs en de verkoopsnelheid van de makelaars uit de regio Krimpen aan de Lek.

Populaire buurten in Krimpen aan de Lek

Ga je een huis verkopen in een specifieke buurt in Krimpen aan de Lek? Of ben je juist op zoek naar een nieuw huis? Ontdek de populairste buurten van Krimpen aan de Lek. In iedere buurt zijn andere makelaars actief. Zo heeft iedere makelaar zijn eigen kwaliteiten.

 • 1. Krimpen Centrum

  Verkooptijd
  29 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 327.000
  Woningen verkocht
  11
 • 2. Hoofdstraat

  Verkooptijd
  39 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 324.000
  Woningen verkocht
  10
 • 3. Beroepenbuurt

  Verkooptijd
  26 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 324.000
  Woningen verkocht
  6
 • 4. Tiendweg Noord

  Verkooptijd
  41 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 373.000
  Woningen verkocht
  6
 • 5. Binnen Krimpen

  Verkooptijd
  46 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 327.000
  Woningen verkocht
  6

Top 5 woningen verkocht in Krimpen aan de Lek

In Krimpen aan de Lek zijn de afgelopen maand 42 woningen verkocht. Makelaar Swijnenburg & Valk Makelaardij verkocht de duurste woning. Hieronder een overzicht van de top 5 woningen verkocht in Krimpen aan de Lek.

Scroll naar rechts om de hele tabel te bekijken.

Adres Makelaar Prijs
Molendijk 148 Verdoold Makelaars € 685.000
Schuwacht 318 Arnoud de Jong Makelaardij B.V. € 650.000
Hoofdstraat 8 Den Boer Makelaardij B.V. € 570.000
De Markt 238 Den Boer Makelaardij B.V. € 490.000
Tuinstraat 43 Verdoold Makelaars € 465.000

Veelgestelde vragen over de huizenmarkt in Krimpen aan de Lek

Hoeveel makelaars zijn er actief in Krimpen aan de Lek?

+

In de afgelopen 12 maanden zijn er 9 makelaars actief geweest in Krimpen aan de Lek. Deze makelaars hebben allemaal één of meer woningen verkocht in Krimpen aan de Lek.

Wat kost een makelaar in Krimpen aan de Lek?

+

De gemiddelde courtage van een makelaar in Krimpen aan de Lek is tussen de 1% en 1,21%. Daarom variëren de kosten van een makelaar in Krimpen aan de Lek van € 3.500 tot € 4.200.

Wat kost een aankoopmakelaar in Krimpen aan de Lek?

+

De kosten van een aankoopmakelaar in Krimpen aan de Lek zijn € 1.800 a € 2.600. De kosten van een aankoopmakelaar zijn vaak een vast bedrag. Gemiddeld kost een aankoopmakelaar 0,5% tot 0,75% van de aankoopsom.

Wie is de beste makelaar van Krimpen aan de Lek?

+

De meest verkopende makelaar van Krimpen aan de Lek is Swijnenburg & Valk Makelaardij. Dit betekent niet dat het de beste makelaar is. In Krimpen aan de Lek zijn meerdere makelaars actief met allemaal hun eigen specialiteit, zoals type woning, prijsklasse, verkoopstrategie en het verkoopnetwerk.

Kan je een gratis waardebepaling krijgen voor in Krimpen aan de Lek?

+

Een makelaar kan een gratis waardebepaling voor je huis uitvoeren. Om de gratis waardebepaling in Krimpen aan de Lek aan te vragen kun je de beste makelaars vergelijken. Op dat moment komen de 2 beste makelaars langs voor de gratis waardebepaling bij jouw woning in Krimpen aan de Lek.

Hoe werkt het?

Voorkeuren

Selecteer jouw voorkeuren

Klik op de rode knop en selecteer jouw voorkeuren.

Selectie van makelaars

Selectie van beste makelaars

Selecteren de meest geschikte makelaars bij jouw voorkeuren.

Makelaars nemen contact op

Makelaars nemen contact op

De geselecteerde makelaars nemen vrijblijvend contact met je op.

contract

Jij kiest de makelaar

Tot slot kies jij de makelaar die bij jou past!