Makelaars in Montfoort

Vergelijk de prestaties van de makelaars

Hier vind je een overzicht van de recente ontwikkelingen op de woningmarkt in Montfoort, de gemiddelde vraagprijzen, de prestaties van makelaars en andere relevante statistieken.

In het afgelopen jaar zijn er 19 makelaars actief geweest in Montfoort. Deze makelaars ondersteunen je bij de woningtransacties. Een makelaar in Montfoort helpt bij het kopen of verkopen van een woning in buurten als Montfoort.

Wanneer je op zoek bent naar een makelaar in Montfoort zijn de statistieken en eerdere prestaties van de makelaars van belang.

Prestaties makelaars in Montfoort afgelopen 12 maanden

 • Gemiddelde vraagprijs € 515.000
 • Gemiddelde verkooptijd 23
 • Prijsverschil afgelopen jaar € 24.000
 • Aantal transacties 83
Meer informatie over jouw woning en de huizenmarkt in Montfoort
Vraag direct een online makelaarsvergelijking aan in een paar minuten.

Actuele huizenmarkt Montfoort

In Montfoort is de gemiddelde vraagprijs van de afgelopen 3 maanden voor een bestaand huis momenteel € 534.000. Vergeleken met dezelfde periode een jaar eerder is dit een stijging van € 24.000 van de huidige vraagprijs. Dit zorgt ervoor dat meer woningen in de verkoop gegaan zijn in Montfoort.

Bij de verkoop van een huis in Montfoort is op dit moment het gemiddelde oppervlakte 115 vierkante meter. Doordat de vraagprijs € 534.000 is, zorgt dat voor een gemiddelde vierkante meterprijs van 4600. Dit inzicht helpt wanneer je een huis wilt kopen of verkopen in Montfoort. Een lokale makelaar kan je verder adviseren of jouw bieding of vraagprijs van je woning goed is. Een makelaar uit Montfoort weet of de vraagprijs hoger of lager moet zijn dan € 515.000.

Het meest voorkomende energielabel in Montfoort is A. Dit energielabel geeft aan hoe energiezuinig de woningen in deze woonplaats zijn. Het kan belangrijk zijn voor kopers die waarde hechten aan duurzaamheid en energie-efficiëntie.

Deze statistieken en variabelen bieden een diepgaander inzicht in de woningmarkt en de prestaties van makelaars in Montfoort. Onthoud dat deze gegevens gebaseerd zijn op recente beschikbare informatie en dat ze onderhevig kunnen zijn aan veranderingen. Voor de meest actuele en gedetailleerde gegevens is het raadzaam om contact op te nemen met een lokale makelaar.

Meest verkopende makelaars in Montfoort

Benieuwd welke makelaar het beste presteert in Montfoort? Hieronder ontdek je welke makelaar het meeste woningen verkoopt in Montfoort. Dit gaat over de afgelopen 12 maanden. Het overzicht geeft aan dat Roelse Makelaardij de meeste woningen heeft verkocht de afgelopen periode. Bij het vergelijken van verschillende makelaars in de top 5 van Montfoort, is het van belang om rekening te houden met zowel het aantal transacties, de verkoopprijs en de verkoopsnelheid van de makelaars uit de regio Montfoort.

Populaire buurten in Montfoort

Ga je een huis verkopen in een specifieke buurt in Montfoort? Of ben je juist op zoek naar een nieuw huis? Ontdek de populairste buurten van Montfoort. In iedere buurt zijn andere makelaars actief. Zo heeft iedere makelaar zijn eigen kwaliteiten.

 • 1. Montfoort

  Verkooptijd
  22 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 462.000
  Woningen verkocht
  56
 • 2. Tabakshof en Heeswijk (gedeeltelijk)

  Verkooptijd
  21 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 495.000
  Woningen verkocht
  18
 • 3. Willeskop

  Verkooptijd
  23 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 715.000
  Woningen verkocht
  4
 • 4. Verspreide huizen Mastwijk

  Verkooptijd
  44 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 1.163.000
  Woningen verkocht
  2
 • 5. Beneden Kerkweg

  Verkooptijd
  47 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 739.000
  Woningen verkocht
  1

Top 5 woningen verkocht in Montfoort

In Montfoort zijn de afgelopen maand 83 woningen verkocht. Makelaar Roelse Makelaardij verkocht de duurste woning. Hieronder een overzicht van de top 5 woningen verkocht in Montfoort.

Scroll naar rechts om de hele tabel te bekijken.

Adres Makelaar Prijs
Blokland 38 Meesters Makelaardij € 1.250.000
Lindeboomsweg 11 VAN OORD MAKELAARDIJ € 1.175.000
Achthoven-West 31 Streng B.V. Agrarisch Onroerend Goed € 1.150.000
Johan de Ridderlaan 38 Jacobi makelaars € 1.000.000
Th Elsenstraat 67 Roelse Makelaardij € 995.000

Veelgestelde vragen over de huizenmarkt in Montfoort

Hoeveel makelaars zijn er actief in Montfoort?

+

In de afgelopen 12 maanden zijn er 19 makelaars actief geweest in Montfoort. Deze makelaars hebben allemaal één of meer woningen verkocht in Montfoort.

Wat kost een makelaar in Montfoort?

+

De gemiddelde courtage van een makelaar in Montfoort is tussen de 1% en 1,21%. Daarom variëren de kosten van een makelaar in Montfoort van € 5.200 tot € 6.200.

Wat kost een aankoopmakelaar in Montfoort?

+

De kosten van een aankoopmakelaar in Montfoort zijn € 2.600 a € 3.900. De kosten van een aankoopmakelaar zijn vaak een vast bedrag. Gemiddeld kost een aankoopmakelaar 0,5% tot 0,75% van de aankoopsom.

Wie is de beste makelaar van Montfoort?

+

De meest verkopende makelaar van Montfoort is Roelse Makelaardij. Dit betekent niet dat het de beste makelaar is. In Montfoort zijn meerdere makelaars actief met allemaal hun eigen specialiteit, zoals type woning, prijsklasse, verkoopstrategie en het verkoopnetwerk.

Kan je een gratis waardebepaling krijgen voor in Montfoort?

+

Een makelaar kan een gratis waardebepaling voor je huis uitvoeren. Om de gratis waardebepaling in Montfoort aan te vragen kun je de beste makelaars vergelijken. Op dat moment komen de 2 beste makelaars langs voor de gratis waardebepaling bij jouw woning in Montfoort.

Hoe werkt het?

Voorkeuren

Selecteer jouw voorkeuren

Klik op de rode knop en selecteer jouw voorkeuren.

Selectie van makelaars

Selectie van beste makelaars

Selecteren de meest geschikte makelaars bij jouw voorkeuren.

Makelaars nemen contact op

Makelaars nemen contact op

De geselecteerde makelaars nemen vrijblijvend contact met je op.

contract

Jij kiest de makelaar

Tot slot kies jij de makelaar die bij jou past!