Comfort Makelaardij

Comfort Makelaardij is een makelaar gevestigd in Krimpen aan den IJssel. Dit makelaarskantoor is een redelijk klein kantoor. Hierdoor verkoopt het kantoor in verhouding minder woningen dan andere makelaarskantoren in de regio. Met vestigingen, biedt Comfort Makelaardij hun uitgebreide diensten regionaal aan.

Dit makelaarskantoor is qua aantal woningtransacties redelijk klein. Comfort Makelaardij is een makelaar die woningen verkoopt die een hogere verkoopprijs hebben ten opzichte van andere woningen in Krimpen aan den IJssel en omgeving. De makelaar is daarom actief in een hogere segment. Ontdek de belangrijkste statistieken van Comfort Makelaardij. Waar zij veel woningen verkopen, hoe snel de makelaar is en wat voor een soort makelaar de makelaar verkoopt.

Deze cijfers over de makelaar zijn op basis van openbare informatie. Er kunnen geen rechten worden ontleend aan de cijfers. De statistieken van makelaars kunnen afwijken van de daadwerkelijke prestaties doordat de informatie niet openbaar beschikbaar is.

Bij Comfort Makelaardij zijn er de afgelopen periode weinig huizen verkocht. Hierdoor kunnen de prijsverschillen erg groot zijn, omdat dit slechts gebaseerd is op enkele woningen.

Prestaties Comfort Makelaardij in de afgelopen 12 maanden

  • Gemiddelde vraagprijs € 493.000
  • Gemiddelde verkooptijd 53
  • Prijsverschil afgelopen jaar € 0
  • Aantal transacties 10
Meer informatie over Comfort Makelaardij
Vraag direct een online makelaarsvergelijking aan in een paar minuten.

Top 5 plaatsen waar Comfort Makelaardij verkoopt

Comfort Makelaardij is het meeste actief in Krimpen aan den IJssel. Dit makelaarskantoor verkoopt verder wel in andere plaatsen, zoals te zien is in de top plaatsen waar Comfort Makelaardij woningen verkoopt. Daarnaast verkoopt Comfort Makelaardij ook woningen in andere plaatsen.

Makelaar Aantal transacties Gemiddelde prijs
Krimpen aan den IJssel 5 € 417.000
Ridderkerk 2 € 338.000
Gouda 1 € 275.000
Hardinxveld-Giessendam 1 € 315.000
Huizen 1 € 1.575.000

Type woningen die Comfort Makelaardij verkoopt

Naast het prijssegment waar een makelaar actief is, is het type woning van belang. Iedere makelaar verkoopt meer of minder van een specifiek woningtype. Uit het overzicht hieronder is te zien dat Comfort Makelaardij diverse woningtype heeft verkocht de afgelopen 12 maanden. Het type woning wat Comfort Makelaardij het meeste verkoopt is tussenwoning.

tussenwoning
57%
2 onder 1 kapwoning
14%
hoekwoning
14%
vrijstaande woning
14%

Veelgestelde vragen over de huizenmarkt in Comfort Makelaardij

Wat kost Comfort Makelaardij bij de verkoop van een huis?

+

Het kantoor bepaald hun eigen prijs. Over het algemeen rekenen makelaars een courtage van 1% tot 1,5%. Dit is waarom de minimale makelaarskosten € 4.900 zijn. De maximale kosten zijn € € 7.400. Dit is echter aan de hoge kant.

Wat zijn de kosten van Comfort Makelaardij voor de diensten als aankoopmakelaar?

+

Als aankoopmakelaar wil je altijd een vast bedrag. Wanneer Comfort Makelaardij je als aankoopmakelaar helpt zullen de prijzen waarschijnlijk tussen 0,5% en 0,75% van de aankoopsom liggen. Dit is gemiddeld tussen de € € 2.500 en de € 3.700.

Waar is Comfort Makelaardij actief?

+

Comfort Makelaardij heeft de afgelopen periode in 5 plaatsen woningen verkocht. Dit is onder meer in Krimpen aan den IJssel, Ridderkerk, Gouda, Hardinxveld-Giessendam en Huizen.

In welk prijssegment is Comfort Makelaardij actief?

+

Comfort Makelaardij is actief in een hogere prijssegment. Dit is vergeleken met de plaats waar Comfort Makelaardij actief is. De gemiddelde vraagprijs in de afgelopen twaalf maanden is € 493.000. De gemiddelde prijs per vierkante meter is € 3.300 per vierkante meter.

Soortgelijke makelaars in Krimpen aan den IJssel

Benieuwd welke makelaar vergelijkbaar is in de regio van Krimpen aan den IJssel en vergelijkbaar is aan Comfort Makelaardij. Dit op basis van het aantal verkopen, de gemiddelde verkoopprijs en en mix van allerlei verkoopcijfers.

Hoe werkt het?

Voorkeuren

Selecteer jouw voorkeuren

Klik op de rode knop en selecteer jouw voorkeuren.

Selectie van makelaars

Selectie van beste makelaars

Selecteren de meest geschikte makelaars bij jouw voorkeuren.

Makelaars nemen contact op

Makelaars nemen contact op

De geselecteerde makelaars nemen vrijblijvend contact met je op.

contract

Jij kiest de makelaar

Tot slot kies jij de makelaar die bij jou past!