Den Boer Makelaardij B.V.

Den Boer Makelaardij B.V. is een makelaar gevestigd in Krimpen aan de Lek. Dit makelaarskantoor is een redelijk klein kantoor. Hierdoor verkoopt het kantoor in verhouding minder woningen dan andere makelaarskantoren in de regio. Met vestigingen, biedt Den Boer Makelaardij B.V. hun uitgebreide diensten lokaal aan.

Dit makelaarskantoor is qua aantal woningtransacties redelijk klein. Den Boer Makelaardij B.V. is een makelaar die woningen verkoopt die een redelijk gemiddelde verkoopprijs hebben ten opzichte van andere woningen in Krimpen aan de Lek en omgeving. De makelaar is daarom actief in een gemiddelde segment. Ontdek de belangrijkste statistieken van Den Boer Makelaardij B.V.. Waar zij veel woningen verkopen, hoe snel de makelaar is en wat voor een soort makelaar de makelaar verkoopt.

Deze cijfers over de makelaar zijn op basis van openbare informatie. Er kunnen geen rechten worden ontleend aan de cijfers. De statistieken van makelaars kunnen afwijken van de daadwerkelijke prestaties doordat de informatie niet openbaar beschikbaar is.

Bij Den Boer Makelaardij B.V. zijn er de afgelopen periode weinig huizen verkocht. Hierdoor kunnen de prijsverschillen erg groot zijn, omdat dit slechts gebaseerd is op enkele woningen.

Prestaties Den Boer Makelaardij B.V. in de afgelopen 12 maanden

  • Gemiddelde vraagprijs € 355.000
  • Gemiddelde verkooptijd 42
  • Prijsverschil afgelopen jaar € -332.000
  • Aantal transacties 8
Meer informatie over Den Boer Makelaardij B.V.
Vraag direct een online makelaarsvergelijking aan in een paar minuten.

Top 2 plaatsen waar Den Boer Makelaardij B.V. verkoopt

Den Boer Makelaardij B.V. is het meeste actief in Krimpen aan de Lek. Dit makelaarskantoor verkoopt verder wel in andere plaatsen, zoals te zien is in de top plaatsen waar Den Boer Makelaardij B.V. woningen verkoopt. Daarnaast verkoopt Den Boer Makelaardij B.V. ook woningen in andere plaatsen.

Makelaar Aantal transacties Gemiddelde prijs
Krimpen aan de Lek 7 € 372.000
Alblasserdam 1 € 235.000

Type woningen die Den Boer Makelaardij B.V. verkoopt

Naast het prijssegment waar een makelaar actief is, is het type woning van belang. Iedere makelaar verkoopt meer of minder van een specifiek woningtype. Uit het overzicht hieronder is te zien dat Den Boer Makelaardij B.V. diverse woningtype heeft verkocht de afgelopen 12 maanden. Het type woning wat Den Boer Makelaardij B.V. het meeste verkoopt is tussenwoning.

tussenwoning
63%
portiekwoning
25%
2 onder 1 kapwoning
13%

Veelgestelde vragen over de huizenmarkt in Den Boer Makelaardij B.V.

Wat kost Den Boer Makelaardij B.V. bij de verkoop van een huis?

+

Het kantoor bepaald hun eigen prijs. Over het algemeen rekenen makelaars een courtage van 1% tot 1,5%. Dit is waarom de minimale makelaarskosten € 3.600 zijn. De maximale kosten zijn € € 5.300. Dit is echter aan de hoge kant.

Wat zijn de kosten van Den Boer Makelaardij B.V. voor de diensten als aankoopmakelaar?

+

Als aankoopmakelaar wil je altijd een vast bedrag. Wanneer Den Boer Makelaardij B.V. je als aankoopmakelaar helpt zullen de prijzen waarschijnlijk tussen 0,5% en 0,75% van de aankoopsom liggen. Dit is gemiddeld tussen de € € 1.800 en de € 2.700.

Waar is Den Boer Makelaardij B.V. actief?

+

Den Boer Makelaardij B.V. heeft de afgelopen periode in 2 plaatsen woningen verkocht. Dit is onder meer in Krimpen aan de Lek en Alblasserdam.

In welk prijssegment is Den Boer Makelaardij B.V. actief?

+

Den Boer Makelaardij B.V. is actief in een gemiddelde prijssegment. Dit is vergeleken met de plaats waar Den Boer Makelaardij B.V. actief is. De gemiddelde vraagprijs in de afgelopen twaalf maanden is € 355.000. De gemiddelde prijs per vierkante meter is € 2.900 per vierkante meter.

Soortgelijke makelaars in Krimpen aan de Lek

Benieuwd welke makelaar vergelijkbaar is in de regio van Krimpen aan de Lek en vergelijkbaar is aan Den Boer Makelaardij B.V.. Dit op basis van het aantal verkopen, de gemiddelde verkoopprijs en en mix van allerlei verkoopcijfers.

Hoe werkt het?

Voorkeuren

Selecteer jouw voorkeuren

Klik op de rode knop en selecteer jouw voorkeuren.

Selectie van makelaars

Selectie van beste makelaars

Selecteren de meest geschikte makelaars bij jouw voorkeuren.

Makelaars nemen contact op

Makelaars nemen contact op

De geselecteerde makelaars nemen vrijblijvend contact met je op.

contract

Jij kiest de makelaar

Tot slot kies jij de makelaar die bij jou past!