Swijnenburg & Valk Makelaardij

Swijnenburg & Valk Makelaardij is een makelaar gevestigd in Krimpen aan den IJssel. Dit makelaarskantoor is een groot kantoor. Hierdoor verkoopt het kantoor in verhouding meer woningen dan andere makelaarskantoren in de regio. Met 1 vestiging, biedt Swijnenburg & Valk Makelaardij hun uitgebreide diensten regionaal aan.

Dit makelaarskantoor is qua aantal woningtransacties groot. Swijnenburg & Valk Makelaardij is een makelaar die woningen verkoopt die een redelijk gemiddelde verkoopprijs hebben ten opzichte van andere woningen in Krimpen aan den IJssel en omgeving. De makelaar is daarom actief in een gemiddelde segment. Ontdek de belangrijkste statistieken van Swijnenburg & Valk Makelaardij. Waar zij veel woningen verkopen, hoe snel de makelaar is en wat voor een soort makelaar de makelaar verkoopt.

Deze cijfers over de makelaar zijn op basis van openbare informatie. Er kunnen geen rechten worden ontleend aan de cijfers. De statistieken van makelaars kunnen afwijken van de daadwerkelijke prestaties doordat de informatie niet openbaar beschikbaar is.

Prestaties Swijnenburg & Valk Makelaardij in de afgelopen 12 maanden

  • Gemiddelde vraagprijs € 400.000
  • Gemiddelde verkooptijd 50
  • Prijsverschil afgelopen jaar € 45.000
  • Aantal transacties 65
Meer informatie over Swijnenburg & Valk Makelaardij
Vraag direct een online makelaarsvergelijking aan in een paar minuten.

Top 5 plaatsen waar Swijnenburg & Valk Makelaardij verkoopt

Swijnenburg & Valk Makelaardij is het meeste actief in Krimpen aan den IJssel. Dit makelaarskantoor verkoopt verder wel in andere plaatsen, zoals te zien is in de top plaatsen waar Swijnenburg & Valk Makelaardij woningen verkoopt. Daarnaast verkoopt Swijnenburg & Valk Makelaardij ook woningen in andere plaatsen.

Makelaar Aantal transacties Gemiddelde prijs
Krimpen aan den IJssel 39 € 413.000
Krimpen aan de Lek 7 € 359.000
Lekkerkerk 6 € 415.000
Capelle aan den IJssel 4 € 391.000
Ouderkerk aan den IJssel 3 € 436.000

Type woningen die Swijnenburg & Valk Makelaardij verkoopt

Naast het prijssegment waar een makelaar actief is, is het type woning van belang. Iedere makelaar verkoopt meer of minder van een specifiek woningtype. Uit het overzicht hieronder is te zien dat Swijnenburg & Valk Makelaardij diverse woningtype heeft verkocht de afgelopen 12 maanden. Het type woning wat Swijnenburg & Valk Makelaardij het meeste verkoopt is tussenwoning.

tussenwoning
35%
2 onder 1 kapwoning
12%
vrijstaande woning
11%
hoekwoning
9%
portiekflat
9%
eindwoning
6%
halfvrijstaande woning
6%
benedenwoning
3%
geschakelde woning
3%
maisonnette
3%
galerijflat
2%

Veelgestelde vragen over de huizenmarkt in Swijnenburg & Valk Makelaardij

Wat kost Swijnenburg & Valk Makelaardij bij de verkoop van een huis?

+

Het kantoor bepaald hun eigen prijs. Over het algemeen rekenen makelaars een courtage van 1% tot 1,5%. Dit is waarom de minimale makelaarskosten € 4.000 zijn. De maximale kosten zijn € € 6.000. Dit is echter aan de hoge kant.

Wat zijn de kosten van Swijnenburg & Valk Makelaardij voor de diensten als aankoopmakelaar?

+

Als aankoopmakelaar wil je altijd een vast bedrag. Wanneer Swijnenburg & Valk Makelaardij je als aankoopmakelaar helpt zullen de prijzen waarschijnlijk tussen 0,5% en 0,75% van de aankoopsom liggen. Dit is gemiddeld tussen de € € 2.000 en de € 3.000.

Waar is Swijnenburg & Valk Makelaardij actief?

+

Swijnenburg & Valk Makelaardij heeft de afgelopen periode in 5 plaatsen woningen verkocht. Dit is onder meer in Krimpen aan den IJssel, Krimpen aan de Lek, Lekkerkerk, Capelle aan den IJssel en Ouderkerk aan den IJssel.

In welk prijssegment is Swijnenburg & Valk Makelaardij actief?

+

Swijnenburg & Valk Makelaardij is actief in een gemiddelde prijssegment. Dit is vergeleken met de plaats waar Swijnenburg & Valk Makelaardij actief is. De gemiddelde vraagprijs in de afgelopen twaalf maanden is € 400.000. De gemiddelde prijs per vierkante meter is € 3.700 per vierkante meter.

Soortgelijke makelaars in Krimpen aan den IJssel

Benieuwd welke makelaar vergelijkbaar is in de regio van Krimpen aan den IJssel en vergelijkbaar is aan Swijnenburg & Valk Makelaardij. Dit op basis van het aantal verkopen, de gemiddelde verkoopprijs en en mix van allerlei verkoopcijfers.

Hoe werkt het?

Voorkeuren

Selecteer jouw voorkeuren

Klik op de rode knop en selecteer jouw voorkeuren.

Selectie van makelaars

Selectie van beste makelaars

Selecteren de meest geschikte makelaars bij jouw voorkeuren.

Makelaars nemen contact op

Makelaars nemen contact op

De geselecteerde makelaars nemen vrijblijvend contact met je op.

contract

Jij kiest de makelaar

Tot slot kies jij de makelaar die bij jou past!